Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטומוטור 2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם תסתכל, תראה שחתכתי חצי בערך ממה שהיה בז'נבה (הייתי השנה בז'נבה ובאוטומוטור ב2010).

מעטים שילמו 95 שקל, הבעיה היא התמחור. אם אף אחד לא משלם 95 שקל, לא לקבוע את המחיר הזה כמחיר רישמי!

וכמובן לא לקרוא לזה תערוכה, נראה לזה הפנינג משפחתי.

אני לא מתבכיין, עצוב לי שבמקום לשפר את אוטומוטור ולקח אותה למקום טוב יותר, מורידים את הרמה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

להרים את התערוכה למקום יותר טוב עולה עוד כסף, וזה מתבטא במחיר כרטיס. כאן קודם כל בודקים מה הכי זול ואחרי זה בודקים מה מקבלים בתמורה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

היבואנים לא משקיעים בתערוכה הזו ולא מתעניינים בה בכלל,מהי הסיבה לכך?

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

תפוחי, אני הייתי מנחש שזה בגלל שהם לא לוקחים את ה"תערוכה" הזו כתערוכת רכב רצינית. כי היא לא.

זו סך הכל דרך נחמדה להעביר איזה שעתיים

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
עד שלא תקום אלטרנטיבה למונופול שנקרא "גני התערוכה" והמחירים המופקעים שהוא גובה לא נזכה לראות בארץ שום תערוכת רכב נורמלית.

גני התערוכה הם שילוב רע של שני גורמים:

1. המקום נמצא בחזקה ובבעלות העירייה.

2. יושב על הקרקע היקרה בארץ.

אילו היה איזה יזם הגון עם ביצים שבונה אלטרנטיבה ראוייה באיזור הפריפרייה (אפילו הלא-מאוד-רחוקה, גם נתניה מתאימה למשימה), משלב חנייה חינמית לצד תחבורה ציבורית נאותה - המחירים היו יורדים משמעותית והיינו זוכים לראות תערוכות מושקעות פי כמה. כל זמן שהמנופול נשמר זה פשוט לא יקרה.

:roll:

איתמר

וזה מקור כל הרע? ישנן תערוכות בכלל לא רעות בגני התערוכה.

רגע, ומה עם האמרגן? הפכת אותו לקורבן של הנסיבות? :roll:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אף אחד בסיפור הזה לא צדיק, כולם רוצים לגזור קופון. אני לא הסנגור של אף אחד מהמעורבים, רק מסתכל מהצד ומנסה לחשוב בהגיון על הסיבות לכשלון התערוכה הזו שנה אחרי שנה.

בינתיים וכל זמן שאין אלטרנטיבה למונופול שנקרא גני התערוכה העסק הזה ישאר יקר והקופון השמן רק ילך ויתפח. איך שזה נראה כרגע אני בספק כמה עוד "אוטומוטור" נזכה לראות, אני לא אתפלא אם זו הייתה האחרונה לשנים הקרובות.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אם תסתכל, תראה שחתכתי חצי בערך ממה שהיה בז'נבה (הייתי השנה בז'נבה ובאוטומוטור ב2010).

מעטים שילמו 95 שקל, הבעיה היא התמחור. אם אף אחד לא משלם 95 שקל, לא לקבוע את המחיר הזה כמחיר רישמי!

וכמובן לא לקרוא לזה תערוכה, נראה לזה הפנינג משפחתי.

אני לא מתבכיין, עצוב לי שבמקום לשפר את אוטומוטור ולקח אותה למקום טוב יותר, מורידים את הרמה

אני מניח שזו "אסטרטגיה" של מארגני התערוכה.

המחיר הוא 95 ש"ח ללא כל הנחות, אבל כל אחד יכול לקבל הנחה לאוטומוטור ואין הרגשה שהישראלי הממוצע יותר אוהב מלהרגיש שהוא לא יצא פראייאר ושהוא הצליח להכנס בחצי המחיר...

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

בזבוז זמן. כמה מכוניות שרואים בכל מפגש ובאילון, כמה ניידות שלא רוצים לראות בשום מפגש ודוכני מדבקות, מכונות להכנסת סלטים ואוכל מגעיל בים של כסף. חצי מהשטח של גני התערוכה. פעם כל הביתנים האולמות והאזורים הפתוחים היו מלאים במציגים. היום זה נראה כמו יריד באיזה עיירה באפריקה וגם זאת מחמאה כנראה.

פורסם

גועל נפש של תערוכה הייתי שם שעתיים וגם זה הרבה למעט שהיה!

רוב התערוכה דוכנים של אוכל ודברים שלא קשורים בכלל למוטוריקה!

וחבל שהאפסים האלה מוחקים את התגובות הרעות בפייסבוק.

פורסם

חבל מאוד שזה מה שקורה,הייתי ב 2010 ו2012 ובאמת היו הרבה יבואנים,היה באמת מה לראות כמה שעות,עכשיו איך שזה ניראה תאוות הבצע לעשות כול שנה גרמה לזה להיראות כמו הפנינג לכול המשפחה במקום לחובבי הרכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אף אחד בסיפור הזה לא צדיק, כולם רוצים לגזור קופון. אני לא הסנגור של אף אחד מהמעורבים, רק מסתכל מהצד ומנסה לחשוב בהגיון על הסיבות לכשלון התערוכה הזו שנה אחרי שנה.

בינתיים וכל זמן שאין אלטרנטיבה למונופול שנקרא גני התערוכה העסק הזה ישאר יקר והקופון השמן רק ילך ויתפח. איך שזה נראה כרגע אני בספק כמה עוד "אוטומוטור" נזכה לראות, אני לא אתפלא אם זו הייתה האחרונה לשנים הקרובות.

איתמר

אין לי בעיה עם זה. אדרבא.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אני הייתי ביום שישי האחרון מאוד נהנתי.הפעם האחרונה שהייתי הייתה לפני כ10 שנים. וגם לעומת התקופה ההיא, היה מורגש שהתערוכה לא הכי וואו.בסך הכל היה סביר מאוד. מישהו פה כתב שהמקום הזה לא מתאים לחובבי הרכב שבנינו, אז אני חובב רכב, מאוד אפילו והיה לי מאוד בסדר.החלק הנחמד ביותר היה בסוף התערוכה כשהציגו את ארבעת המופלאות על מסלול דוגמנות ונתנו לנו דוגמא של איך נשמע רכב על כשמלטפים אוטו מעט, היה מרטיט. :)

פורסם
אני הייתי ביום שישי האחרון מאוד נהנתי.הפעם האחרונה שהייתי הייתה לפני כ10 שנים.

ממש היום ובצירוף מקרים משעשע למדי מצאתי גליון שצורף ל"ידיעות אחרונות" ובו כל הפרטים על תערוכת אוטומוטור 2004. למיטב זכרוני זו הייתה תערוכה טובה למדי, ובטח ששפע המציגים בה (כפי שניתן לראות בטבלה המצורפת) היה מרשים. מי לא השתתף? אופל, דייהטסו, מאזדה, פורד וסאאב. כן. חמישה מותגים בלבד כאשר אפשר להיות בטוחים למדי שחובבי הרכב לא ממש התאכזבו שלא זכו לראות את פאר היצירה מבית מדרשן של דייהטסו או מאזדה.

אני באמת תוהה מה יעלה בגורל אוטומוטור ולצערי נראה שאופטימיות אינה שם המשחק.

איתמר

P40420-231927.jpg

P40420-232009.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...