Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטומוטור 2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט ביזיון אחד גדול!! תערוכה דלה מאוד חוץ מהתצוגה של הקורבטים למיניהם ורכבי הפורשה לא היה יותר מידי מה לראות תוך פחות משעה כבר היינו בחוץ וגם זה רק בגלל שהתעכבנו על הדוכנים של אספיר ושאר הדברים שהיו בביתן ההוא מזל שהכרטיסים היו בחינם ככה לפחות האכזבה לא הייתה כואבת

הייתי בתערוכה ב2010 וב2012 ואני זוכר שדווקא נהנתי אז היה הרבה יותר מה לראות יצאנו משם עם כאבי רגליים והרבה ויכוחים על דברים שונים(בעיקר על מתי בטרפלייס תיפול... דרך אגב אני צדקתי:lol:) ואפילו לא הספקנו לעבור על הכל עקב אילוצים

כנראה שבשנתיים הצליחו לחרב את התערוכה לגמרי וחבל

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל שנה אני רואה את השרשור על אוטומוטור נפתח, ואיתו כל האכזבות, ולא מבין, מי לעזאזל עוד הולך לתערוכת עאלק רכב

המשמימה והבזיונית הזו? גם בחינם אני לא אלך לבזבז את הזמן שלי שם. למה אנשים מתפתים שוב ושוב להגיע לשם?

פורסם

מציע לכם לרשום ביוטיוב אוטומוטר 1993,ולחשוב שפעם באמת הייתה פה תערוכת רכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם 94, 95 היו שנים מוצלחות, ותזכרו שמבחינת רכבים בארץ, המבחר היה דל מאוד. לא כמו היום שיש כבר פרארי

ברחובות, פורשה זה כבר דבר שרואים לא מעט, ויש גם דגמים ספורטיביים או מיוחדים של הרבה מותגים.

איפשהו במחצית השניה של שנות התשעים התחילה הירידה ברמת התערוכה, עד שבתחילת שנות האלפיים היא

הפכה לבדיחה.

פורסם
כל שנה אני רואה את השרשור על אוטומוטור נפתח, ואיתו כל האכזבות, ולא מבין, מי לעזאזל עוד הולך לתערוכת עאלק רכב

המשמימה והבזיונית הזו? גם בחינם אני לא אלך לבזבז את הזמן שלי שם. למה אנשים מתפתים שוב ושוב להגיע לשם?

אם תגיע לגני התערוכה דרך כביש 5 מכיוון מזרח, תעבור בדרך את בית העלמין ירקון.

עשרות אלפי פריירים קבורים שם, אך בהמשך הדרך ישנו בית היולדות דנה, שם נולדים מידי יום עשרות פריירים עתידיים.

זה למה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

כל המתלוננים - ביום יום אתם יוצאים פראיירים הרבה יותר גדולים ובתדירות גדולה יותר, ודווקא כשאתם מוציאים 50 ש"ח על תערוכה (צנועה ככל שתהיה) אתם פתאום טוענים שמי שמגיע לשם הוא פראייר...

פורסם

[video=youtube_share;Ry1Bm6HKZEM]

הדבר הכי טוב שראיתי :)

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם (נערך)

האוטומוטור האחרון שנכחתי בו היה ב 1998. דווקא זכור לי לטובה הסוואנה/ונדורה ההדגמה עם הרוקפורד והסטרוקרים (18 אינצ'ים של כיעור) של סרווין מריצים בריפיט את 9PM של ATB.

לא רציתי לחזור הביתה.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

אני ביקרתי באוטומוטור 94, וזו הייתה אחת החוויות המהנות שנחרטו אצלי בילדות. יצאתי משם עם שקית במשקל כבד של עשרות עלוני מידע משלל היצרנים והייתי מעיין בהם שעות על גבי שעות משך שנים.

מביש לראות איך צעדנו אחורנית אחרי 20 שנה..

:idea:
פורסם

ואוו, היה שם כל כך הרבה מה לראות לעומת היום, גם אם היו מציגים את אותה תערוכה אני מאמין שהייתי נהנה יותר.

איך הראו את הפיאט 500 עם 22 כ"ס!! :-D

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

אני בתור מי שעבד שם, דיי נהנתי, וגם לקחתי יום חופש והבאתי את האישה והילדים לשם, וכולם נהנו.

לא יודע מה הציפיות שלכם מהתערוכה, אבל כמה אפשר להתבכיין ועדיין להגיע לשם, ואז עוד פעם להתבכיין, תשבו בבית.

בכל זאת זה ארוע מוטורי, ובתור חובב רכבים אני אהבתי לראות את הרכבים הנדירים שהיו שם, ואוליי 80% מהרכבים המוצגים לא ניתן לראות בכבישי ארצנו (אוליי פעם בשנה).

וגם נראה לי שהיו שם הרבה מאוד מבקרים כל יום, ולפי הכמות המבקרים הרבה אי אפשר לומר שזה תערוכה חר...

יש לי דיי הרבה תמונות ממיקומים יותר טובים משהיו למבקרים, אם תהיו מעוניינים אני ישמח לשתף אותם פה על גבי הפורום.

יום טוב.

• תוכן חדש...