Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטומוטור 2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא היה משהו מיוחד, הרמה הולכת ויורדת משנה לשנה.

היה נחמד לראות את הרכבים הישנים כמו הקורבטים שמסודרים לפי הדורות וכו', אבל מעבר לזה תצוגה דלה מאוד.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איזה יופי, מלא תמונות מהמפגש בנוקיה.

בנוקיה הרכבים רבים יותר, ויש תצוגה מכובדת יותר.

התערוכה המאכזבת ביותר שראיתי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא שילמו לאף אחד מבעלי הרכבים כדי שיציג את רכבו. השילוב של קבלת כמות לא מבוטלת של רכבים לתצוגה בחינם יחד עם כמות מוצגים כמעט אפסית ועוד דוכנים כאלו ואחרים ששילמו מחירי השתתפות מנופחים מביאים לנקודה אחת: המארגנים בפעם המי יודע כמה מזלזלים בקהל חבל שיש אנשים שעדין משלמים כדי להכנס לביזיון הזה. התערוכה הזאת לא היתה שווה אפילו את מחיר החניה!

חבל כי ביום מן הימים שמישהו ירצה לבנות כאן תערוכה איכותית יקח לו המון זמן לרכוש את האמון של הקהל

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

יש לי 2 כרטיסים חינם וכיוון שאחי הקטן בחופש, נצטרך לנסוע :)

אעדכן בחוויות...

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

מתוך הפורום השכן (פולגז):

אני מציג שם רכבים, ואני אומר לכם... ממש לא שווה את ה-95 ש"ח האלה

מבחינת מכוניות הדברים היחידים המעניינים שם זה הביתן של מזראטי-פרארי (לוקח 15 דק')

יש תצוגה של פורש, מוסטאנג, קורבט לדורותיהם (יפייפיות!), תצוגת רכבי משטרה, רכבי צבא

יש איזה 2 קאדילק אספנות וכמובן הדוכנים של אופל וקיה (באופל יש את הדגמים החדשים + סימולטור נהיגה מגניב)

בתחום האופנועים יש את ZERO האופנועים החשמליים, 2 דוקאטי,קאסטומים מגניבים של אומנות אחזקת האופנוע ו... זהו.

הדבר המעניין היחיד זה המופע שעולה פעם בשעתיים בחוץ -

שלישיית אופל אדם ואז עולים אולג (שארקי) על ה-BMW (כנראה 328 משוברת?) ואדי על ה-CBR900 ובנוסף איזה מיאטה אחת (כולם מטעם מסלולים).

בנוסף יש כמה רכבי קארט מגניבים וגם 3 רכבי מירוץ קטנים מטעם פקולטות להנדסת מכונות מאוניברסיטאות שונות.

מופע נחמד אין יותר מדי מקום לביצועים.

אין יבואנים, המתחם עצמו קטנטן, המחירים של האוכל יקרים, אין לנהגים שם מקום לבצע פעלולים והכביש חלק.

ההגעה לשם היא לא פחות מסיוט. אני פספסתי את הרכבת ונאלצתי לנהוג לשם ברכב מירושלים - לקח לי שעתיים ו-45 דק'!!!!

פורסם

כל שנה אותו מופע בכיינות...

אין מה להתבכיין על מחיר כרטיס - בכל פינה ניתן למצוא כרטיסים באזור ה-50 ש"ח (חבר,בהצדעה, לאומי 1+1).

אוכל בדוכנים יקר? תביאו סנדוויץ' מהבית. גם ככה תוך שעתיים גג מסיימים לחרוש את כל התערוכה.

חניה יקרה? סעו ברכבת. זה מה שאני מתכנן לעשות.

אנשים משלמים את אותו הסכום כדי לראות את ספיידרמן בסינמה סיטי עם משקפי תלת-מימד.

תפסיקו להתבכיין ואל תסעו, ישאר לי יותר חמצן...

פורסם
לא שילמו לאף אחד מבעלי הרכבים כדי שיציג את רכבו. השילוב של קבלת כמות לא מבוטלת של רכבים לתצוגה בחינם יחד עם כמות מוצגים כמעט אפסית ועוד דוכנים כאלו ואחרים ששילמו מחירי השתתפות מנופחים מביאים לנקודה אחת: המארגנים בפעם המי יודע כמה מזלזלים בקהל חבל שיש אנשים שעדין משלמים כדי להכנס לביזיון הזה. התערוכה הזאת לא היתה שווה אפילו את מחיר החניה!

חבל כי ביום מן הימים שמישהו ירצה לבנות כאן תערוכה איכותית יקח לו המון זמן לרכוש את האמון של הקהל

מצד אחד אנחנו בעיקר יורדים על המארגנים, אך צריך לזכור שמי שבעיקר מזלזל בנו אלו יבואני הרכב ומוצריו שרובם לא מרגישים שום צורך להציג בתערוכה.

פורסם
מצד אחד אנחנו בעיקר יורדים על המארגנים, אך צריך לזכור שמי שבעיקר מזלזל בנו אלו יבואני הרכב ומוצריו שרובם לא מרגישים שום צורך להציג בתערוכה.

ליבואנים כמו יונדאי ומאזדה ההוצאה על הקמת ביתן היא שולית.

אני חושב שזה סכסוך של יבואנים עם מארגני התערוכה.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

עד שלא תקום אלטרנטיבה למונופול שנקרא "גני התערוכה" והמחירים המופקעים שהוא גובה לא נזכה לראות בארץ שום תערוכת רכב נורמלית.

גני התערוכה הם שילוב רע של שני גורמים:

1. המקום נמצא בחזקה ובבעלות העירייה.

2. יושב על הקרקע היקרה בארץ.

אילו היה איזה יזם הגון עם ביצים שבונה אלטרנטיבה ראוייה באיזור הפריפרייה (אפילו הלא-מאוד-רחוקה, גם נתניה מתאימה למשימה), משלב חנייה חינמית לצד תחבורה ציבורית נאותה - המחירים היו יורדים משמעותית והיינו זוכים לראות תערוכות מושקעות פי כמה. כל זמן שהמנופול נשמר זה פשוט לא יקרה.

:roll:

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הייתי שם אתמול.

בקצרה, אין יותר מדי בשביל מה ללכת.

תמיד נחמד לשטוף את העיניים בקצת אקזוטיקה, אבל התמורה לכסף לא קיימת.

במיוחד אם משווים את זה לתערוכות קודמות שבה סיימתי את התערוכה כשאני כבר לא יכול ללכת והחיוך לא יורד מהפנים.

Citroen C4 2.0 SX-PK

Renault Clio ​Sport 172 ph2

פורסם

ביקרתי באוטומוטר בין השנים 2000-2010(וכמה מתערוכות הגיפים שהיו בשנים בין לבין),באמת מהנה אך עם דעיכה קלה לאורך השנים.

אחרי 2010 ראיתי באמת אין טעם להגיע לתערוכת ליסינג.

פסטי קאר לעומת זאת, היה מפגש/תערוכת הרכב הכי מהנה שהייתי בה בעשור האחרון.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם
הייתי שם אתמול.

בקצרה, אין יותר מדי בשביל מה ללכת.

תמיד נחמד לשטוף את העיניים בקצת אקזוטיקה, אבל התמורה לכסף לא קיימת.

במיוחד אם משווים את זה לתערוכות קודמות שבה סיימתי את התערוכה כשאני כבר לא יכול ללכת והחיוך לא יורד מהפנים.

שאלה קטנה - לאיזה תמורה אתה מצפה ל-50-95 ש"ח ששילמת על הכרטיס? דייט עם דוגמנית? ידית הילוכים של קורבט? נקניקיה בלחמניה מקמח מצה?

פורסם

חבל שביטלתי עבודה בשביל ללכת.

היה ממש עצוב!

הגעתי בשעה 10 וחצי בבוקר, בשעה 12 כבר יצאתי משם.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

• תוכן חדש...