Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטומוטור 2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטח שרוב המכוניות יהיו סגורות - ככה זה כשאחוז גבוהה של המבקרים הם קופי אדם ונדליסטים.

המחיר מופקע והתמורה דלה אבל זה כל מה שיש בארץ, לטוב ולרע.

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה בדיוק מה שאני ואבא שלי עושים מאז שאני בן 13,סיבוב בין כול הסוכניות בלב המפרץ וחיפה.

אז מתי אתה קופץ לקפה?

בטח שרוב המכוניות יהיו סגורות - ככה זה כשאחוז גבוהה של המבקרים הם קופי אדם ונדליסטים.

המחיר מופקע והתמורה דלה אבל זה כל מה שיש בארץ, לטוב ולרע.

צודק לגבי המחיר המופקע, אבל אם למשל יש מבצע של לאומיקארד על 1+1, אז זה יוצא קצת יותר מ45 שקל לכרטיס. זה כבר מחיר שיותר סביר לי לתערוכה הזאת.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
יש סיבה ללכת- כדי לכתוב אחרי זה שרשור בפורום שמסביר למה לא כדאי ללכת.

+1

גם בחינם אין מה לחפש שם, יש מספיק מה לעשות בפסח.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
אין בזה שום חידוש.

המוזיאון בבית ספר בשפרעם ובסיסי חיל האוויר פתוחים לציבור כל יום עצמאות.

מדי פעם יש תצוגה של רכבי צה"ל בלטרון.

אז לשלם על זה 60 שקלים (יש לי הנחה של האשראי) כדי לראות כזה מיצג ייחודי...לא תודה.

לגבי פרארי, כל שישי במרינה בהרצליה אפשר לראות פרארי עם כמה רכבים נדירים נוספים.

איזה רכבים אלו כבר?

האמרים וסופות שבורים? אבירים ונ.נ. מימי אנטיוכוס? ריאוסים? טטרות?

במה מדובר?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

דור,לנו הרכבים הללו לא עושים משהו,אבל לילדים זה יהיה מאוד מעניין.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אני אשיג כרטיס חינם אני אסע - אם לא חבל על הכסף.

הייתי בתערוכה בשנת 2006 ובשנת 2008 והיה מאוד יפה. בשנת 2010 התערוכה התחילה להידרדר והיה לא משהו, מאז לא נסעתי.

פורסם
דור,לנו הרכבים הללו לא עושים משהו,אבל לילדים זה יהיה מאוד מעניין.

חשבתי יהיה איזה משהו מעניין, אבל האמת שהייתי בכל הזבל הזה.

טטרות וריאוסים יש המון בתקשוב, ובעצם לרוב הרכבים החומים יש קשר כלשהו, ככה שיצא לי להיות בהכול מהכול. (האמרים, סופות, נ.נ., אבירים, פורדים, דוד וכו')

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

שנה שעברה הדבר היחיד שהיה שווה ללכת בשבילו זה האולם של פרארי ומזראטי.

היום, כשבכל שישי אפשר לראות אותם במרינה, אין באמת טעם ללכת.

פורסם

אוטומוטור 2012 עוד הייתה במתכונת הישנה,ואכן פעם ראשונה הציגו את האיטליקיות,אחרי זה כבר אוטומור נהייתה כול שנה עם נושא אחר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

טוב אז בפה אחד אני מבין שממש לא שווה ללכת

אז מה הן האטרקציות החילופיות שיש בפסח? :)

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

לילדים?

פורסם

אם רוצים ללכת לסוג של הפננינג משפחתי שהנושא שלו זה רכבים, אז אולי אפשר. אם רוצים ללכת לתערוכת רכב, זה לא המקום.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

התערוכה נפתחה היום בבוקר. מי היה? אני וחבר טוב מתלבטים האם שווה לנסוע לת"א גם.

רציתי לשאול מיהם רשימת היבואנים שמציגים? הכוונה של רכב חדש, לא אספנות וכוחות הביטחון.

אם יש תמונות נשמח. תודה :)

פורסם

חבר שלח לי קצת תמונות...אם אתם מעוניינים אני אעלה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...