Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Tears For Fears

Noybee
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי לשמוע כמה שירים שלהם בזמן האחרון

ואני חייב לציין שאני מתרשם מאוד.

מישהו יכול להמליץ לי על סינגלים או אלבומים טובים שלהם?

פורסם

קנה את האוסף - SHOUT.

השיר הראשון מתוכו מדהים - MAD WORLD. נעשה לו COVER בידי זמר פחות ידוע לא מזמן, לפסקול של הסרט דוני דארקו - מצמרר... (גם הסרט)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

נסעת במקרה היום ב-8 בבוקר באיילון דרום?

ראיתי וי טי אס כסופה נוסעת נתיב לידי...

דוני דארקו- ראיתי השבוע - סרט מדהים...

mad world- יש לי את השיר, אבל בביצוע מוחדש שלדעתי עולה על המקור..

אני אבדוק את האוסף שהמלצת..

פורסם

אני רואה שאני לא היחידי שהסרט דפק לו את הראש?

שבוע לא יכלתי להוציא אותו מהראש.

קנה את האוסף, אתה לא תאמין כמה שירים שם אתה מכיר.

תנסה במקביל לשמוע גם את THE CHURCH

under the milky way tonight

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם
נסעת במקרה היום ב-8 בבוקר באיילון דרום?

ראיתי וי טי אס כסופה נוסעת נתיב לידי...

דוני דארקו- ראיתי השבוע - סרט מדהים...

mad world- יש לי את השיר, אבל בביצוע מוחדש שלדעתי עולה על המקור..

אני אבדוק את האוסף שהמלצת..

ישב בפנים חייל מג'ויף וצעיר במעיל פז"מניקי? :wink:

כן, אני, נסעתי למוסך לעשות תיקונים קטנים, אתה יודע, מנוע וכאלה (טוב, אני כבר מגזים עם הבדיחה) - נסעתי למוסך לבדוק גומיה לציריה, לסדר את פס הקישוט שמתדלדל לו מדלת ימין ועוד שתיים שלוש שטויות.

דוני דארקו בהחלט סרט מדהים - אחד מהטובים שיצא לי לראות, אני עדיין מחפש בלילות ארנבים גדולים עם חיוך מפחיד :wink:

והשיר הוא בדיוק זה שהתכוונתי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רק תדעו שבגלל השיחה שלכם פה על דוני דארקו, הורדתי את הסרט מהאינטרנט.

אחלה סרט, דפק לי לגמרי את הראש, אני עדיין מנסה להבין דברים ממנו

א ל פ א - רק אם אתה מתאים לה

חולם על 147GTA

פורסם

צחוק ,צחוק

אבל אני במקרה שומע אלבום של TEARS FOR FEARS עכשיו

:o

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
צחוק ,צחוק

אבל אני במקרה שומע אלבום של TEARS FOR FEARS עכשיו

:o

יא-אולוהים!! איזה קטע מדהים!!

:p

וברצינות, למי שאהב את הסגנון של דוני דארקו, עוד סרטים מומלצים שידפקו לכם את השכל:

רקוויאם לחלום

ממנטו

כל הסרטים של דיויד לינץ'. למשל לוסט הייווי ומולהולנד דרייב האחרון שלו (בינתיים). כאן אני חייב להוסיף אזהרה - קשה להחליט אם הבנאדם יותר מופרע או יותר גאון.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

תחילה אביע את הסתייגותי מצירוף ממנטו לחבורה.

זה אחלה סרט אבל ממש לא בסגנון של דיוויד לינץ' או רקוויאם,

זה לא סרט "חזק" במיוחד שממשיכים לחשוב עליו...

מי שרוצה להתחיל לראות סרטים של דיוויד לינץ', שיתחיל ממשהו פחות מופרע יחסית-

"קטיפה כחולה", סרט שקצת קשה להשיג,

אבל מציג את סגנון סרטיו של לינץ' בצורה פחות קיצונית מאשר בסרטים היותר חדשים שלו.

למומחי דיוויד לינץ'- נראה אותכם מחזיקים מעמד עד הסוף בצפייה בסרטו הראשון- "ראש מחק". ראו הוזהרתם.

"פיי"- סרטו של הבמאי של "רקוויאם לחלום". מומלץ בחום .

"אודיסאה בחלל 2001" - למי שרק שמע ועוד לא ראה.

אחד הסרטים היותר איטיים שנעשו, קחו בחשבון.

פורסם

והוא נחשב די מקיף.

קוראים לו.....

TEARS FOR FEARS-TEARS ROLL DOWN(GREATEST HITS 82-92(

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

מכיוון שאני גדלתי בתקופה וחולה על הלהקה,אני ארחיב.

דמעות לפחדים (שיטת טיפול פסיכולוגי) הוקמה ע"י קורט סמית' ורולאנד אורזאבאל בתחילת שנות ה 80.

האלבום הראשון נקרא THE HURTING ודן בעיקר בילדותם של השניים,מע' החינוך הבריטית ומע' היחסים הטעונה בין רולאנד לאביו. (שניהם היו ילדים מוכים ורגישים). ממנו יזכר בעיקר MAD WORLD וPALE SHELTER.אלבום די גס,אבל עדיין נחמד.

האלבום השני ,שנחשב יצירת המופת של השניים,נקרא SONGS FROM THE BIG CHAIR הוא כוןלל שירים שהפכו להימנונים של שנות ה80 כגון SHOUT והשיר שהעביר אותי הרבה תקופות בחיים (ונחשב בעיני כשיר הנהיגה האולטימטיבי )- EVERYBODY WANTS TO RULE THE WORLD.הקליפ זכור לי עד היום-קורט סמית' נוהג במורגן פלוס 8 ברחבי ארה"ב בלבוש ותספורת שהזכירו שעדיין מדובר בשנות ה80.....

האלבום השלישי נחשב האומנותי מכולם נקרא SEEDS OF LOVE וכולל כמובן את SEEDS OF LOVE,ממנו לקוח המשפט האלמותי DJ IS THE MAN WE LOVE THE MOST. האלבום דן בעיקר בכיוון העיקרי שאליו פונה החברה (למרבה הצער-הוא הסתבר כנכון למדי) האנושית, ההעדפה הכללית של המין האנושי להימשך אל מה שרדוד מבחינה תרבותית,הנטייה לרדידות ושאר הגיגים פילוסופיים.

אחרי שיחרור האלבום נפרד הצמד,לא לפני ששיחרר מספר אוספים מסחריים שכללו רק את הלהיטים ופחות את החומר האומנותי.

הסולן-רולנד אורזאבאל,המשיך להחזיק בשם "דמעות לפחדים" ואף שיחרר מס' אלבומים כגון RAOUL AND THE KING OF SPAIN ו ELEMENTAL, שזכו להצלחה מועטה.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

• תוכן חדש...