Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[פיהוק ענק] גלקסי S5 הוצג..לילה טוב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 189
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא נכון, טועה ומטעה. ל9505 יש סנאפדרגון 600 במהירות שעון של 1.9ghz. גם למכשירים שיש להם סנאפדרגון 800 כדוגמאת הנקסוס 5, אלג'י G2, גלקסי נוט 3 מהירות השעון של המעבד - 2.23ghz בכולם. בגלקסי 5 החדש הצ'יפסט הומהר ל2.5ghz, שזה הישג יפה. משמעותי? בכלל לא. אלו רק מספרים..

הוא התכוון לדגם הבא - http://m.gadgety.co.il/72833/%D7%A6%D7%A6%D7%94-%D7%91%D7%A8%D7%A9%D7%AA-%D7%92%D7%A8%D7%A1%D7%94-%D7%91%D7%99%D7%A0%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%AA-%D7%A9%D7%9C-galaxy-s4-%D7%A2%D7%9D-%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93-snapdragon-800/

פורסם
אתה תמיד יכול לחפש בזאפ מה המחיר שלו.

בכל מקרה, הגלקסי s5 עומד להיות מושק רק באפריל.

כרגע, המחיר הזול ביותר הוא באילת 2100 שקל. שזה יירד מקו ה2k אני ירכוש אחד.

פורסם
לא נכון, טועה ומטעה. ל9505 יש סנאפדרגון 600 במהירות שעון של 1.9ghz.

9506

שוב אתה טועה ומטעה. KNOX אכן יש (חיסרון, מן הסתם), אבל region lock הוא שטות שסמסונג נסוגה ממנה חודש לאחר מכן, כי הם הבינו שזה יפגע במכירות שלהם בעולם בצורה אנושה. לא קיים region lock באף מכשיר סמסונג היום בעולם, וגם לא יהיה.

ספר את זה לבעלי נוט 3 שקנו מכשירים באסיה, אירופה וארה"ב ומנסים כבר חודש להפעיל את הסים הישראלי.

בלי קניה של קוד מאיזה רוסי באיביי, אתה יכול לחלום.

אני באמת לא מבין מה ציפיתם לקבל. גם כשהגלקסי 4 יצא אמרנו לגביו אותו דבר, שאין שיפור מהותי, העיצוב אותו עיצוב, מערכת ההפעלה אותה מערכת הפעלה. סה"כ בשוק הזה כבר נורא קשה לחדש וסמסונג אוהבים ללכת על בטוח. הם לא ישנו עולמות, הם פשוט ידביקו קצב עם הטכנולוגיה של 2014 וימציאו כמה פיצ'רים (מטומטמים ככל שיהיו) בעצמם.........

יש לסמסונג את כל הכלים. ע"ע נוט 3.

משיקולי מיצוב ומכירות הם לא מוכנים לערבב.

שיבושם להם.

פורסם
להתחיל כבר לחפש גלקסי S4 או שעדיין המחיר שלו כחדש לא חטף ירידה?

אם יש לך מישהו שמגיע מארה"ב, אז יש לך מדי פעם מבצע על S4, בד"כ בגרסה הבינלאומית של GT-i9500, ב420 דולר (נכון לפעם האחרונה ששמתי לב).

את שלי, GT-i9505, קניתי ב07/2013, ב499 דולר. בזמנו זה יצא 1800 ש"ח+ ביטוח מלא כולל שבר וקורוזיה למשך שנתיים ב70 דולר (ללא השתתפות עצמית).

מנסיונו של חבר, עם S4 גם כן, יום אחד הרטט הפסיק לפעול. שלח אליהם בדואר, ותוך שבועיים בקושי קיבל בחזרה מכשיר מתוקן.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

אגב, מישהו מוכן להסביר לי את מיתוס ירידת המחיר?

ה S2 לא חטף ירידה גדולה שה S3 הושק, ה S3 לא חטף ירידה שה S4 הושק, אותו דבר לגבי סדרת מכשירי הנוט, למעט הירידה ההדרגתית הרגילה במחיר עם הזמן לא הייתה ירידה גדולה בבת אחת סמוך לזמני השקת מכשירים.

איך זה שאנשים עוד תקועים על זה?

פורסם

אין שום מכשיר אחר שנעול, אז מה זה משנה?

-אגב, האפליקציה הזו עובדת בערך על כל דגמי ה S4, ופותחת אותם לסים פרי. מנסיון על מכשירי S4 של T-MO ו AT&T.

פורסם

אכן לא מדובר בפריצת גבולות, ואכן מד הדופק מיותר בעליל (מילא בשעון יד, אבל על הצד האחורי של המכשיר??)

מה שמעניין אותי הכי הרבה זה השוואה בין S5 לZ2 בנושא מצלמה ואיכות צליל עם אוזניות איכותיות.

לגבי הצליל:

אני עוד מעט אמור לקבל BOSE QC15.

כשבדקתי אותן על הגלקסי S4 שלי - התאכזבתי מרמת העוצמה בעיקר.

השאלה מי משני המכשירים ידחוף אותן הכי חזק - הסמסונג או הסוני (או בכלל LG??).

לא פחות חשוב - נושא הDAC שקיים בכל אחד מהמכשירים. כאן סוני מתגאים במעבד מיוחד כלשהו.

מישהו יודע לשפוך אור על זה?

לגבי מצלמה:

אני אומנם צלם, ויש 7D בבית עם מלא עדשות ופלאשים והכל... אבל בתאכלס ביומיום מי יסתובב לעבודה עם ציוד במשקל 3 קילו (כן אני יודע שיש כמה משוגעים כאלה).

במיוחד חשובה הזמינות של המצלמה לתינוקת החדשה, ושם בכלל חייבים שיהיה מיידי (ואז כמובן הסלולר מציל).

עכשיו הנושא של הפוקוס של הגלקסי - זה באמת חתיכת יתרון,

השאלה היא כמה הסוני נמצא מאחור בנושא הזה?

וגם איזה מהן עובדת טוב יותר בחושך.

מבחינתי - שתי הסוגיות האלה יכריעו מה יהיה הטלפון הבא.

בינתיים עם S4 בינלאומי - שכנראה ילך לאשתי אחרי הרכישה הבאה.

בברכה!

יונתן.

פורסם (נערך)

בטח שזה משנה, כי מאז סמסונג כבר הוציאו גרסאות FIRMWARE אחרות וזה כבר לא עובד..

כדי להפעיל אתה חייב לשנמך, להחליף בוטלואדר, להסתכן בבריק, לשבור את הנוקס ולא תמיד זה עוזר.

כשבדקתי אותן על הגלקסי S4 שלי - התאכזבתי מרמת העוצמה בעיקר.

השאלה מי משני המכשירים ידחוף אותן הכי חזק - הסמסונג או הסוני (או בכלל LG??).

לא פחות חשוב - נושא הDAC שקיים בכל אחד מהמכשירים. כאן סוני מתגאים במעבד מיוחד כלשהו.

מישהו יודע לשפוך אור על זה?

את העוצמה סמסונג מורידים בכוונה. אם אתה יודע לחפור במערכת, אתה צריך לערוך קובץ של הגדרות הסאונד וזהו.

לגבי הסאונד, יש לי את האקספיריה Z טאבלט ואת הנוט 2. הסאונד של הסוני עולה על הסמסונג בכמה רמות.

עריכה אחרונה על ידי ceyal
פורסם

אכן גם הS4 ניתמך, ראה תגובות בדיון.

ולגבי FW חדשים- גם לזה ימצאו פיתרון...

בקיצור הנעילה שלהם לא שווה כלום-הרי זה היתרון הגדול בעולם האנדרואיד- החופש :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...