Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צפיפות פיקסלים של 180 פיקסלים לאינץ(זה אמיתי?!)

לשפשף עיניים ולא להאמין. רזולוציה של 480 על 800 ב-5 אינץ׳.

זה פשוט נורא. אנדרויד שמנרויד, למי זה משנה כשהמסך נראה כמו gps מלפני עשור?

מוצרים שמיועדים ״מראש״ ל״שווקים מתפתחים״ דינם מוות מיידי, ברוב המקרים,

ע״ע מודו וכמעט כל ניסיון אחר באותו סגנון. אני בחיים לא אבין את ההיגיון

בפיתוח מוצר חלש מלכתחילה, ולא משנה כמה הוא עולה ->

נוקיה זה לא אינטל ואין להם איזה fab שצריך להמיר משבבים של פנטיום 3 לשבבים של מיקרוגלים.

sperial, מנטלית אתה 33 וחצי (זאת מחמאה) :-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נוקיה מתה. אחרי יום ראשון בתערוכה (MWC ברצלונה - כל הדגמים החדשים) רק הסינים מראים חדשנות ודברים מעניינים באמת. הוואויי מציגים מכשירים מצוינים ובכלל מגוון של מוצרים מאוד מעניינים (מצמיד בלוטוס שימושי עם אזניה ועד מגוון סטרימרים ומכשירי קישוריות ומדיה לבית). לנובו היחידים שניסו לבנות מכשיר קצת שונה, עם גב מחומר רך שמזכיר בד מתכתי. כל השאר חוזרים על המנטרות השחוקות.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם (נערך)
יש מכשיר סיני שאתה מכיר עם חומרה זהה? שואל בתמימות אגב....

החומרה ממש לא מעניינת אותי- גם הSOC של S4 וכו' מספיק עוצמתי לשימוש של סמארטפון- אבל בחיי זה העיצוב הכי מכוער שמבייש את כל הלקוחות של החברה... מה הטעם בחומרה חזקה לבד?? זה כמו שתגיד ללקוחות פרארי למה לא לקחת פיאט אונו טורבו עם 800 כ"ס? הרי המנוע חזק יותר... בשביל מה צריך את העיצוב והגימור ?.

ואם תחפש זיופים של S4 הזולים זה בידיוק מה שתקבל מבחינת הבניה והעיצוב כי היה להם קשה להכניס מסך 5" במעטפת של המידות של S4-LOL.

ושיומי MI3 בינתיים עדיין המכשיר הכי חזק בעולם עד שS5 וכו' ימכרו בשוק באופן רישמי, והמכשיר שלהם טוב לדעתי פיי כמה וכמה מהזבל הפלסטיקי המכוער של סמסונג שפשוט איכזב בצורה מטורפת את כולם.

alfa_draco- אתה צודק- היצרנים הסינים הם היחידים שהציגו מכשירים נהדרים שהולכים לעשות הרבה רעש בשוק.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

ביקורת קצרה כולל תמונות מהמצלמה ומבחני ביצועים:

http://www.gsmarena.com/samsung_mwc_2014-review-1055p2.php

בינתיים עדיין הXIAOMI MI3 מחזיק בשיא באנטוטו של מעל 36K - למי שבקטע של הכי חזק :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
זה סוף סוף קורה- מכשירי אנדרואיד מבית נוקיה :-),

מאוחר מדי, מעט מדי.

לא רק שזה אנדרואיד מעוות (בלי פליי סטור ושירותים של גוגל, שמוריד חלק מהפואנטה של מערכת ההפעלה הזאת). נכון שאפשר להתקין את זה, ואפילו להחליף רום (אני בטוח שמהר מאוד תצא גירסת CM לזה), אבל פה קורה מצב, שכנראה שהמכשירים לא יסחבו אנדרואיד בכבוד. גם המסכים ברמה של גלקסי S2 מלפני שלוש שנים.

זה גם בא עם גירסה יחסית ישנה (אפילו מכשירי נו ניים סיניים כבר באים עם 4.2-4.3), ואיך שאני מכיר נוקיה, ייקח המון זמן עד שייצא עדכון כלשהו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ואיך שאני מכיר נוקיה, ייקח המון זמן עד שייצא עדכון כלשהו.

נכון.

והרי נוקיה בימי הסימביאן העליזים במקום לעדכן תוכנה הוציאו מכשיר חדש עם התוכנה המשופרת. :)

פורסם
לשפשף עיניים ולא להאמין. רזולוציה של 480 על 800 ב-5 אינץ׳.

זה פשוט נורא. אנדרויד שמנרויד, למי זה משנה כשהמסך נראה כמו gps מלפני עשור?

מוצרים שמיועדים ״מראש״ ל״שווקים מתפתחים״ דינם מוות מיידי, ברוב המקרים,

ע״ע מודו וכמעט כל ניסיון אחר באותו סגנון. אני בחיים לא אבין את ההיגיון

בפיתוח מוצר חלש מלכתחילה, ולא משנה כמה הוא עולה ->

נוקיה זה לא אינטל ואין להם איזה fab שצריך להמיר משבבים של פנטיום 3 לשבבים של מיקרוגלים.

sperial, מנטלית אתה 33 וחצי (זאת מחמאה) :-)

גם אני חושב שהם עשו טעות בנוגע לרזולוציה, או שהיו הולכים על qHD ל5" או שהיו יורדים ל4.7" עם הרזולוציה הזו.

150$ זה באמת יקר למיפרט שכזה.. גם ככה ההבדיל בין פאנל כזה למשודרג יותר היה הבדל של בקושי דולר, חבל שחסכו בזה.

לדוגמא במכשירים סיניים איכותיים ב130$ מכניסים מסך 5" 1280*720, LTPS OGS , מצלמה של סוני IMX135, מעבד מרובע ליבות (מעל 17K באנטוטו) 1GB זיכרון, סוללה מעל 2000 ועוד ועוד...

לכן או שהיו צריכים להוריד מחיר או לשדרג יותר את הXL (אבל כניראה חששו להיכנס לקטגוריה של הלומיה).

פורסם (נערך)

בהחלט הם התעוררו מאוחר מאוד.

אך עם מחרים תחרותיים הם יכולים לחזור בענק לשוק. לא לשכוח שסמסונג מובייל כמעט ולא הייתה קיימת לפני עידן האנדרויד...

עם מפרטים מצחיקים כאלה... נראה לי שלא אחליף את הגלקסי בקלות :roll:

עריכה אחרונה על ידי omar87

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

סמסונג מובייל קיימת בשוק כבר עשרות שנים ובארץ היא הצליחה מאוד ברשת ה-CDMA של פלאפון.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

HANDS ON ומבחני ביצועים:

http://www.gsmarena.com/nokia_mwc_2014-review-1052p2.php

אני מאוד מאוכז מהבחירה של נוקיה בSOC מסריח של קוואלוקום שפשוט חלש בצורה מביכה לקטגוריית המחיר.

מדוע לא בחרו בSOC של מדיהטק MTK6572 שתומך בכל הפיצ'רים המיתקדמים ומציג ביצועים של מעל 12K באנטוטו (בעיקר כרטיס מסך חזק).

MTK6572 ניתן לימצוא אפילו במכשירים של 50$! אז בטוח שהוא לא היה יקר מהפיתרון העלוב של קוואלוקום!.

וכצפוי מנוקיה : :-)

The build quality of the X is superb.

פורסם

נוקיה משתמשים המון בצ'יפסטים של Qualcomm.

MTK בשימוש כמעט בלעדית אצל יצרני טלפונים סיניים (וגם זה כסת"ח עצמי - אני עצמי לא נתקלתי בטלפון לא-סיני עם MTK).

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...