Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הרכב: אוקטביה 1.2 DSG7 עלתה לכביש באפריל 2013, שנת יצור 2012, 40,800 ק"מ. ליסינג תפעולי באלדן.

לאחר שהכרזתי תחת כל עץ רענן כי תמו כל מחלות ה DSG והשבתי בפוסטים שוש ושוב "תראה כבר 20 אלף והכל חלק"... "תראו, כבר שלושים אלף והכל בסדר"..ולא מזמן גם "ארבעים אלף והאוטו כמו בובה..". נו טוב, כשאני טועה אז אני טועה, ומודה ועוזב ירוחם. ואם אפשר בבקשה לענות בכמה שיותר פוסטים של "אמרתי לך", אני אשמח - זה יראה שלפחות אם לא משתתפים בצערי אז לפחות משתתפים בשמחה לאיד, וזה גם משהו :lol:

בכל מקרה אני לא בטוח שהלכו המצמדים או מה בדיוק התקלקל אבל אתמול בבוקר לאחר כקילומטר אחד מהבית התחילו רעידות בזמן העברת הילוכים שהלכו והחמירו לכדי ויברציות שממש הרעידו את כל הרכב עד כדי עצירה בצד. זחלתי במצב בורר ידני עד לחניון - הרעידות המשיכו גם אז, ולאחר כבוד הרכב הורם על גרר ונשלח ככל הנראה למוסך המרכזי המורשה והפורמלי של אלדן.

לציין לטובה (לא נעים לי אבל הם ממש מתעקשים כל פעם לצאת סופר מצוינים) את אלדן שהיו קשובים, תיאמו לי גרר בזמן הנכון למקום הנכון, סיפקו לי רכב ספציפי לפי בחירתי כי חייב ניתוק כרית אוויר + איזופיקס + מושב אחורי רחב, ולא את המאזדה שלוש אהובת ליבי שהייתה היחידה בהיצע ההשכרה בקבוצה זו :lol:

אמשיך לעדכן רק אם התברר שצדקתי, סופ"ש נעים לכולם

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל כך מצער לשמוע עוד פעם ועוד פעם על התקלות המחורבנות האלה בDSG ובTSI,בסך הכל אם הייתי בא לבחור רכב,בטוח שרכב כמו אוקטביה 180היה אחד האופציות הראשונות שהייתי שוקל.

מבחינתי,האופציה הזאת כבר לא קיימת,כי יש לי דברים יותר טובים לעשות עם הזמן שלי מאשר לבלות במוסכים,וזה וודאי שהרכב יתקלקל,והשירות יהיה בינוני מינוס במקרה הטוב.

מצד שני,שלוקחים את כל המכלול כרכב,הרכב [אוקטביה 180 אלגנט] פשוט פצצה,איזה רכב נותן תמורה כזאת למחיר?.טוב גם המאזדה 3 ספיריט החדשה נותנת תמורה מעולה,אבל זה לא אותה תחושת האיכות.

גם המחיר לא מבהיל,במיוחד בהתחשב שאני יוצא צבא וחבר ב"חבר".

מבחינתי זה פשוט פספוס וחבל.

פורסם (נערך)

קודם כל אני חייב להודות לסקודוש אוקטביוש די-אס-ג'י-זוש (ג'יזוס) על 40 אלף קילומטרים נהדרים, כל מטר נזכר בחיוך (:-) . דבר שני אם זה יהיה רק משהו חד פעמי פעם בשנה-וכמובן שאני כותב רק מנקודת המבט האישית שלי בלבד (בהדגשה על ליסינג תפעולי), אז היא שווה את זה. אבל אם זה כל חודשיים להיגרר ולרוץ לרכב חלופי ולהרוס את השגרה (לקח לי חצי שעה רק לרוקן את הרכב, לפרק את המושבים ולארוז בתיקים) ללא דיבורית, ללא דלקן, ללא מנוי כביש 6, זה ממש לא נוח ואח"כ אני צריך לעבור שעות על כל החשבוניות דלק, חשבוניות כביש 6 ומה לא - אז אם זה יהפוך לשגרה אז עם כל הכבוד היא לא תהיה שווה את זה במיוחד לאור השקת מכוניות מעולות בשנה האחרונה שנותנות תמורה מעולה ולא מתקלקלות יותר מידי. אני לא מקנה במי שרכש וואגית במיטב כספו ונאלץ לשאת בכל ההוצאות והעצבים ואובדן העבודה וההמתנה לגררוהמתנה וריצות במוסכים ויבואן לא קל ומה לא, ועוד הכל על חשבונו. ליבי ליבי אתכם (:-).

נקווה לטוב!

עריכה אחרונה על ידי ST12345

פורסם

פעם בשנה ליד הבית זה בסדר. ואם זה פעם בשנה בטיול עם המשפחה ברמת הגולן?

לא שאפשר לדעת מראש לגבי רכבים אחרים, אבל אני רק מציין שפעם בשנה זה לא מעט... אם dsg אז רק 6.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני מקווה שזה לא יקרה לי עם 3 הקטנטנות ברכב באמצע שומקום כי זה יכול להיות סיוט!

שוב - הדאגה העיקרית שלי היא מזה שאין לי מושג אם לאלדן יש אחריות על הרכב ואיפה יתקנו אותו וגם אם יתקנו במורשה יבואן - זה בידיעה שזה לא רכב פרטי על כל המשתמע מכך

פורסם
OK.

מחכים ל-DSG7 הראשון עם שנתיים אחריות בלבד.

אני עדין לא מבין איך בצמפיון קיצרו את האחריות על הגיר לשנתיים בלבד, מהלך נכון מבחינתם היה לתת אחריות מקיפה על הרכב ל5 שנים ובכך להראות אמונה בליין המוצרים שלהם אבל במדינתנו כמו במדינתו נראה שמכירות לחוד ואמונות לחוד.

רכבים חדשים עלולים להתקע וזה בסדר אבל תקיעה בגלל גיר או מנוע שקורס בתדירות גבוהה יחסית היא לא הגיונית בכלל. אני שוב מנסה לחשוב מי ירכוש כזה רכב כמשומש ללא אחריות עם כזאת היסטוריה בעייתית מבחינת אמינות

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

אני גם חושב כמוך,כשיש אחריות זה הכול נחמד מאוד,אבל לרכוש DSG7 כשהוא יהיה בן 6-7 שנים,ועוד שהוא מורכב יותר,אני לא הייתי קונה,ומאוד חבל,כי הרכבים הללו זריזים,חסכונים,אבל הגיר..

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני עדין לא מבין איך בצמפיון קיצרו את האחריות על הגיר לשנתיים בלבד

הם לא קובעים, הם הולכים לפי מדיניות היצרן.

אם היצרן לא מכסה, הם לא מכסים.

השאלה היא לא מה ייקרה עוד 6-7 שנים אלא האם מצאו או לא מצאו את הסיבה לבעיה (או בעיות).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הבה נמתין ונראה שאכן זו הבעיה, ולא כשל אחר. אבל באמת משעשע שנציגי המכירות מודיעים בגאון שהאחריות קוצרה כי כבר אין בעיות :-)

אגב, אולי זה נובע מכך שחלק מהמלאים הם ישנים יותר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מצער לשמוע, עוד אחד לאוסף.

כשהגיר הזה פועל הוא מספק הנאה לנהג, מעטים הגירים הרובוטים שהרגשתי בהם נוח כל כך בנסיעה.

הקאץ' הוא שהוא כמו פצצת זמן מתקתקת, אתה לא יודע מתי יתחילו הבעיות, מזלך שזה קרה ליד הבית.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

ההגיון אומר שבגלל דברים נורמאלים אין סיבה להתרגש

;-)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
הבה נמתין ונראה שאכן זו הבעיה, ולא כשל אחר. אבל באמת משעשע שנציגי המכירות מודיעים בגאון שהאחריות קוצרה כי כבר אין בעיות :-)

אגב, אולי זה נובע מכך שחלק מהמלאים הם ישנים יותר.

רגע,אתה מתכוון לנציגים בסוכנויות או לסמויים פה??.

פורסם

אני שוב מנסה לחשוב מי ירכוש כזה רכב כמשומש ללא אחריות עם כזאת היסטוריה בעייתית מבחינת אמינות

OK.

מחכים ל-DSG7 הראשון עם שנתיים אחריות בלבד.

DSG זה רק אספקט אחד,להזכירכם, מדובר במנועי הזרקה ישירה בעלי משאבת הזרקה בלחץ גבוהה (בדומה למשאבות ההזרקה של דיזל), חכו שיגיע הזמן ואנשים יצתרכו להתחיל לשפץ כאלה משאבות, נראה לי הרכבים ילכו לגריטה :wink:(וזה עוד לפני שדיברנו על החלפת הטורבו).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...