Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תקשיב, לא שאין כאן התייחסות, אין התייחסות בשום פרסום באינטרנט.

הדבר האחרון שפורסם הוא הריקול להחלפת המכטרוניק וסיפור השמן הלא מתאים.

אני חושב שצריך להודות בעובדה שב-VAG לא יודעים מה קורה ולמה. עדיין.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מצתים מוחלפים בטיפול 60000 מוזר הלכו לפני...

אופס, פאדיחות: מנהלים: בבקשה להוסיף אייקון של כובע טמבל מעל הסימלון שלי. לדעתי זה אחד השרשורים הכי ארוכים שנפתחו בהשערה לא נכונה. צטערת. עכשיו אני מייד מתקשר למשרד הרישוי ומודיע להם שאני לא בא מחר - למה אני אהבל!

סוף דבר:

אלדן שלחו את הרכב למוסך מורשה סקודה איציק ודיצר ברמלה, התקשרתי היום ומסרו לי שהוחלף חוט הצתה, סליל הצתה ומצתים פגומים!!! לא DSG ולא עמייאת :oops:

ואפילו האלמנט עליהם!!! לא חלמתי שבעיה בהצתה יכולה להרעיד כך את כל הפרונט של הרכב בזמן האצה, הייתי בטוח שזה בגלל שהרכב מנסה להעביר הילוכים ונתקע! בכל מקרה זו לא כזאת גאווה להגיד שנתקעת עם רכב חדש ונאלצת להזמין גרר בגלל מערכת הצתה ולא תה"ל, אבל אנשים שיחררו פה קיטור חופשי ולא נעים לי :oops::oops::oops:

מחר אני אמור לקבל את הרכב. ברוך אשם שהגיר עדיין בסדר (זה לא אני). אם יהיה עוד משהו אעדכן בהמשך.

פורסם

קפטנ'ס לוג:

1 אוקטביה הוחזרה מהמוסך.

1 כל מיני חוטי מערכת הצתה\פלגים ודומיהם וחלפו.

1 אוקטביה נוסעת חלק.

קירק אאוט :lol:

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
קפטנ'ס לוג:

1 אוקטביה הוחזרה מהמוסך.

1 כל מיני חוטי מערכת הצתה\פלגים ודומיהם וחלפו.

1 אוקטביה נוסעת חלק.

קירק אאוט :lol:

שמח שספוק סידר לך את הרכב,

יום טוב.

קובי

:-)

פורסם

במקרה הזה זה ספיציק ודיצר ממוסך סקודה ברמלה. השבוע גיליתי שהוא שם לי מדבקת פרסום שלו מתחת למספר על המדבקה של הפורום! מנהלים - נא לשלוח את יחידת כידון לאיציק לפעולת הבהרה ! מיש מומקין קידא אבאדאן!! אנד מיי דה פורס וויל בי וויד מאיי גיר-בוקס

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...