Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו הבנתי :-P

בעקרון אני מסכים , גם לדעתי אין באמת התרשמות לגבי אמינות עבור רכבים שעברו מרחקים קצרים כמו 20,40K , אלא רק סיכום אישי

מה שכן , לגבי הגירים הללו , אמינות היא לא המילה הראשונה שקופצת לי לראש.

זו גם הסיבה שלא שקלתי בכלל את הקונצרן כשעברתי בקיץ לרכב חדש.

דבר נוסף , מלבד הפורום , לא יצא לי להתקל בהרבה אנשים שנגד הגיר , כנראה לא שאלתי מספיק או שאנשים פשוט לא מודעים

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

וואאו, ממש הערתי את השדים משנתם. אציין: לחבר טוב שלי הייתה1.4 DSG7 שגם התחחילה את הצרות בארבעים אלף, והיום באופן מקרי פגשתי אח של חבר עם אוקטביה כמו שלי רק 2012. סיפרתי לו על מה שקרה והוא אמר לי "ארבעים אלף? מה קרה לך, אצלי בדיוק לפני שבועיים הוא התחיל לגמגם לאחר 90 אלף, 2 תיקונים רצופים ומייד הזמנתי חדשה , אחי נדפקת"... יש לציין ששנינו עושים כל יום עמק-חפר לשפלה וחזרה דרך כביש 6 אז כך שלפחות 85 אחוז זה בינעירוני.

אני בהחלט לא מחשיב 40 אלף כמדד לאמינות אך ב2011 דיברו על גירים מתפרקים החל מאלפי ק"מ בודדים אז חשבתי שזה שיפור.

ביום ראשון אנסה לברר מה עלה בגורלה של האוקטביוש, בינתיים המאזדה 6 וכסא הפלדה שלה שברו לי את הגב ואני מתחיל להתגעגע :cry: אלאק "הגה מתקשר ושילדה מהודקת" תגיד את זה לכירופרקט שלי חתיכת אוטו דראעק! (בעלי מאזדות 6 למיניהן בכל הדורות: מדובר ברכב שכור בן שנתיים עם כמעט 100 אלף ק"מ שנראה ומרגיש בדיוק כמו כל מה שעבר עליו, אז נו אפאנס)

עריכה אחרונה על ידי ST12345

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
הוא התחיל לגמגם לאחר 90 אלף, 2 תיקונים רצופים ומייד הזמנתי חדשה , אחי נדפקת"...

תן לי לנסות להבין את המשפט הזה: האוקטביה שלו התחילה לעשות בעיות אז הוא קנה אוקטביה חדשה, ואז הוא אמר לך שאתה נדפקת...

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
מלבד הפורום , לא יצא לי להתקל בהרבה אנשים שנגד הגיר , כנראה לא שאלתי מספיק או שאנשים פשוט לא מודעים

זוג חברים מאוד טוב של ההורים שלי, אנשים מעבר לגיל 70, מאז הגולף MK1 מחליפים גולף בגולף, ויש להם קבוע 2 גולפים בבית (שלו ושלה).

הלכו שניהם עם הגולפים לסוכנות, את ה 1.6 אוטומטי החליפו ב 1.2 TSI/DSG ואת ה 2 ליטר אוטומטית החליפו ב 1.4 170 כ"ס.

ה 1.2 שלה אחרי חצי שנה ושתי היתקעויות עם הגיר עפה לטרייד אין של ניסן והוחלפה בקשקאי.

ה 160 כ"ס שלו נתקעה על השנה הראשונה עם גיר ובשנה השניה, הלך מנוע. מנוע הוחלף באחריות ובאותו שבוע של התקנה, היא עפה לטרייד אין של שמלצר והוחלפה באופל אסטרה.

גם הפסד לקוחות של VW וגם צמד שגרירים שמסתובבים בקבוצת הגילאים הכי קריטית לצמפיון ומספרים לכולם ש "אלזו אני אומר לך, פולצואגן של היום זה דראעק"

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
תן לי לנסות להבין את המשפט הזה: האוקטביה שלו התחילה לעשות בעיות אז הוא קנה אוקטביה חדשה, ואז הוא אמר לך שאתה נדפקת...

ממש לא. שנינו משתמשים ברכב צמוד מהעבודה בליסינג תפעולי. כאשר הרכב נתקע, וגרם לו עיכובים בעבודה, בגלל שהוא ממילא הגיע ל 90 אלף אז הוא יצר קשר עם חברת הליסינג ומייד הזמין חדש, כך הוא לא מחליף חברת ליסינג והם שומרים לקוח ומשחררים רכב לשוק בקצה האחריות. גם אם לי היו מבטיחים שנתיים שקט עם אוקטביה אז גם אני לא הייתי מהסס ומזמין חדשה. לא שיש לי הרבה היסוסים כרגע. זו מכונית נהדרת ומשפחתית מושלמת בשבילי ואני לא אוותר עליה בכזאת קלות. מחרתיים נהיה יותר חכמים \ ימים יגידו.

פורסם
גם אם לי היו מבטיחים שנתיים שקט עם אוקטביה אז גם אני לא הייתי מהסס ומזמין חדשה. לא שיש לי הרבה היסוסים כרגע. זו מכונית נהדרת ומשפחתית מושלמת בשבילי ואני לא אוותר עליה בכזאת קלות. מחרתיים נהיה יותר חכמים \ ימים יגידו.

השאלה היא תחת איזה כובע רשמת את המשפט הזה, אם מהזווית של משתמש ליסינג - אז אתה צודק לחלוטין. אם כרוכש פוטנציאלי אז זה לא בכיוון, כי מה יהיה אחרי שנתיים? הרי אז כבר זה יהיה רכב שיצא לאזור הסכנה והגיר מתקרב לסוף חיו או לאירוע של התקף לב, אתה תדע את זה וגם זה שירכוש ממך את הרכב ידע את זה.

פורסם (נערך)

אני עדין לא מבין איך בצמפיון קיצרו את האחריות על הגיר לשנתיים בלבד, מהלך נכון מבחינתם היה לתת אחריות מקיפה על הרכב ל5 שנים ובכך להראות אמונה בליין המוצרים שלהם אבל במדינתנו כמו במדינתו נראה שמכירות לחוד ואמונות לחוד.

רכבים חדשים עלולים להתקע וזה בסדר אבל תקיעה בגלל גיר או מנוע שקורס בתדירות גבוהה יחסית היא לא הגיונית בכלל. אני שוב מנסה לחשוב מי ירכוש כזה רכב כמשומש ללא אחריות עם כזאת היסטוריה בעייתית מבחינת אמינות

הם (VW) יצאו מ TOP10 במכירות ינואר, אולי בר72 לא היחיד שנטש אותם. :) וברור לי שלא אגע בשום רכב עם תיבת מצמד כפול כמשומש, שירקבו במחסני חברות ליסינג. אני רק מקווה שלא הרבה אנשים תמימים יפלו בפח וירכשו את הרכבים האלה בגלל הנחות גדולות. שחברות הליסינג יתנו 3 שנים אחריות על הגיר, אבל אישית גם אז לא הייתי קונה.

עריכה אחרונה על ידי Arco
פורסם

על פי רוב, הרפתקנות לא ממש מאפיינת את היצרנים הגרמניים, וממש לא מתאים להם להוציא לשוק מוצר לא בשל, כששפני הניסיונות שלהם הם הלקוחות.

בנסיעה, אין תחרות ל TSI+DSG, בטח לא בסגמנט המשפחטומטיות הממוצעות.

ה DSG6 היה מוצר מעולה, החליטו VAG להתחכם ושרפו את הסטייק.

חבל.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מעניין איך חברות הליסינג משווקות במגרשים את דגמי 2011 שבדיוק סיימו 3 שנות החכרה

פורסם
הם (VW) יצאו מ TOP10 במכירות ינואר, אולי בר72 לא היחיד שנטש אותם. :) וברור לי שלא אגע בשום רכב עם תיבת מצמד כפול כמשומש, שירקבו במחסני חברות ליסינג. אני רק מקווה שלא הרבה אנשים תמימים יפלו בפח וירכשו את הרכבים האלה בגלל הנחות גדולות. שחברות הליסינג יתנו 3 שנים אחריות על הגיר, אבל אישית גם אז לא הייתי קונה.

כמות מכירות זה לא ממד לאיכות,בכל מקרה.

קח בחשבון שיונדאי מקום 1 במכירות כבר שנה וחצי,ככה ש..

פורסם (נערך)

דבר נוסף , מלבד הפורום , לא יצא לי להתקל בהרבה אנשים שנגד הגיר , כנראה לא שאלתי מספיק או שאנשים פשוט לא מודעים

עמית למשרד מחפש רכב עם 7 מקומות ישיבה ושקל את הטוראן, כמובן עם שילוב DSG7 וTSI. הוא בא להתייעץ איתי ושמע ממני לראשונה את סיפורי הזוועה על המנועים והגיר. כמובן שהוא קיבל בספקנות את המידע והחליט לבדוק כמה אקזמפלרים שראה בלוחות, מתוך 5 שהיו בלוחות ל 3 החליפו כבר מנוע, ואלו רכבים שעברו עד 100K ק"מ!

כל זאת לפני שהגענו לסעיף ה DSG7 ומי מהן עבר החלפה כלשהי.

יותר חשוב לציין שרכב אחד שטופל רק במוסכים מורשים ועבר כזאת החלפת מנוע במוסך צ'פיון הגיע לשלב הבדיקה במכון.. כמות הריג'קטים שהייתה שם כללה טורבו מעשן(!), נזילות שמן, מחזירים דולפים ואלו רק על סעיף מנוע/גיר. הרושם שהתקבל הוא שההחלפה בוצעה בצורה חובבנית והאחריות לא כיסתה את הטורבו הגוסס.

אחרי זה הוא החליט לרדת מהדגם לגמרי ופנה לחפש רכבים אחרים.

המסקנה היא שמי שעורך מחקר קצר על תוצרת הקונצרן יגיע למסקנה לבד שעדיף לחפש משהו יותר בטוח בסעיף האמינות.

עריכה אחרונה על ידי yairba

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

אבל לא כולם יודעים בכלל את זה.

קח לדוגמא את ידידה שלי ומשפחתה. אין להם שום קשר למכוניות, זה לא מעניין אותם ומעולם לא היה להם רכב בארץ (ככה שמדובר כבר בקרוב ל13 שנים של שום קשר לעולם הרכב).

הם כרגע בחיפושים אחר רכב והיא מאוד מאוד רצתה גולף (וההורים שלה אהבו את הג'טה בגלל התא מטען העצום שיש שם). נראה לך שמישהו סיפר להם על הבעיות של המנוע והגיר?

הם כבר כמעט קנו רכב ורק במקרה שאלה אותי מה דעתי ברגע האחרון. כמות ה"לא" ו"אל תיגעי!" שהיא קיבלה... אוי אוי חבל על הזמן. אף אחד לא טרח לספר לה והם לא מבינים בבדיקת רכב- חשבו שהרכב עכשיו נוסע טוב, הוא נראה טוב ולא הבינו בכלל מה כתוב שהוחלף בדף שקיבלו.

אחרי הסבר מעמיק הם ירדו לחלוטין מהרכב.

פורסם

לפני מספר ימים רציתי לקנות אוטו חדש מחברת VW וכאשר שאלתי לגבי האחריות נאמר לי שהוא רק שנתיים ולא חמש מאחר ונגמרו כול הבעיות עם הגיר. שאלתי איך הם יודעים והנציג אמר שהחברה עושה בדיקות ומעקבים אחר התקלות והיו רק 2 אחוז תקלות בגיר החדש. שאלתי את הסוכן איך אפשר לקבוע שבקושי הגיר החדש נמצא כשנה בשוק , על סמך מה הם קבעו שהוא עכשיו אמין ונפתרו כול הבעיות. תשובה לא היתה . בכלל 2 אחוז גם נראה לי גבוה .

יכול להיות שאתה נפלת לאותם 2 אחוז .

פורסם

יכול להיות שאתה נפלת לאותם 2 אחוז .

נראה לי שאני דווקא יותר בכיוון של רוב דומם מול מיעוט של נציגים רועשים של מכוניות לעם :lol:

פורסם
שאלתי את הסוכן איך אפשר לקבוע שבקושי הגיר החדש נמצא כשנה בשוק , על סמך מה הם קבעו שהוא עכשיו אמין ונפתרו כול הבעיות. תשובה לא היתה . בכלל 2 אחוז גם נראה לי גבוה .

2% זה מצויין, אבל השאלה שלך שמה את הסוכן במקום.

כמו שאמר מי שאמר, אם היו בטוחים באמינות היו ממשיכים לתת 5 שנות אחריות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...