Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המברגה שלי דוברת אנגלית!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם! קניתי דרך אמאזון וBUY2USA, מברגה של Black&Decker דגם LDX112C, ולצערי התברר לי שהמטען דורש 120V, ולא 220.

אני מעוניין לקנות ממיר מתח מ220 ל110-120, השאלה שלי האם נתוני ממיר המתח הבא תואמים למטען של המברגה?

זה הממיר:

http://www.ebay.com/itm/NEW-50W-AC-220V-Converter-to-110V-Voltage-Converter-transformer-Power-Adapter-/310867200051?pt=Travel_Adapters_Converters&hash=item4861210833

אלו הם הנתונים של המטען של המברגה:

a305j8.jpg

תודה לעוזרים!!

JL Audio

פורסם

כביכול, כן (120Vx0.2A=20W)

בפועל, הממירים בגרוש האלו לא נותנים חצי מההספק הרשום עליהם, ומתפוצצים אחרי שעות בודדות של שימוש. חלקם מגיעים עם אזהרה לא להשתמש יותר מ X זמן כל פעם.

חפש step down של 100W, אחד שגם נראה כמו שנאי מעט רציני יותר, הם עולים בסביבות ה 15$, הבעיה היא שהמשלוח מארה"ב לפה יקר.

פורסם

פנה לחנות לציוד חשמל וקנה מטען בעל נתונים ומחבר דומים המתאים לשקע הישראלי. יחסוך לך את השנאי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כביכול, כן (120Vx0.2A=20W)

בפועל, הממירים בגרוש האלו לא נותנים חצי מההספק הרשום עליהם, ומתפוצצים אחרי שעות בודדות של שימוש. חלקם מגיעים עם אזהרה לא להשתמש יותר מ X זמן כל פעם.

חפש step down של 100W, אחד שגם נראה כמו שנאי מעט רציני יותר, הם עולים בסביבות ה 15$, הבעיה היא שהמשלוח מארה"ב לפה יקר.

קצת הגזמת.

יש לי ממיר כזה בדיוק שעלה 5$ ומחובר לחשמל כבר 15 שנה.

220V%20to%20110V%20foreign%20travel%20converter.JPG

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

~

שנאי AC-AC הוא דבר שימושי בבית, אבל אחד טוב יעלה בארץ סכום תלת-ספרתי והמשקל של מתקן כזה יהפוך את רכישתו מחו"ל ללא כדאית.

פשוט יותר, כפי שצויין לעיל, למצוא שנאי AC-DC שעובד על וולטאז' ישראלי ומוציא את ה-12V הנחוצים. עניין של 30-40 שקלים בחנות החשמל הקרובה לביתך.

פורסם

אני קניתי את המברגה bdcdmt120 עם הבטריה 20V ושם זה מגיע עם כיתוב 120V 300ma.

בדקתי פיסית כמה זה צורך וראיתי שבטעינה היא צורכת 13W (ביחד עם השנאי 220) שזה פחות מחצי ממה שכתוב על המטען.

אז אני עובד עם ממיר 26W של סקאל שעלה 30 שקל בחנות.

תגיד יש סיבה שלא קנית את המברגה עם הבטריה 20V? ההפרש ביניהם היה 10$. (עלה 49$).

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם
קצת הגזמת.

יש לי ממיר כזה בדיוק שעלה 5$ ומחובר לחשמל כבר 15 שנה.

220V%20to%20110V%20foreign%20travel%20converter.JPG

5 דולר של לפני 15 שנה הם לא 5 דולר של היום, זה 1

2- סטנדרטי היצור השתנו, והמון זבל מציף היום את השוק. את הלקח חטפתי על בשרי, עם מטען של שלט לטיסנים, צורך אפילו פחות מזה של המברגה.

המתאם שבק חיים (עם מופע אורות על הדרך....) לאחר 3 שעות טעינה. לא סומך עליהם, עדיף step down נורמלי.

פורסם

אם מדובר במטען ולא בספק כוח הפועל ברציפות הפתרון של הסולל עשוי להיות מצויין בתנאי אחד: שאתה מחבר אותו לחוט מאריך שמונח על הרצפה\שולחן. הצירוף של השנאי וספק הכוח עלול להפעיל כוח גדול על שקע קיר רגיל עד כדי יציאתו ממקומו. אם הוא מונח על משטח אופקי אין בעיה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

רשמתי! תודה רבה.

אגב- בסופו של דבר הזמנתי גם מאיביי (אנסה לבטל) אבל הזמנתי ואשתמש במתאם של סקאל.

http://www.amperel.co.il/products/75333

אגב- CARME, זה מה שהיה בBUY2USA, לא ראיתי מברגה אחרת, המברגה הזאת קומפקטית ולצרכים שלי בינתיים מספיקה.

מקווה שתחזיק זמן! אחרת אני עובד למקיטה :lol:.

עריכה אחרונה על ידי -Negative-

JL Audio

פורסם

״חוסכים״ הזמנה מהארץ באמצעות הזמנה של מוצר לא מתאים מחו״ל,

עשר הודעות בפורומים, והזמנה של 2 מוצרים נוספים כדי לגרום למוצר המקורי לעבוד.

התשובה לשאלה: מה זה ישראלי?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הנס, מברבית המטענים הממותגים (switched) מתאימים לטווח מתחים מ-10 עד 240 וולט, כלומר למעשה כל הרשתת הציבוריות בעולם. הפעם התקבל מטען מוגבל, ופות"ש כרוצה לפתור את הבעיה.

צריך לשים לב גם להפרשי המחירים: לפני מספר שנים אשתי התלהבה ממושב עיסוי המונח על כורסא. המחיר בארץ היה 1100 ש"ח. הא ביקשה מקרוב להביא מארה"ב - שם המחיר היה 100 דולר, ובתוספת רכישת ספק כוח מתאים לרשת הישראלית (נכש מהיבואן הרשמי) כל העסק עלה 550 ש"ח, כלומר חסכנו 50% ממחיר המכשיר. היה שווה את הסיבוך הקטן.

• תוכן חדש...