Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כוכב יאיר בתקופת "מסלולים"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו כאן התנסה ביום-מסלול בכוכב-יאיר מאז שזה שופץ ועבר לידי "מסלולים"?

הם מקיימים אחד בשישי הקרוב.

שווה את העליה הפתאומית במחיר?

(מה-200-250 ש"ח שהורגלנו אליהם ל-350 ש"ח)

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המסלול נראה הרבה יותר טוב ומקצועי, על זה אין עוררין. האייפקסים מסומנים, יש צמיגים צבעוניים, העישביה טופלה וכד'.

האם זה שווה עליה של 30% במחיר? לא!

זה עדיין אותו מסלול קארטינג, רק הפעם עם איפור קצת יותר מושקע.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

המסלול בסך הכל עבר שינויים קוסמטיים ונראה הרבה יותר טוב אבל בגגדול זה אותו

מסלול קארטינג.

אם זה שווה את העלייה של המחיר זה כבר החלטה שלך.

פורסם
אפשר עוד פרטים? לא מצאתי את האירוע בפייסבוק

תוכן ה-SMS שקיבלתי:

"בוקר טוב, נפתח עוד יום מסלול בכוכב יאיר ביום שישי 07/02/14, יתקיימו שני סבבים: בין השעות 13:00-15:00 10 משתתפים, בין השעות: 15:00-17:00 10 משתתפים. עלות 350 ₪ למשתתף. לפרטים והרשמה נא לפנות לירון פוס בנייד 052-2256496. בבקשה להפיץ. (רק הקפות מסלול, לא נותן לבצע דריפטים מכל סוג).

משה ממסלולים."

פורסם

המסלול כל כך קטן שבקושי אפשר להגיע להילוך שלישי, זא לפי דעתי אם כבר בתוואי ובגודל של המסלול הזה הוא הכי מתאים לדריפטים ושעשועי זנב, במסלול ניתן לעשות זאת במקום סטרילי, עם מקומות לטעויות, אבל אז מגיעה סוף ההודעה, אסור לעשות דריפטים WTF?

פורסם
המסלול כל כך קטן שבקושי אפשר להגיע להילוך שלישי, זא לפי דעתי אם כבר בתוואי ובגודל של המסלול הזה הוא הכי מתאים לדריפטים ושעשועי זנב, במסלול ניתן לעשות זאת במקום סטרילי, עם מקומות לטעויות, אבל אז מגיעה סוף ההודעה, אסור לעשות דריפטים WTF?

בהחלט צודק זהו מסלול קטן מאוד שבקושי יש בו מקום להאיץ.

מסלולים כאלה מיועדים או לקרטינג או לדריפטינם לשלם 350שקל ולהקיף סתם את המסלול לא נשמע כיף כל כך .

פורסם

אני דווקא חושב שאפשר מאוד להנות שם, בדיוק כמו בג'ימקאנה.

המחיר מרתיע.

לגבי דריפטים, אני מניח שלזה יש ימים נפרדים.

פורסם

התוואי של המסלול זהה למה שהיה באירוע האחרון של דני ואייזק.

ו 350 ש"ח באמת נשמע כמו הרבה כסף, אבל זה לא שיש חלופות אחרות.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אני לא יודע כמה אנשים היו מגיעים בימים של דני ואייזיק, אבל בימי המסלול השונים שהייתי בהם (של מועדונים שונים וכו'), בדרך כלל היו 20 ויותר משתתפים, חולקים את המסלול לפרק זמן די דומה (שעתיים). העלות היתה יותר נמוכה, אבל עשרה רכבים לשעתיים זה לא רע בכלל. כן, זה מסלול קרטינג, אבל עדיין אין משהו יותר מושקע מזה באמת.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

זה די יקר בהתחשב בכך שמדובר במסלול מאוד קצר ואיטי.

מצד שני, כמו שכבר ציינו לפני- זה לא שיש חלופות אחרות, או זה או כלום.

אישית כנראה הייתי מגיע פעם אחת בשביל החוויה, לאחר מכן מצטייד בקונוסים ומגיע למנחת ערד....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ערד הרבה יותר כייפי, אין ספק. הבעיה היא שכמעט בכל שעות היום עוברים שם בדואים שגרים מסביב, וגם שוטרי מתנא יכולים להגיע בכל רגע נתון ולסיים את החגיגה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.

• תוכן חדש...