Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כוכב יאיר בתקופת "מסלולים"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הייתי שם במפגש psi לא מזמן, אומנם לא נהגתי רק הייתי הצלם, אבל במקצה השני אנשים נכנסו עם יותר אומץ ולקראת בסוף סגרו את המקצה כי ״התחילו להשתולל״ כמובן שלא עשו דריפטים כי אף אחד לא היה עם הנעה אחורית או רכב שמתאים לכך, סתם החליקו רת התחת או נכנסו מאוחר לעיקול והחליקו.

כמו שzx אמר בשביל 10 הקפות במחיר סימלי הייתי מגיע גם.

מתי היית שם? יום המסלול היה עם לאון טאובס? לאחר מכן באו מועדון במוו?

כי אני הייתי איתם, ומה שציינת לא קרה, לא בפעם שאני הגעתי.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יודע מה היה אחרי זה, כי יצאתי לפני שנגמר.

בהחלט קרה, הייתי בתוך המסלול ושמעתי אותם מדברים במכשיר קשר, וכל אוטו שהגיע לכיוון המדריך עצר אותו ודיבר איתו.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• אחראי פורום
פורסם

קצת אירוני שמסלולים היתה זו שהנגישה והטמיעה את תחום הנהיגה המתקדמת

בארץ ועכשיו קצת מרחיקה אותו ממשתתפים עממיים.

לא מקבל עליה של 100₪ על אותו מוצר, הקוסמטיקה שעשו צריכה להיות חלק

מתחזוקה יומיומית ולא להחשב כהשבחה.

כצפוני, יום כזה שווה 500-600₪, בכנות, לא סכום שיחסיר אוכל מהילדים שלי.

אבל כן תוספת שכעיקרון אני לא מוכן לשלם.

הייתי במסלול עשרות פעמים, אם זה הקו שלהם אני פשוט מדיר גלגליי משם, עם כל הצער שבדבר.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

זה יקרה רק אם באמת יפסיקו ללכת. ואחרי כמה ימים/שבועות באמת יבינו מה עשו.

יש מלא בעלי מכוניות ספורט מטורפות ש300 שקל לא מזיז להם.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

מעולם לא התעניינתי במחירים לימי מסלול כאלה. קראתי פה שבעבר המחיר היה 200-250 ש"ח בשביל לנסוע בהילוך שני במסלול קטנטן ואני חושב שגם המחיר הזה מאוד מאוד מוגזם. איבדו את השפיות בארץ, כל מי שיכול מוצץ מהציבור כמה שיותר כסף. אכן ספורט מוטורי בארץ הוא לאנשים שהפרוטה מצויה בכיסם וכל השאר שילכו לחפש איזה מנחת.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...