Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כוכב יאיר בתקופת "מסלולים"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין ספק שבמתכונת הנוכחית המסלול הזה פחות משתלם ולכאורה העליה במחיר אינה מוצדקת.

למרות זאת יתכן שהמסלול נמכר בדיוק מהסיבה הזאת, אולי הבעלים הקודם החליט שאחזקתו אינה משתלמת וימי המסלול של דני ואיזיק לא מחזירים את ההשקעה.

אולי מסלולים עשו קצת קוסמטיקה והחליטו שזה המחיר על מנת לא להפסיד כסף על תחזוקה\אחזקה שוטפת של המסלול.

כמובן יכול להיות שמסלולים סתם חזירים שדפקו מחיר גבוה תמורת פחות זמן מסלול כי הם יכולים וכי אנשים עדיין ימשיכו להגיע.

הרי עכשיו שהמסלול שלהם אפשר להוריד מחיר ופשוט לעשות יותר ימי מסלול.

אישית, למרות שאני נהנה שם ולמרות שזה עשר דקות מהבית, כנראה שלא אגיע לשם עד שהמחיר יחזור לקדמותו.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אין ספק שבמתכונת הנוכחית המסלול הזה פחות משתלם ולכאורה העליה במחיר אינה מוצדקת.

למרות זאת יתכן שהמסלול נמכר בדיוק מהסיבה הזאת, אולי הבעלים הקודם החליט שאחזקתו אינה משתלמת וימי המסלול של דני ואיזיק לא מחזירים את ההשקעה.

אולי מסלולים עשו קצת קוסמטיקה והחליטו שזה המחיר על מנת לא להפסיד כסף על תחזוקה\אחזקה שוטפת של המסלול.

כמובן יכול להיות שמסלולים סתם חזירים שדפקו מחיר גבוה תמורת פחות זמן מסלול כי הם יכולים וכי אנשים עדיין ימשיכו להגיע.

אישית, למרות שאני נהנה שם ולמרות שזה עשר דקות מהבית, כנראה שלא אגיע לשם עד שהמחיר יחזור לקדמותו.

תיקון קטן - הם לא קנו, הם שוכרים ומשלמים דמי שכירות לבעלים. השטח שייך לבני דודים מטירה אם אני הבנתי נכון.

פורסם

הבנתי זאת, זה לא משנה את העובדה שהם הבעלים הנוכחיים שלו לתקופת זמן מוגדרת ולא משכירים אותו פה ושם כמו שעשו קודמיהם.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מצטער אבל 10 ש"ח להקפה נראה לי אישית קצת יקר, הקפה שם היא בערך45 שניות כלומר 100 ש"ח לפחות משמונה דקות על מסלול בלבד, כמה עולה קארטינג ל 10 דקות שזה כולל את הקארטינג (שיש לו בלאי גבוה)? בסביבות 50-60 ש"ח אז למה על מסלול בלבד אני צריך לשלם יותר?

בנוסף, וזה לא פחות חשוב (לי) אין אפשרות למשחקי זנב

פורסם

בדיוק מה שחשבתי שצריך לקרות.

הם לא משלמים על כל שעה שהם משתמשים במסלול, אלא שוכרים אותו לכמה שנים.

למה לעשות רק שני סבבים של שעתיים אם אפשר לעשות 8-10 סבבים במהלך כל סופ"ש?

פורסם
מחזק את דבריו של אליק

בעידן דני ואייזיק נגבו 250 שח {שכללו גם כיבוד קל למי שרוצה להכנס לעניין העלויות} יצא לי גם להיות בימי מסלול פרטיים שעלו לנו 200 שח ואני מדבר על 4 שעות ועד 20 רכבים . יום כזה איפשר עליה למסלול פעם בחצי שעה במשך 5-6 סבבים . ההיתרון בהמתנה הוא האפשרות לתת לרכב להתקרר במיוחד בימים חמים של קיץ ולנהג לחזור לפוקוס או לעלות עם חבר למשל בלי להפסיד את המקצה שלו , כאשר יש סבב של 10 רכבים קצב העליה הוא סיבוב כן סיבוב לא ואני אישית מוצא אותו די מתיש מה גם שאם אתה מגיעים עם רכב שעובד קשה או לא מודרני אין לכם הרבה זמן לקרר מנוע ובלמים . הסרטון שמישהו צירף לכאן על הבראבו הוא שלי והוא צולם לפני שבוע , אותו יום מסלול אורגן כבר ע"י הצוות של מסלולים ושילמנו עליו 300 שח בדיוק ואני חוזר בדיוק באותה מתכונת שמתוכננת לשישי הזה אז עכשיו שמישהו יסביר לי בבקשה מדוע הייקור בעלויות ? מה השתנה? אפילו שעור המעמ נשאר זהה! . אין לי בעיה לשלם ואני חושב שאימון כזה על מסלול שווה זהב למרות הגודל של המסלול אבל לא יתכן שככה בשקט מתחילים לייקר עלויות ומרחיקים את האפשרות החצי חוקית היחידה שיש כאן מהאנשים שכיסיהם אינם עמוקים. למי שטעה או לא היה בטוח יום מסלול שמארגנת חברת מסלולים לא כולל הדרכה כלשהי ואם להיות ספציפי חסרה לי שם המקצוענות של דני על המסלול שהיה מסמן אזורים מותרים לעקיפה ודואג לסימון מקצועי עם דגלים מה שלא ממש קיים היום.

היום שמעתי שיש כבר כמה מועדונים שמתכננים להחרים את ימי המסלול האלו עד שהמחירים יחזרו לתחום השפוי אני מקווה שזה יעזור ,אני בשישי הזה מגיע כצופה בלבד.

אז אם שילמת פעם קודמת 300 ש"ח, למה הם העלו בעוד 50 עכשיו? מה יהיה בפעם הבאה?

ההתנהלות לא מוצאת חן בעיני. עוד חודש יעלו ל 400 ש"ח.

העניין הוא שיש הרבה אנשים שהפרוטה בכיסם שיבואו גם ב 500 ש"ח, לצערנו.

בימי מסלול קודמים, גם היתה הדרכה של דני ועוד אנשים (וזה היה סבבה, למי שרצה גם ללמוד על הדרך), ואכן היה זמן לקרר את הרכבים. המהירות הנמוכה והמאמץ העלו את טמפ השמן שלי ל 120-130 מעלות וגם נוזל הקירור לא התלהב כל כך. חצי שעה זמן בין סבב לסבב היה מספיק זמן בשביל לקרר מנועים. זה לא מסלול ארוך ומהיר, אלא קצר ואיטי.

עוד לא ראיתי שיש חרם מועדונים, או משהו, כפי שאמרו פה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

לכן צריך לבוא לשם עם רכב הנעה אחורית. :)

פורסם
עד שיש לי בימר, פתאום הם אוסרים לעשות דריפטינג? מה הקטע?

בנוגע לאיסור על הדריפטים - טיפשות לחלוטין.

מה יש לי לעשות עם רכב הנעה אחורית ו60 קגמ שם אם לא דריפטים?

לפי הבנתי היו תלונות מתושבי כוכב יאיר על הרעש מאירועי הדריפטים ולכן הם הופסקו, לא בגלל החלטות של "מסלולים", אבל יכול להיות שאני טועה.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

שאלתי את "מסלולים" על האיסור הזה. הם אמרו שזה יוצר בלאגן, כשחלק מהמשתתפים רוצים לנהוג מהר וחלק עסוקים בדריפטינג (הם צודקים, אגב).

לכן הצעתי לחלק את המקצים למקצי דריפטינג ומקצי נהיגה. הם לא קיבלו את ההצעה, אז אמרתי להם שאין לי סיבה אמיתית להגיע בשישי.

מה עוד שהם אמרו שהתוואי בשישי יהיה מכוון להנעה קידמית (למרות שתכלס, הרבה מאוד רכבים שמתוכננים להגיע בשישי הם הנעה אחורית - כנראה של אנשים עשירים. :) )

פורסם (נערך)

אני לא נכנס לכיס של אף אחד ואולי אם היה לי את היכולת הכלכלית אולי הייתי מגיע בגלל שאין אלטרנטיבה. בכל זאת דעתי היא שלא לשם צריך לשאוף אלא דווקא לנהגים עם רכבים פשוטים ולא ליוקרה. אותי מעצבן שאחרי זה אותם אנשים מופיעים בטלויזיה ואומרים שהם מקדמים ספורט מוטורי. באמת? אם בחור עם 306 או סיאט רגילה לא יכול להגיע בגלל העלות המופרזת שעולה כל שבוע. עד עכשיו לא הבנתי מה ההבדל בין שבוע שעבר לשבוע הזה. הרי גם שבוע שעבר זה היה שעתיים לכל מקצה. קיצר זה מעצבן שאני לא יכול להרשות לעצמי פאקינג 30 דקות נטו מסלול, ולא שחסר לי אלא זה על גבול ההגזמה שאם נספור עלות נסיעה + מקצה זה יוצא 500₪ בשביל 30 דקות. 60€ ל-30 דקות כאשא כל הקפה היא דקה, זה מטורף. אני שלחתי הודעה לאיזה אוליגאך שאולי הוא רוצה להשקיע במסלול בארץ, נראה אם הוא יענה. (סיפור אמיתי) :-)

עריכה אחרונה על ידי v.michael

החיים הם כמו....

פורסם

מהוידאו עולה תמונה ברורה. האספלט אותו אספלט, הקרבים אותם קרבים הורסי צמיגים.

התפאורה שונה ולטובה. אין עשבים, הקרבים צבועים ויש צמיגים צבועים לעוף עליהם.

האם שווה עליה של 30%? ברור שלא.

האם יש אלטרנטיבה? עדיין לא.

פורסם

דבר אחד מדאיג אותי מאז שהחברות הגדולות החלו להדריך במסלול הזה והוא - ההשפעה של הדרכות הנהיגה על ציים של רכבים כבדים כגון משאיות ואוטובוסים על הסלילה. ההדרכות הללו תפסו תאוצה בשנים האחרונות, אבל כאשר הן נעשות במסלולים שלא הותאמו לכך, אני חושש שהדבר עשוי לפגוע באספלט ולשייף אותו באייפקסים, ליצור גליות וסדקים באזורי הבלימה וכך הלאה.

אמנם מסלולי מירוצים - ומסלולים כמו כוכב יאיר בהם - נסללים מלכתחילה באיכות גבוהה המאפשרת עמידה בעומסים גבוהים יחסית, אני לא בטוח שנסיעה בעצימות גבוהה של רכב כבד עליהם תעשה להם טוב לאורך זמן...

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

הייתי שם במפגש psi לא מזמן, אומנם לא נהגתי רק הייתי הצלם, אבל במקצה השני אנשים נכנסו עם יותר אומץ ולקראת בסוף סגרו את המקצה כי ״התחילו להשתולל״ כמובן שלא עשו דריפטים כי אף אחד לא היה עם הנעה אחורית או רכב שמתאים לכך, סתם החליקו רת התחת או נכנסו מאוחר לעיקול והחליקו.

300 שקל רק בשביל להאיץ עם הילוך 2 בלבד וכמה סיבובים לא שווה בכלל.

אגב פעם ראשונה שבכלל הייתי במסלול.

אין לי רכב שמתאים כלכך למסלול אבל כן הייתי רוצה לעלות עליו, אבל 350 זה מוגזם.

כמו שzx אמר בשביל 10 הקפות במחיר סימלי הייתי מגיע גם.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
דבר אחד מדאיג אותי מאז שהחברות הגדולות החלו להדריך במסלול הזה והוא - ההשפעה של הדרכות הנהיגה על ציים של רכבים כבדים כגון משאיות ואוטובוסים על הסלילה. ההדרכות הללו תפסו תאוצה בשנים האחרונות, אבל כאשר הן נעשות במסלולים שלא הותאמו לכך, אני חושש שהדבר עשוי לפגוע באספלט ולשייף אותו באייפקסים, ליצור גליות וסדקים באזורי הבלימה וכך הלאה.

אמנם מסלולי מירוצים - ומסלולים כמו כוכב יאיר בהם - נסללים מלכתחילה באיכות גבוהה המאפשרת עמידה בעומסים גבוהים יחסית, אני לא בטוח שנסיעה בעצימות גבוהה של רכב כבד עליהם תעשה להם טוב לאורך זמן...

תן לי להבין - אתה טוען שהמסלול קרטינג הזה משמש להדרכת דריפטינג למשאיות של ברינקס? :lol:

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...