Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יוקר המחייה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 788
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
[ATTACH=CONFIG]376753[/ATTACH]

זה רק מוכיח כמה הצרכנים טיפשים

http://www.themarker.com/consumer/1.2292516

אם אתה גר בדרום ולא רוצה ניתוקים ומהירות אינטרנט סבירה,זה רק אורנג' או פלאפון.

מנסיון של בערך כול חברה שיש

או בצפון.

אשתי עברה לחוט לבערך יומיים, פשוט זוועתי ביותר. הטלפון פשוט לא הסכים לעבוד. נקודה.

חזרה לירבוע הכתום.

אני ניסיתי את גועלן.

לא שומעים טוב. קיבינימט, אני עובד מהסלולרי. אני חייב לשמוע את מה שנאמר בשיחה, וחייבים לשמוע אותי, נקי! בלי רעשי רקע, בלי ניתוקים, בלי ווליום נמוך.

אז ניידתי חזרה לירבוע הכתום, עם המספר של גועלן (הנייד שלי מתחיל ב-058...).

לאיכות יש מחיר.

כמו שאתה יכול לקנות מברג סיני שיישבר לך ביד בסיבוב השני שאתה עושה איתו לבורג, או מברג גרמני שיחזיק לך לנצח ורבע- על אחד אתה תשלם גרושים ואחד יעלה לך לא מעט, אבל יש הבדל בינהם.

פלוס, המחירים של החדשים הורידו את המחירים של הוותיקות, כך שכולם בכל מקרה מרוויחים בעסק הזה. במקום להתדיין עם סביב ה-200 ש"ח לחודש (רק חבילה, ללא מכשיר, ללא SMS, כולל חבילת גלישה מן הסתם וכדומה), אני עכשיו על מסלול עם SMS בלי הגבלה (מי היה מאמין שיהיה דבר כזה? רק ההודעות עלו לי לא מעט כסף בחבילה הקודמת שלי), שיחות בלי הגבלה (אף פעם לא הייתי דברן גדול, אבל כבעל עסק המצב השתנה קצת...) ואינטרנט (שאני עדיין מוצא 3/4 מיותר, אבל ה-1/4 הנותר נחוץ מאד). פלוס, אני בחברה שעדיין לא נסתה לברווז אותי, לעומת זבאלהפון שבירווזה לי את הצורה במשך שנים על שנים.

אז בוא ותקרא לי טיפש לפרצוף שלי, ותראה מה יקרה.

boy-that-escalated-quickly.jpg

:lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

1. גולן נודדים על הרשת של אורנג' ככה שאני ממש לא מבין איך איכות השמע השתפרה לך כאשר תכלס, אותה אנטנה משמשת אותך.

2.

פלוס, המחירים של החדשים הורידו את המחירים של הוותיקות, כך שכולם בכל מקרה מרוויחים בעסק הזה.

יצאת במבצע של בר מים ב 500 ש"ח וטרחת לפרסם אותו בכל מדיה אפשרית בעלות של אלפי שקלים. המתחרה השמן והותיק החליט לשגל אותך ויצא במבצע של אותו מוצר ב 489 ש"ח. ישר כל הלקוחות רצו אליו.

לפי התאוריה שלך, מה הרווחת?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

צודק דרור.

גולן על סלכלום

012 על אורנג'

רמי לוי על פלאפון.

לאדע על מי יופון יושבים,מה שכן שומע תלונות מכל אחד שיש לו מנוי אצלם.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
טיפשים? אולי.

אבל אם אתה גר בדרום ולא רוצה ניתוקים ומהירות אינטרנט סבירה,זה רק אורנג' או פלאפון.

מנסיון של בערך כול חברה שיש

כבר שנתיים וחצי אני עם קו של הוט מובייל.

לא רציתי לעשות ניסויים של מעברי חברות בשביל כמה עשרות שקלים פחות בחודש (אבל לשלם על סים).

גם באילת וגם אצל ההורים בקריית גת אין שום בעיות קליטה וניתוקים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

גולן רוכבים גם על סלקום וגם על אורנג'!

פורסם

קצת סדר:

פלאפון היא פלאפון

סלקום היא סלקום.

אורנג' היא אורנג'. לפעמים לובשת גם בגדי 012.

גולן היא גולן, אבל רק מעט אנטנות. רוכבת על סלקום.

הוט היא הוט. אבל עדיין בכיסוי לא מלא. רוכבת על פלאפון, ובהליכי מעבר לרכיבה על אורנג', בינתיים רק באזורים מסויימים. אתה נהנה מ-3 עולמות.

ויש גם MVNO's:

רמי לוי על פלאפון.

mobile על סלקום

יופון על אורנג'.

וד"א - עכשירו ראיתי מבצע חדש של רמי לוי - מהבוקר: חבילת שיחות והודעות ללא הגבלה וגלישה 1 ג"ב תמורת 34.90 ש"חלחדוש עד סוף השנה (ואז עולה ל-89.90 ש"ח). הבעיה ברמי לוי (ונדמה לי שגם בפלאפון, אבל אולי איני מעודכן) - מהירות הגלישה מוגבלת, בניגוד לשאר החברות המשחררות את מלוא רוחב הפס האפשרי בכל אתר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
1. גולן נודדים על הרשת של אורנג' ככה שאני ממש לא מבין איך איכות השמע השתפרה לך כאשר תכלס, אותה אנטנה משמשת אותך.

2. יצאת במבצע של בר מים ב 500 ש"ח וטרחת לפרסם אותו בכל מדיה אפשרית בעלות של אלפי שקלים. המתחרה השמן והותיק החליט לשגל אותך ויצא במבצע של אותו מוצר ב 489 ש"ח. ישר כל הלקוחות רצו אליו.

לפי התאוריה שלך, מה הרווחת?

1) מסתבר שגולן יושבים על סלכלום... וגם אם הם היו על הירבוע, עובדה- איכות השיחה השתפרה.

2) אתה שואל אותי כספק. אני דיברתי כלקוח. יחי ההבדל הקטן. זה ממש לא אותו עיקרון, אתה יודע. אני ממש לא מזיל דמעות תנין (או דמעות ברווז) על הלקוחות שהוותיקות איבדו לטובת החדשים. כצרכן, אני בעד כל מה שמוזיל את המחירים בשוק.

ולמרבה ההפתעה, אתה לא היית רחוק יותר מדיי מהאמת במה שתיארת, ביותר מדוגמא אחת- אבל זה לשירשור אחר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ספריאל אני לא יודע אם פלאפון מגבילים רוחב פס בנקודות גישה שלהם, אני כן יודע שבכל בדיקת מהירות מול כל ספקית אחרת הם נתנו תוצאות הכי טובות, גם כשהמכשירים המתחרים היו לכאורה עדיפים (גלקסי 1 מול אייפון 4 ו-4s ו-5, וגלקסי 2 ונקסוס פריים וגלקסי 3).

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

חבל, באמת חבל שאתם מתעקשים כאשר מדובר בעובדות!:wink:

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000883274

[h=1]גולן טלקום חתמה הסכם לשיתוף אתרים עם פרטנר[/h]

[h=2]ההסכם בין החברות כולל מודל חדש לפיו גולן תוכל להשתמש גם באנטנות ולא רק בתרנים של פרטנר ■ ההסכם קיבל אישור מרשות ההגבלים העסקיים[/h]

פורסם

מהפייסבוק:

מספרים שלפני כמה שנים, בעיירה לא גדולה, שודדים נכנסו לבנק ואחד מהם צעק: "אל תזוזו! הכסף שייך לבנק. החיים שייכים לכם!״.

מיד כל הנוכחים במקום נשכבו על הריצפה בשקט ובלי פאניקה. זו דוגמה לאיך שניסוח נכון של משפט, יכול לגרום לכולם לשנות את תפיסת העולם שלהם.

אחת הנשים נשכבה על הריצפה באופן פרובוקטיבי. שודד ניגש אליה ואמר: "גברתי, זה שוד ולא אונס. בבקשה תתנהגי בהתאם."

זו דוגמה לאיך שצריך להתנהג מקצוען: להתמקד במטרה.

בזמן הבריחה מהבנק, השודד הצעיר (בעל תואר ראשון) אמר למבוגר ביותר (שבקושי סיים בית ספר יסודי):

"היי, אולי נספור כמה שדדנו?" הזקן ענה לו: "אל תהיה טיפש. זה המון כסף. בוא נחכה שיגידו בחדשות כמה כסף נשדד מהבנק"

זו דוגמה לאיך שנסיון חיים חשוב יותר מכל תואר.

אחרי השוד, המנהל של הבנק אמר לרואה החשבון שלו: "בוא נתקשר למשטרה״. רואה החשבון אמר:

"חכה, לפני שנעשה את זה בוא נוסיף לסכום השוד את ה-800 אלף שהעברנו לעצמנו לפני כמה חודשים ונגיד שגם אותם גנבו"

זו דוגמה לניצול הזדמנויות.

למחרת דיווחו שהבנק נשדד על סכום של 3 מליון. השודדים ספרו את הכסף אבל גילו רק מליון אחד. השודדים התחילו לרטון:

"סיכנו את החיים שלנו בשביל מליון אחד, בזמן שהנהלת הבנק שדדה 2 מליון ולא מצמצו בכלל. אולי עדיף ללמוד איך עובדת המערכת, במקום להיות שודד רגיל?"

זו דוגמה לאיך שידע יכול להיות שימושי יותר מכוח.

מוסר ההשכל:

תן לבן אדם אקדח, והוא יכול לשדוד בנק.

תן לבן אדם בנק, והוא יכול לשדוד עם.

ולאקטואליה הישראלית:

כשעם שלם נשדד, וקורא לזה: "תספורת" או "שכר מנכ"לים ולא מגיב - זו דוגמא לעם מטומטם, שעוד חושב עצמו לעם נבחר.

פורסם

באגירה - חידשת לי. מעניין עד כמה השת"פ כבר פעיל.

רועי - עם ישראל אינו מטומטם, ומבין כיצד הוא נשדד. השאלה היא קר עד איזה רמה הוא מוכן להתמרד, והיכן הוא שם את סדר העדיפות שלו בבחירת מנהיגיו. וכיוון שבבחירות מה שקובע הוא הבטן ולא השכל אנחנו נשארים עם אותה מנהיגות סופר שמרנית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זאת הודעה בעמוד הפייסבוק שלהם מה 8 באוקטובר 2013.

https://he-il.facebook.com/GolanTelecom/posts/10151767574758423

20993_513996525323157_1190540268_s.jpg

גולן טלקום Golan Telecom

התרחבנו!

אנחנו שמחים לבשר על הרחבת תשתית האנטנות ומהיום גם האנטנות של אורנג' יעמדו לרשות לקוחות גולן טלקום.

רוצים לדעת יותר?

בנוגע ל"טיפשים", צריך לזכור שיש גופים עצומים רבים שנכון לכרגע "כלואים" בחוזים ישנים שלא יכולים לצאת מהם או גופים גדולים שכבר כן השתחררו וכופפו את החברות הישנות להתאים מחיר למה שקיים כיום בשוק.

דוגמא אחת היא ממשלת ישראל שכלואה בתעריף יקר בפלאפון אבל נוהגת בצורה הג'נטלמנית ולא שוברת חוזה.

מצד שני, חבר שלי, חבר קיבוץ, בעל קו מפלאפון, ללא שום הגבלה, 39 ש"ח לחודש לכל חבר קיבוץ.

פורסם

בתור בחור שדילג מחברה אחת לאחרת, אין על הגדולות

הייתי תחילה באורנג' עד שהחל המהפך עברתי ליו פון היה נחמד אף פעם בלי קליטה מלאה, מוגבל היה אז ל1 GB גלישה או 3 בתוספת תשלום, היו על שמי 3 קווים עשו לי קטע מסריח והעברתי את כולם משם (אחותי שהיא דברנית גדולה - יותר מ3K דק' בחודש פשוט החליטו לנתק את הקו אבל להמשיך לחייב)

עברתי לגולן טלקום, שימו לב אני גר בנתניה לא בקיבוץ לא בכפר לא בדרום לא בצפון אני גר במרכז הארץ ומרבית הזמן אני בכלל נמצא בתל אביב, יש פשוט איזורים שלמים בנתניה ובכביש החוף שפשוט אין קליטה.

עוד 10 שקלים שווים את זה שיהיה לי קו נורמלי עם קליטה רציפה וטובה עברתי לפלאפון

ונראה לי שאני אעבור למבצע החדש של רמי לוי בקרוב

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

• תוכן חדש...