Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אתמול התחילה תופעה לראשונה שהגיר החליק באופן ברור.

בבוקר לאחר העברת הילוכים מ1-2 2-3 הטורים לא ירדו מספיק בהתאם למהירות.

בנוסף לכך נסעתי בכביש בין עירוני במהירות קבועה של 90 קמש, ולאחר כ15 דקות על אותה מהירות הטורים ירדו בכ150.

לאחר ירידת הטורים הגיר היה מאוד נוקשה כלומר משיוט קל ללחיצה כבידה(ללא קיק דאון), בקושי היה שינוי בסלד ללא שינוי במהירות.(כאילו כמו גיר ידני)

אני מבין שיש מצב לא תקין, מפלס השמן גיר תקין ואחרי החלפה חלקית לא מזמן.

למישהו יש רעיון מה התקלה?? למי כדאי לפנות??

תודה לעונים.

פורסם

ראשית פנה למכון גירים מקצועי לקבל חוות דעת כי לא מחייב שצריך להחליף או לשפץ את הגיר כולו. לעיתים בעייה בחיישן או סולונואיד בגיר יכול לגרום גם כן לתופעות שכאלה.

פורסם
ראשית פנה למכון גירים מקצועי לקבל חוות דעת כי לא מחייב שצריך להחליף או לשפץ את הגיר כולו. לעיתים בעייה בחיישן או סולונואיד בגיר יכול לגרום גם כן לתופעות שכאלה.

טוב לשמוע אני מפחד שאצטרך להוציא אלפים או בכלל לשקול להחליף רכב(חס וחלילה).

פורסם

הבחנתי בעוד פרט שאולי יעזור לאבחן את התקלה.

כאשר הגיר עובד כמו שצריך בשילוב מN לD ההילוך משתלב ב2 פעימות מורגשות, כלומר מורגשות שתי דחיפות.

כאשר הגיר מחליק זה קורה לאחר שהורגשה דחיפה 1 בלבד, אולי זה מעיד על שילוב חלקי.

מכון גירים הציע לי בדיקת סריקה ללא תשלום, אני לא מבין איך יעזור כי עד שאגיע הגיר יתפקד כרגיל.

למישו יש עוד רעיונות.

פורסם

סביר שיש תקלה רשומה בזיכרון של המחשב. חיבור למחשב יאפשר לקרוא את קוד התקלה ולכוון לפיתרון, גם אם כשתגיע למכון הרכב יתנהג כרגיל.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אחרי שימוש בתוסף שמן גיר אוטומט של XADO הבעיה נעלמה לאחר כ200 ק"מ.

אני עכשיו אחרי כ600 ק"מ ועדיין אין זכר לתופעה(חמסה חמסה חמסה).

בכללי הרכב הוא אחרי שימוש בג'ל של XADO למנוע ועברו כ900 ק"מ, והייתי אומר שיש שיפור אך עד שלא יעברו כל ה1600 ק"מ מהשפופרת האחרונה;לא תהיה לי דעה קונקרטית.

• תוכן חדש...