Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

208 gti או שירוקו 1.4?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשירוקו לא הייתי נוגע ושמעתי המון תלונות על המנועים והגירים שם.

גם חבר מהתחום שעבד שם לא ממליץ בגלל הצרות ב1.4 160 כס.

ה208 מעניינת מאוד ונותנת קרב רציני מול האחרים , הייתי מעדיף אותה על השירוקו שיצאה כבר מכל החורים.

אני הייתי בודק את כל הקטגוריה הזאת וגם קופר S , אבארת , OPC , DS3 וכו.

לא הייתי מסתמך רק על נתוני יצרן או כתבות .

תעדכן ותן תמונות של החדשה.

למכירה פנסים שקופים -טויוטה יאריס:

פרטים בה"פ.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לדעתי 208gti GTI + BILSTEIN B14 יעלו פחות מפיסטה ST . ויתנו שילוב של רכב מאובזר יותר ובטח לא פחות ספורטיבי.

אז אתה טועה, הפיאסטה "הבסיסית" עולה פחות מ-208GTI.

בכל מקרה שהוא, אני אישית לא סובל את העיצוב של ה-208GTI. עוד לא נהגתי בה, גם לא שש לנהוג בה - במיוחד.

את השירוקו הייתי מעלים מהרשימה. היא מיושנת מהן, פחות אמינה מהותית (ב-1.4TSI). בגרמניה יש שמועות מבוססות על מחליפה רעננה, עדכנית וראויה לשירוקו הנוכחית (שעם השקעה במתלים ובמנוע, היא בהחלט פאן גדול - כפי שיצא לנו לחוות ברינג).

עם כל חיבתי לאבארת' (איוו) - ויש, כסטנדרטית (משמע, לא SS / משודרגת מתלים ומנוע) - היא לא מרגשת מספיק. חסרה לה החדות והקשיחות שמתקבלת עם הקיט SS או על קויילאוברים. כבסיס המנוע בהחלט נחמד וגם נשמע די טוב, אבל פחות נמרץ וקולני מאשר ה-OPC. האבארת' משתבחת מהותית כשמוסיפים עליה את הקיט SS / שמים קויילאוברים ושאר ממתקים איכותיים שהם - ואז היא כבר ניגון אחר לגמרי, אלא שאז גם המחיר מקפיץ אותה גבוה מאוד, אל איזור רמת המחיר של פוקוס ST דרך איילון (כן, הקיט מקפיץ את המחיר פלאים - לאיזור בו הייתי בוחר בפוקוס ללא ספק).

בהתחשב בשלל הביקורות (ולא רק מהבריטים, גם מצידם של הגרמנים / הולנדים / איטלקים) על ה-ST מול מתחרותיה, היא צריכה להיות הבחירה הטובה ביותר דינמית. מבחינת כוח - אמורה להיות חזקה יותר מהאבארת' וטיפונת (ממש טיפ טיפונת, כפי שהציג טיף נידל...) חלשה מה-208GTI (כאשר על המסלול, הפיאסטה מרסקת לפיז'ו את העצמות - מהירה ומהנה בפער). הסעיפים בהם היא פחות מעניינות - נוחות הנסיעה (נוקשה יותר מהשאר, כפי שטוענים המגזינים השונים) והעובדה שתא הנוסעים שלה לא מרגש (אך מציע מושבים מעולים וסופר תומכים, השניים לאלו שנמצאים ב-OPC).

אורן, אומנם זמן רב לא יצא לנו להפגש ולצאת לנהיגה יחדיו, אבל יש לי התחושה שאתה כן תבחר בפיאסטה. בניגוד לכל השאר כאן, לא הייתי רץ לפסול אותה ורק כי אין נסיעת מבחן עליה - ולא בגלל התמחור (שבמאובזרת הוא בין ה-206 לאבארת' איוו). המתן עוד כמה שבועות ונוכל לתת חוות דעת ממקור ראשון :-D

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תאמין לי אין על הניתוחים שלך, נראה לי שאמתין לראות את הST2 ואז אחליט.

בכל מקרה זה יהיה כנראה או 208 או פיאסטה. ומה שבאמת מפתיע, שעד עכשיו שהתחלתי לבדוק את הנושא, אלה אולי המכוניות האחרונות שהייתי חושב עליהן אחרי הקופרה.

אברה קדברה

פורסם

הניתוחים שלו מושפעים בצורה חזקה מהרכב אותו הוא מחזיק באותו רגע.

אם היית שואל את השאלה הזו בתקופה שהיתה לו סקודה סביר להניח שהיית מקבל תשובות אחרות.

זה רחוק מלהיות משהו אובייקטיבי, קח את זה בחשבון.

פורסם

אני הייתי הולך על השירוקו אך ורק עם 2.0TSI. (היא מרגישה קצת פחות ספורטיבית מה GTI - GOLF)

ה1.4 לטעמי לא מספיק טוב.

אגב, לפי מה שהבנתי רוב החבר'ה ששפכו מנועים 1.4 שמו צ'יפ. (לא שזה מצדיק זאת)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

התלבטתי קשות בין שירוקו חדשה מהחברה לבין 208GTI או פולו GTI חדשה.

בסוף לקחתי שירוקו 1.4 TSI 122 כ"ס ידנית (טורבו יחיד בשביל האמינות) ושמתי לה צ'יפ של APR.

פשוט בסופו של דבר,הרגיש לי מוזר לשלם את אותו סכום על פולו או 208 שאני יכול לקבל שירוקו באותו מחיר,אני מרוצה מההחלטה לפחות בינתיים...אף אחד מהמכוניות הללו גם ככה לא מפלצות:-P

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם
ואורן עליך לא ההיתי מאמין שתיבגוד בפיזו:lol:

מוזר מאוד מה שאתה אומר,

חבריי קיבלו הצעות שונות - זולה יותר (לבסיסית) ויקרה יותר (מאובזרת היטב).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני קיבלתי כניראה את התימחור של היקרה ,והיא יותר יקרה מהפיזו שיותר מאובזרת ממנה. באירופה הST הכי יקרה, עדין יותר זולה מה208 GTI.!!! חבל כי במחיר הנכון היו מוכרים הרבה ST (כמו 106 ראלי לפני שנים).

פורסם

גם אם ה- ST נוסעת נהדר, ואני מניח שהיא נוסעת נהדר, אתה חי מאחורי ההגה, ו- 90% מהזמן (לפחות) נוסע נסיעה מנהלתית. ושם - העיצוב פשוט נוראי לטעמי. ה- 208 מאוד חביבה, חיה, מאובזרת אך "קרט", ואני מאוד בעדה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

השירוקו אמנם יותר יפה ומעוצבת אבל הקול שלי הולך במקרה הזה לטובת ה208 GTI. מכל המבחנים והכתבות שקראתי מדובר ביציאה טובה שלהם הפעם וסוף סוף חוזרת העטרה של ה-205 GTI ליושנה.

• תוכן חדש...