Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. רכשתי קיה פיקנטו לפני כחצי שנה חדשה לגמרה. יש לי בעיה עמוקה עם רמת הגימור של הצבע. כל יום אני מוצאת שריטה סימן חדש וזה פשוט מחרפן אותי כואב לי שרכב חדש ששילמתי עליו (ועדיין משלמת) 80 אלף שקל כבר עם סימנים למניהם בגלל אנשים רעים...מה ניתן לעשות? יש איזה חומר שניתן לחסות איתו את הרכב שלא תהיה לי בגלל כל נגיעה קטנה שריטה או שפשוף? אני אעשה פוליש ווקס ואני מאמינה שחלק ממה שמפריע לי ירד (חוץ ממה שכבר בתמונה אין מה לעשות עם זה) אבל אני לא רוצה עכשיו גם לדאוד לפוליש ווקס כל חצי שנה או שאני אמצא את הרכב יום אחד עם שריטה קשה יותר.ישנו איזה חומר ציפוי או משהו? אני מאוד מאוכזבת...:/hy5ebamy.jpg

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קחי בחשבון שזה מאוד יקר,כמה אלפים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רמת גן ראיתי תודה. אחלה פתרון אבל הבנתי שמאוד וקר סביבות ה150 דולר למטר? אז כמה זה כל האוטו ? o_O ישנו פתרון זול יותר אולי?

פורסם

כן בדיוק ראיתי שזה מאוד אבל מאוד יקר! יש פתרון זול יותר אולי? או שאולי אני אנסה לעשות זאת רק בקדימה ואחורה ודלתות...טוב אני מחר אברר את העניין תודה רבה :)

פורסם

פאשההה :-D זה לא מצחיק זה מפריע לי יש לי שריטה בראש עם הדברים האלה אני כל יום מוצאת משהו חדש על הרכב אני מתחרפנת זה מבאס אותי

פורסם

זה באמת מבאס, אין מה לעשות רק להשלים עם זה. גם לי נכנסו באוטו החדש ביאס אותי רצח.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

אין צורך לבצע מדבקה על כל הרכב , אפשר לעשות במקומות ספציפים כמו טמבונים דלתות המחיר יהיה משמעותית יותר זול .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

אין טעם לצפות את כל הרכב, אלא רק חלקים פגיעים כמו פגושים וכנפיים, כמו שנאמר כאן.

ואם עדיין החומר של סאן פילם יקר לך (והוא בהחלט יקר), אפשר לשקול פלסטידיפ שקוף.

מעבר לזה, אפשר לשקול התקנת וו גרירה אחורי וכיסוי הרכב בכיסוי בד עבה בזמן חנייה.

או שפשוט להצטייד בפלסטלינה ופוליש לשפשופים קלים. וצבע + מכחול לתיקונים נקודתיים בהם הצבע התקלף (כמו בתמונה הימנית למטה שהעלת)

פורסם

בחיים לא ראיתי פלסטידיפ שקוף אבל לפי הסרטון זה אחד הדברים הגרועים .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

ראיתי משהו באיבי במיוחד לקיה בצבע של האוטו שלי יוצא 70 שקל אבל לא יודעת אם זה טוב ואם בכלל איך להשתמש בו

פורסם

אפשר להצטייד באחד כזה שאנחנו לא ליד הרכב :lol:

תפרסמי את ה

ראיתי משהו באיבי במיוחד לקיה בצבע של האוטו שלי יוצא 70 שקל אבל לא יודעת אם זה טוב ואם בכלל איך להשתמש בו

איזה מוצר ראית באיביי? תפרסמי את הקישור למוצר בבקשה.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם
אפשר להצטייד באחד כזה שאנחנו לא ליד הרכב :lol:

ענק :roflmao: :roflmao: :roflmao:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...