Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
ממש מתוך תקווה נואשת בדקתי את המספר מעקב של הסמארטפון בדואר ישראל, מסתבר שהוא מחכה לי בסניף כבר מאתמול. אפילו פתק שהתחבא בתיבת דואר כבר יש.

החבילה קיבלה מספר מעקב ב13/5 ויצאה מסין ב15/5, ב28/5 הגיעה לסניף דואר. יכול להיות ששברתי שיא?

אני יודע שהצהירו מחיר שקרי, אם הוא כבר בסניף זה אומר שאני אצטרך לשלם קנס?

בהחלט שיא חדש, במידה ולא כתוב כלום אני לא חושב שהיה צורך בתשלום נוסף.

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

באתר של הדואר השוודי הסטטוס הוא שזה בארץ. באתר הישראלי כלום

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

האתר של דואר ישראל כבר בקושי מתעדכן.

מגיעים אליי פתקים לתיבת דואר שמודיעים שמחכה לי דואר רשום, ובאתר זה בכלל טוען שאין נתונים על הפריט (קורה גם במשלוחים בתוך הארץ).

העסק הולך וקורס לאט לאט.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם (נערך)

העסק הולך וקורס לאט לאט.

קורס מהר. וזה הדבר היחיד שמהר בדואר ישראל.

קיבלתי כמה הזמנות מהתקופה האחרונה, אבל ההזמנות שלי מלפני מרץ עדיין לא באופק.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

עוד מקרה מוזר.. סבא שלי שלח לי בדואר דיסק און קי לפני שבועיים (מרמת גן לקריית שמונה)

מיותר לציין שהדיסק און קי עדיין לא אצלי, ושמספר המעכב לא מראה כלום באתר מעבר לחבילה יצאה ליעדה

או משהו בסגנון..

פורסם

ולהפך - שני מכתבים רשומים בתוך חיפה - אחד ששלחתי ב-21.5 ונמסר ליעדו ב-22.5, ודרכון של אשתי שנשלח ב-27.5 והדוור הביא הביתה ב-28.5 (וכיון שלא הייתי בבית - נלקח מסוכנות הדואר ב-29.5).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שני ספרים הוזמנו מאנגליה (בהזמנה אחת) ב-10.5. אחד נשלח ב-13.5.וטרם הגיע, השני נשלח ב-14.5 והגיע בסביבות ה-28.5, עם מדבקה (לא בול) של דואר הונגריה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הטאבלט לרכב לסקירה שהוזמן ב13/05 ונישלח ב16/05 אמור להגיעה אלי היום :-), מדובר בדואר CH-שוויץ :-).

אני כבר לא יכול לחכות לדוורית שתגיעה עם הטאבלט- איזה כיף :-).

כדאי לדעת- הסינים בחג הדראקון עד ה4/06 ולא יהיה מענה- אז לשים לב ולא להיתעצבן שהם לא יענו לכם למיילים :-).

נ.ב- רק לי הפורום לא היה נגיש מהבוקר?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

נ.ב- רק לי הפורום לא היה נגיש מהבוקר?

לכולם

מזל שחזר

התחילו לי תסמינים של קריז

לקחתי תחליפים (תפוז) אבל זה לא אותו דבר

פורסם

חחח בידיוק זה מה שהרגשת והיתחרפנתי :-).

אשכרה בעלי הפורום יכולים לנצל זאת ולקחת את הפורום כבן ערובה- הם יעשו הרבה כסף מאנשים כמונו :lol:.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
מישהו כבר קיבל פריטים שהוזמנו בתחילת אפריל?

אני עדיין מחכה לסט מנורות לד שהזמנתי ב5/4

מצלמה שהוזמנה מבאנגגוד ב-9.4 הגיעה לפני כמה ימים (רביעי-חמישי). מחר נלך לאסוף אותה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

חבילה קטנה עם שני פריטים שהוזמנו מסין ב-5.4 ונושאת חותמת דואר מ-9.4 נחתה היום (1.6) בתיבת הדואר. בכך הסתיימו החובות מאפריל - מתחיל להמתין לחבילות שהוזמנו במאי.

• תוכן חדש...