Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברגע שיש מספר מעקב וזה אומר שזה עדין בדרך, קשה לי להאמין שיעשו עם זה משהו.

תכל'ס? זאת לא אשמתם, אלא אשמת דואר ישראל. ואין לך מה לפנות לדואר ישראל, הם יתנו לך את התשובה הקבועה "החבילה טרם נכנסה לארץ".

אנשים מחכים לחבילות מתחילת מרץ ואפילו מפברואר, אז אתה כרגע במצב יחסית טוב (עד כמה שזה מבאס).

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם
עדיין אין חדש. מה שכן, חבילה שהזמנתי באותו יום מאותו מוכר הגיעה כבר לפני שבועיים. לא ברור מה הולך שם, הרי ההגיון אומר שהן כנראה היו באותה מכולה/ צרור/ וואטאבר. בהחלט לוטו טוטו.

הבילה מה-4/4 הגיעה! הפתק עוד לא הגיע לתיבה אבל הלכתי לסניף עם מספר מעקב, והסכימו לתת לי את החבילה.

"ai motoare capul doare"

פורסם

חבילה אחת מ-Banggood הגיעה היום, הוזמנה ב-24.5. הקטע המוזר הוא - הזמנתי באותו יום 2 חבילות משם, בהפרש של 3 שעות. שניהן נשלחו באותו יום. רק אחת הגיעה... נקווה שהשנייה תגיע מחר.

הדואר משתפר?

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

עוד חבילה הגיעה היום מסין - נושאת חותמת דואר מ-24.5.

עכשיו צפויה הפוגה כיון שחודש לא הזמנתי דבר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מגניב,כל הפורום יעשה הפסקה חודשית מחו"ל,בשביל לתת לדואר להשלים פערים (או להתכונן לשביתה חדשה?) :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

גם אני הייתי בהפסקה לראות שהכל מגיע, עד לפני שבועיים... כעת אחרי השלמת פערים יש שוב שמונה חבילות בדרך....

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

חבילה אחת מ-Banggood הגיעה היום, הוזמנה ב-24.5. הקטע המוזר הוא - הזמנתי באותו יום 2 חבילות משם, בהפרש של 3 שעות. שניהן נשלחו באותו יום. רק אחת הגיעה... נקווה שהשנייה תגיע מחר.

הדואר משתפר?

גם אני קיבלתי אתמול חבילה מ-Banggood. נשלחה ב-28.05, מאוד מהיר :-D

אם אני לא טועה,זה נשלח מסינגפור בדואר שבדיה.

פורסם

רק אני תלוי באויר כמו שמוק ?

חבילה שהוזמנה מבנגגוד (טאלבלט) מה 8.4 שלפי דואר שוודיה הגיעה לארץ ב 7.5 - באתר הדואר הנהדר שלנו אין פרטים.

לעזאזעל :mm_cry:

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

הדואר פשוט בלתי צפוי בעליל.

לפני חודש, לרשום שנשלח מירושלים לקח שבועיים להגיע.

השבוע- רשום שנשלח מאשדוד ביום שני, הגיע היום בבוקר.

חבילה שנשלחה מנס ציונה בדואר שליחים אתמול ב 4 בצהריים, הגיעה היום בבוקר- למרות שאני לא גר בעיר גדולה ואין לנו פה הפצת שליחים, אלא רק סוכנות דואר, והחבילות מגיעות לסניף.

מה קורה פה |:

פורסם

חבילה שהוזמנה ב25.4 הגיעה שלשום.

חבילה נוספת שהוזמנה ב25.5 הגיעה עכשיו!

עם דמי אתנן של 35.40 ש"ח "עמלת הדואר בעבור תהליך שחרור (גזים?) קולקטיבי פטור".

פורסם

הלכת לזונה (EMS) שילמת אתנן.

זה עוד זול לעומת זונות צמרת (חברות השילוח)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

חבורה של זונות הדואר האלה, לא חילקו אצלי דואר בכלל השבוע. יום חמישי שעבר קיבלתי דואר ומאז כלום.

פורסם

סוף סוף קיבלתי חבילה שנשלחה ב25.4

חבילות שנשלחו מאוחר יותר (14.5) עדיין לא הגיעו, אבל ניתן לזה עוד שבוע-שבועיים להגיע.

פורסם (נערך)
חבורה של זונות הדואר האלה, לא חילקו אצלי דואר בכלל השבוע. יום חמישי שעבר קיבלתי דואר ומאז כלום.

במדינה מתוקנת היו נערכים הליכי ענישה מול הדואר ומנהליו. חלוקת דואר בכל יום (עם הקלה לגבי יום ו') היא חלק מתנאי הזיכיון של הדואר. נכון שזה מדד די גרוע לטיב השירות, אבל גם בזה הם לא עומדים.

גם אצלי בישוב (קטן) מחלקים דואר להערכתי כ-3 פעמים בשבוע בלבד, אבל זה לא דבר חדש.

רשיון כללי לחברת דואר ישראל בע"מ למתן שירותי דואר, שירותים כספיים מטעם החברה הבת ושירותים נוספים:

חלוקת דברי דואר לנמענים, בכל המדינה, לרבות במחנות הקבע של צה"ל בהתאם לנספח

ב/2

, באמצעות תיבות מכתבים, תאי חלוקה במרכזי חלוקה או תאי דואר בתשלום, 2

תתבצע לפחות פעם אחת ביום ובתדירות שלא תפחת מחמישה (5) ימים בשבוע.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
  • תוכן חדש...