Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שבועיים הזמנתי מוטו g מאמזון uk המשלוח הגיע אחרי 5 ימים והעיכוב הזה היה בגלל ups ישראל. אגב 870 שקל כולל מיסים ומשלוח עד הבית לגירסת ה16 גיגה.

wtf?

http://www.amazon.co.uk/Moto-16GB-Sim-Free-Smartphone/dp/B00ECBREB6/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1402924956&sr=8-1&keywords=MOTO+G

150GBP=879ILS

וזה לפני משלוח לארץ

מה פספסתי?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לא פיספסת כלום המחיר באמזון פשוט עלה.... עכשיו זה 161GBP עד הבית., כלומר 945 שקל עדיין יותר משתלם מלקנות בארץ. אגב מגיע עם עברית מלאה למי שזה חשוב לו.

הנה לינק לפורום iandroid שבו רשמתי את פירוט העלויות המלא:

http://iandroid.co.il/forum/viewtopic.php?f=175&t=171195&view=unread#unread

פורסם

תשמע... הופתעתי

motog16amazon.jpg

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

ממליץ לך לבדוק כמה עמלה תשלם במטבע זר בויזה שלך

כי אם תסתכל, הם עושים המרה לפי 6.255 כאשר המטבע הזר עומד היום על 5.872.

כלומר בהמרה ישירה זה יוצא 946.3 ש"ח.

אם אצלך בויזה יש עמלה נמוכה יותר, תשלם פחות.

פורסם

כי זה עוד ~₪100 על פארש.

ותכלס זה גם יגיע יותר מהר מאשר משלוח בדואר ישראל מאתר ישראלי.

אז למה לא?

(למען הסר ספק אני לא הולך להזמין, יש לי כבר MOTO G, אבל אני תמיד בעד קניה מחו"ל ולא בארץ, אפילו בהפרש של כמה עשרות שקלים.)

פורסם
כי זה עוד ~₪100 על פארש.

ותכלס זה גם יגיע יותר מהר מאשר משלוח בדואר ישראל מאתר ישראלי.

אז למה לא?

(למען הסר ספק אני לא הולך להזמין, יש לי כבר MOTO G, אבל אני תמיד בעד קניה מחו"ל ולא בארץ, אפילו בהפרש של כמה עשרות שקלים.)

+1 בענק.

לא רצוי לשלם באמזון / PAYPAL בשקלים. תמיד ההמרה תצא לך יותר גבוהה מאשר לשלם במטבע המקורי ולתת לויזה לגבות עמלת המרה.

מה גם שבמקרה של ויזה בפעם היחידה לפני כמה שנים שכבר המרתי לשקלים בפייפאל בויזה עדיין ביצעו "המרה" ולקחו לי עמלת המרה, בטענה שזו רכישה מחו"ל. ( בישראכרט אגב זה לא קורה)

אין ספק שHWGEEK צודק, בסוף מאי הכי זול שמצאתי בארץ זה 1250 שקל בקניה מBUY2USA, היום לאחר עליית המחיר באמזון הייתי שוקל אולי רכישה בארץ.

פורסם

סוף סוף החבילה שנשלחה מקנדה ב 25/03 הגיעה לדואר מזל שהלכתי לבדוק אם זה התקבל אצלהם כי לא קיבלתי את הדף של הדואר רשום...

פורסם

אתמול קיבלתי את החבילה מ-DHL :-D

ביום שישי שעבר החבילה התקבלה אצל DHL בשעה 18:00 בסין (14:00 שלנו),

ואתמול (יום שני) ב-13:46 קיבלתי את החבילה.

ומשהו הזוי לגמרי - לא שילמתי מיסים בכלל או כל עמלה כלשהי ל-DHL :shock:

הזוי לגמרי, דווקא התכוננתי נפשית וכלכלית לזה.

פורסם (נערך)

בתקופה האחרונה מוצרים שהזמנתי מתעכבים. בשני מקרים פתחתי קייס באיביי וביקשתי מהמוכר להאריך את תקופת ההמתנה אולם בשני המקרים שניהם התעקשו להחזיר לי את הכסף. המוצר הראשון הגיע מספר ימים לאחר ההחזר וכמובן שילמתי שוב למוכר, למוצר השני אני עוד ממתין. למה הם מתעקשים להחזיר את הכסף ? לא ניתן להאריך את תקופת ההמתנה למוצר ?

עריכה אחרונה על ידי amir74

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

קייסים זה משהו חמור כביכול באיביי, משהו שלא צריך לקרות.

הם מעוניינים לסגור את העניין כמה שיותר מהר כי זה ישפיע על הדירוג שלהם,

חלקם לא יוכלו גם להיות TOP RATED לפי תקנון איביי.

אני למשל הזמנתי משאבת מים קטנה מבחור באיביי, ארה"ב, כתב שהיא חדשה אך האריזה נהרסה.

שאלתי אותו בהודעה פרטית אם היא משומשת, אמר שלא, חדשה. מגיעה באריזה המשאבה + מתאם חשמל (כבל שמתחבר לכבל של המשאבה ולחשמל)

החבילה איכשהו התעכבה במכס כמה ימים טובים, וכשקיבלתי אחרי שבועיים וקצת, אני מגלה שהחוט של המשאבה חתוך

והמוכר לא צירף בכלל את המתאם חשמל, כלומר אין לי מה לעשות איתה גם ככה.

פתחתי קייס, אחרי שעתיים-שלוש המוכר ישר החזיק את כל הכסף. ועוד בקייס שאלתי למה לא צירף, למה קרוע, צירפתי תמונה וכו'.

לא מבין למה לשלוח ככה מוצר, פשוט ביזיון ומעצבן שאני ממתין ובסוף נדפק, חצי נחמה שבאמת קיבלתי החזר מלא,כולל משלוח.

פורסם

תודה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

הזמנתי חבילה מהונג קונג לפני שבוע, הגיעה, חבילה מסין לפני חודש ושבוע, עדיין בדרכים :?

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

• תוכן חדש...