Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

hwgeek- התוכל להאיר את עיניי בקשר לחבילות של בטריות מבאנגוד? הזמנתי ב20/5 בטריות NCR ועדיין לא הגיעו. יש בעיה עם המשלוחים?

אני יודע שב28/05 החל האיסור לגבי מישלוחי סוללות לחלק מהמדינות כולל אותנו, ב12/06 ההגבלה הוסרה, לא יודע אם הסוללות שלך הספיקו להישלח לפני.

מה רשום לך במעקב?, אאל"ט רשום להם בפורום שאם יש מישלוחים מהתקופה הנ"ל שהם לא מגיעים אז צריך ליפנות אליהם וכניראה הם יזכו אותך ואם בסוף כן תקבל אז תוכל לשלם להם חזרה.

לא יודע מה הולך שם לגבי כל האיסורים של המישלוחים בחברות התעופה- כל פעם משהו חדש ללא התראה.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

נכון. עכשיו גם אני הצלחתי. לא ברור לי מה קרה שם, אבל לפי תגובות ברשת אני לא היחיד שנתקל בבעיה (לאו דווקא בהקשר של המילה "ישראל"). כנראה שהם מתקנים.

דני

נ.ב. הענין של חבילה שהגיעה תוך 4 ימים היה טעות שלי, למרבה הצער...

פורסם

איפה הימים שפריטים "יקרים" (50-70$) שנשלחו דרך HK,תוך 4ימים-שבוע גג,כבר היית רואה סטטוס ראשוני באתר הדואר (הגיע ליחידת המיון בת"א>הועבר ליחידת המיון בחיפה>הועבר ליחידת המיון _הקש עירך_>הגיע לעירך ונשלח פתק לסור לאסוף את הפריט) :(

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מה אשכרה יעבדו עכשיו ויבדקו כל בנאדם שיגיע?

מתי תהיה להם הפסקה? מסכנים..

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
הזמנתי תיקים מארה"ב והסטטוס בדואר שזה נשלח ב-29 למאי מארה"ב. הסטטוס תקוע בזה עד היום.

באתר של USPS אין אזכור ליעד ישראל, אלא שזה נשלח מניו-יורק ובזה מסתכם הסיפור.

האם שווה להמתין עוד כמה ימים? או שנתחיל להריץ מיילים?

גם אני מחכה למשלוח שיצא מניו יורק ב22.5 בערך ועדיין לא הגיע.

2 חבילות שהזמנתי אחר כך כבר הגיעו, מאותו מקום.

אחת מהן הגיעה לארץ ב8.6 ועדיין לא קיבלתי פתק.

מה אפשר לעשות?

החבילות האלו זה מה שעומד ביני לבין אושר עילאי

פורסם

החבילות האלו זה מה שעומד ביני לבין אושר עילאי

כנראה בגלל זה המכס תפס את הסחורה :roll:

סבלנות, הדואר היום זה משהו אקראי למדי. החבילה שאתה לא לחוץ עליה תגיע בשבועיים, וזו שאתה מחכה לה, בחדשיים.

:turn-l:
פורסם (נערך)
החבילה שאתה לא לחוץ עליה תגיע בשבועיים, וזו שאתה מחכה לה, בחדשיים.

זה אחד ממשפטי הזהב.

צריך להתווסף לספר חוקי מרפי.

כל כך נכון שזה עצוב.

הזמנתי לבן שלי כפפות רכיבה לאופניים. שלו נקרעו, והוא משתולל על האופניים בלי.

אני חושש שבגלל הקמצנות לקנות בארץ, הוא עוד ישייף איזו כף יד על הכביש, ואני אצטער על זה.

באותה הזדמנות, הוא ראה בחנות גם מתקן לבקבוק. אבא "פליז" תקנה לי, וכאלה. שיהיה. כולה 6ִ$.

המוכר (השד יודע למה) שלח כל פריט על מס' שונה.

נחשו מה הגיע תוך שבועיים, ומה מתעכב?

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

איך הדואר מעצבן לפעמים.

הזמנתי בטריה לטלפון מאלי אקספרס. אחרי שבועיים זה הגיע לסניף המרכזי בעיר, לפי המספר מעקב, ואז איזה יומיים אני רואה נסיונות מסירה לכתובת, פעם ראשונה שמנסים למסור דואר ולא להעביר ישירות לסניף (כמובן שזה בזבוז זמן כי אני לא בבית).

אחרי שנגמרו הנסיונות אני רואה שהעבירו את הדואר לסוכנות הכי רחוקה בעיר :shock:, אין לי מושג למה, יכול להיות שטעו בכתובת המסירה.

הלכתי לשם והפקידה אומרת שהדואר עדיין לא הגיע שהוא עם הנהג, אבל באתר רשום שזה בסוכנות.

צלצלתי ל171 שם ביקשתי שיעבירו את החבילה לסוכנות דואר שלי, והבחורה בטלפון אומרת שלא מעבירים דואר אם זה באותה עיר :shock:, ואני צריך ללכת לשם.

אחרי שהסברתי לה שהייתי שם, אבל החבילה לא הייתה, היא אמרה שזה לא יכול להיות והחבילה שם, בסוף היא התרצתה ואמרה שהיא שולחת מייל לסוכנות, אבל זה תלוי בפקידה, אם הם ירצו להעביר את החבילה לסוכנות הקרובה ליד הבית שלי.

דרך אגב, לא קיבלתי שום פתק בתיבה (יש לי הרגשה שהתבלבלו בשמות הרחובות).

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

כל מה שמגיע מהונג קונג מגיע מהר יותר מאשר מצ'יינה פוסט.

חבילה שנשלחה אלי מהונג קונג ב-3/6 נאספה מסניף הדואר ב-14/6

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תוכן חדש...