Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקומון נתניה של יום שישי - כתבה דומה. מדהים איך כ"כ הרבה אנשים חושבים שיש בעייה נקודתית בסניף שלהם ולא מבינים שזה המצב (בדרגות חומרה שונות) בכל הארץ.

:turn-l:
פורסם

רבותיי, הדואר ניצח מדינה שלמה.

לפני חצי שעה שמעתי את המנהל סניף המקומי שלי מקפץ בהתלהבות ובצהלות שמחה שהוא עודכן ע"י הנהלת הדואר שההזמנות מאיביי ירדו בעשרות אחוזים בכל הארץ.

פורסם

תגיד לו שלא ישמח יותר מדי,עוד חודשיים וקצת תקופת החגים ואז עמישראל מרביץ הזמנות כאילו אין מחר ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)

דוקא מאז המשבר בדואר התחלתי להגביר את קצב הקניות שלי. בעיקר פריטים בדולר-שניים, ומשקל ).

הרעיון שלי: אם תווצר מחאה חברתית ואלפים ינהגו כמוני ויזמינו כל יום פריט אחד בדולר אחד (יש גם אתרים רבים שישלחו קטלוג בחינם אם רק תרשמו), הדואר יגיע במהרה לקריסה שסוף סוף תגרום למדינה לעשות משהו בעניין.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
פורסם
רבותיי, הדואר ניצח מדינה שלמה.

לפני חצי שעה שמעתי את המנהל סניף המקומי שלי מקפץ בהתלהבות ובצהלות שמחה שהוא עודכן ע"י הנהלת הדואר שההזמנות מאיביי ירדו בעשרות אחוזים בכל הארץ.

עצלנים !

alfa 156 2.5.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני צריך להיות לחוץ עכשיו שהחבילות שלי לא יגיעו?

אין לי שום תלונה על הסניף שלי, תמיד התור שם לא ענק ולכולם יש מקום לשבת במזגן. רק שיביאו לי כבר את השלט למזגן!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

כל עוד היהודים ממשיכים לזיין אותנו במחירים ובשירות, אמשיך להזמין מEBAY ללא הרף.

משנת 2003 (בערך) ועד היום הזמנתי מעל 700 פריטים ואני אתקע את דואר ישראל (שהיה בעבר מאוד מבסוט מהרווחים, עד שהישראלים הכירו את EBAY) כמה שצריך.

עריכה אחרונה על ידי שבלול
פורסם
קורא sd שהוזמן לפני שבועיים מבנגוד הגיע עד הבית.

לא ברור למה זה כן והמצלמה לא..

הכיסוי לטאבלט, שהוזמן יום לאחר הטאבלט, מאותו אתר (באנגגוד) הגיע כבר לפני שבועיים וחצי. ההבדלים לדעתי - מוצרים רשומים מתעכבים יותר, ו/או מוצרים שחשודים כחייבים במכס יתעכבו עד לבדיקה/שיקוף.

פורסם

ביום חמישי 3/7 הגיעו לי שתי חבילות שהוזמנו ב-21/6.

היום הגיעו עוד שתי חבילות אחת הוזמנה ב-21/6 ואחת ב-30/6 (PB של אנקר נשלח עם USPS First Class יום למחרת).

פחות משבוע כולל דואר ישראל

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
מוצרים זולים בודאי שעדיף - יגיעו מהר יותר ויגיעו ישר לתיבה. כלומר, אם יגיעו בגלל.

מהנסיון שלי , אחוזי ההגעה של חבילות ללא מספר מעקב נמוך יותר (עד היום מספר בודד של חבילות לא הגיע וכנראה גם לא יגיע )

לעומת זאת כאשר יש מספר מעקב, לא צריך להמתין לפתק של הדוור , אפשר לגשת לסניף כאשר זה מגיע לסניף ואז לקחת את החבילה. (לפעמים גם הפתק עצמו לא מגיע , לפעמים מגיע בעיכוב של שבועיים שאז החבילה הופכת ללא רלוונטית כי אז מחזירים לשולח )

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...