Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתה בדואר??? בדוק כי זה אמור ליהיות בסניף וכניראה בקרוב הוא יחזור לסין כי לא אספו אותו.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

תרוץ היום לסניף הדואר , עם מספר המעקב , כי מחר , מחרתיים כבר מחזירים את זה , אתה לא תקבל פתק כנראה אלא שיהיה כבר מאוחר מדי

גם אני קיבלתי פתק רק שבועיים וחצי אחרי שהחבילה הגיעה לסניף , אחרי שבועיים הם כבר מחזירים את זה בחזרה

ואם לא הייתי ניגש עם מספר המעקב , כנראה לא הייתי מקבל את החבילה

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
אחרי שבועיים הם כבר מחזירים את זה בחזרה

למיטב ידיעתי,פריט שנשלח בתוך הארץ,מוחזר לשולח לאחר שבועיים,בעוד פריט מחו"ל,נשלח חזרה לשולח לאחר חודש.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לא יודע , יכול להיות ,

ראיתי מספר אנשים שהגיעו לסניף , הפקיד העיף מבט בטופס האדום , ראה תאריך אמר עברו שבועיים זה חזר ולחץ למספר הבא בתור....

מאז לא לוקח סיכונים ...

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

סליחה,מה שכתבתי תקף לגבי הפתקית הלבנה הגדולה יותר.

לגבי הפתקית האדומה (קטנה יותר),שם מחזירים לשולח (לא מצוין אם לגבי לארץ \ או חו"ל,מניח ששניהם) כעבור 14 ימי עבודה

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

הפריט אמור להיות מוחזר אחרי שנמסרה הודעה ראשונה, מחכים שבועיים, נמסרת הודעה שנייה ועדיין הפריט לא נלקח.

בפועל, ההודעות לא תמיד נמסרות או לא נמסרות לנמען הנכון.

:turn-l:
פורסם
תרוץ היום לסניף הדואר , עם מספר המעקב , כי מחר , מחרתיים כבר מחזירים את זה , אתה לא תקבל פתק כנראה אלא שיהיה כבר מאוחר מדי

גם אני קיבלתי פתק רק שבועיים וחצי אחרי שהחבילה הגיעה לסניף , אחרי שבועיים הם כבר מחזירים את זה בחזרה

ואם לא הייתי ניגש עם מספר המעקב , כנראה לא הייתי מקבל את החבילה

זה חבילה מהארץ. אם יחזירו את זה לא קריטי . בדואר המרכזי ברחובות אין מענה לטלפון. אני אלך לשם פיזית. תודה.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

שוב בעיות בקבלת חבילות- ב21/5 נשלחו אליי 2 חבילות מסין /הונג קונג - מבאנגגוד וחבילה מאיביי. 2 החבילות הכילו בטריות 18650. עד היום הגיע זכר לבטריות. משלוח שיצא באותו יום מבאנגוד הגיע כבר לפני 3 שבועות. עוד מישהו מחכה/חיכה/ממתין לסוללות מסין?

פורסם

מישהו יודע אם הערימה של הדואר מהשביתה כבר פוזרה?

שלחתי דרך שיפיטו משהו ב-20/3 והוא עדיין לא הגיע, אין דרך לאתר אותו כי הוא לא רשום. כבר קיבלתי מהם חבילות ששלחתי אחרי, אבל את זה לא קיבלתי.

חוץ מזה עוד 2 דברים מסין שהזמנתי גם בתחילת מרץ לא הגיעו, אז הזמנתי עוד פעם מאותם מוכרים אחרי חודשיים והפעם זה הגיע.

יכול להיות שהדואר של השביתה עדיין בנתב"ג? או שהדוורים עשו השלמת הכנסה עם מה שהזמנתי.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

יכול להיות שהדואר של השביתה עדיין בנתב"ג? או שהדוורים עשו השלמת הכנסה עם מה שהזמנתי.

כנראה שכבר לא יגיע. כבר כמה שבועות לא קיבלתי שום חבילה ממרץ-אפריל. אני מבין שאלו שלא הגיעו, כבר לא יגיעו.

לעובדי דואר ישראל היקרים: אני מקווה שהטעם שלי בקניות מוצא חן בעיניכם.:evil:

:turn-l:
פורסם

יש שינוי סטטוס בדואר:

דבר הדואר האמור הגיע בתאריך 16/07/2014 ליחידת הדואר נתיב חן אשר בחיפה לשם מסירתו לנמען.

כלומר בדואר כן חזרו לעדכן סטטוסים.

• תוכן חדש...