Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
speedevil - לא עדיף לך לגשת לשם במקום לחכות? או שזה מקום "מסודר" ואי אפשר ככה להתפרץ..

חשבתי שאם פריט מעוכב מכס (חריג כלשהו) הם אמורים לשלוח את הדרישת תשלום מיסים עם החבילה לסניפך בדואר.

אלא אם כן הפלאפון שלך איזה משהו חדש\שונה שדורש התאמה לארץ..

איפה הפלאפון שלי נמצא לאן ללכת?

תודה

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

פורסם

כתבת שזה עדיין בסטטוס "בתהליך מכס",אז נחשתי שזה עדיין שם (במכס) והצעתי שתסע לשם (כי אתה קרוב יחסית לת"א) עם הקוד מעקב ותנסה לשחרר\או לפחות לזרז את העלוקות.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

קבלו סיפור חם והזוי.

הזמנתי לי מוביוס. שראיתי שהחבילה לא מגיעה הכנסתי את מספר המעקב באתר דואר ישראל, במשך שבוע שלם הופיעה לי התשובה "אין מידע זמין על החבילה".

ביום ראשון האחרון (28.6)ניסיתי שוב את מזלי, הפתעה - "החבילה נמסרה ליעדה בתאריך 22.6" WTF?!

אחרי בירור קצר בבית, אף אחד לא חתם או קיבל חבילה, הלכתי לדואר ושם הראו לי חתימה מקושקשת, לא שלי ולא של אף אחד מבני המשפחה, סתם חתימה.

משבצת ליד החתימה כתוב בברור "לאמת את זהות החותם בת.ז".

כמובן שמשבצת זאת ריקה לחלוטין.

הנציגה הממש נחמדה החליטה לקחת את המספר פלאפון שלי ולחזור אלי אחרי שתדבר עם הדוור שחילק את החבילה שלי (לטענת זאת היית החבילה היחידה שהוא חילק באותו יום, אז הוא בטוח יזכור למי הוא הביא אותה).

כמובן שאף אחד לא חזר אלי, השאלה שלי האם יש משהו נוסף לעשות ? איפה מתלוננים? :cry:

פורסם

לא מפתיע אותי ונראה לי שקרה מקרה דומה לחבר פורום נוסף, הלוואי שאקבל מוביוס בהפתעה.

בכל מקרה תשלח להם מיילים חריפים ותתלונן בעמוד הפייסבוק במידה ויש, גם מכתבים חריפים להנהלה, האם המוכר באיביי פטור מהחזר כספי עקב כך שהוא יודע לפי מספר המעקב שיש מישהו שקיבל ומבחינתו אתה משקר? או שאתה זכאי להחזר כספי?

Miata ND2

פורסם

מה הוא פרק זמן סביר שלוקח לחבילה מבאנגגוד להגיע? הזמנתי טאבלט ב10 ביוני וכבר 17 יום החבילה תחת סטטוס "Departure from border point of origin country, Asendia Asia" :?

בנוסף, אחותי שלחה חבילה מפרו ב2.6 שכרגע נמצאת תחת סטטוס "החבילה נשלחה מפרו ב4.6", עד היום אין שום זכר ושום עדכון מאז, כשאנשים אחרים ששלחו איתה באותו יום חבילה דומה כבר קיבלו אותה בארץ. יש מה לדאוג?

פורסם
מה הוא פרק זמן סביר שלוקח לחבילה מבאנגגוד להגיע? הזמנתי טאבלט ב10 ביוני וכבר 17 יום החבילה תחת סטטוס "Departure from border point of origin country, Asendia Asia"

הזמנתי טאבלט מבאנגגוד ב 5.6. וגם אצלי זה הסטאטוס בדיוק. אני חושב שהטאבלטים בארץ - פשוט דואר ישראל לא טורח לסרוק חבילות מהמזרח. בפעם הראשונה שהחבילה תופיע זה יהיה כשהיא תהייה בסניף הדואר בעיר מגוריך. אגב, זה בהחלט לא זמן סביר - אבל כן זמן אופייני :evil:

:turn-l:
פורסם
הזמנתי טאבלט מבאנגגוד ב 5.6. וגם אצלי זה הסטאטוס בדיוק. אני חושב שהטאבלטים בארץ - פשוט דואר ישראל לא טורח לסרוק חבילות מהמזרח. בפעם הראשונה שהחבילה תופיע זה יהיה כשהיא תהייה בסניף הדואר בעיר מגוריך. אגב, זה בהחלט לא זמן סביר - אבל כן זמן אופייני :evil:

מקרה מהיום

2 חבילות שהיו תקועות "במכס" במשך שבועיים, היום הלכתי לדואר לברר מה מצבם והם היו בסניף, פשוטהם לא ידעו שהם שם.

במזל ראיתי מהחלון את השם שלי.

לא קיבלתי פתק ועד עכשיו הסטטוס של החבילות באינטרנט לא מעודכן :/

פורסם

חבילה שנשלחה ב-14/6 מסין (דואר רגיל) הגיעה היום :)

בדרך כלל חבילות מסין מגיעות אלי אחרי חודש-חודש וחצי.

מצד שני חבילה שנשלחה ב13/6 עדיין לא הגיעה ומספר המעקב ריק מתוכן..

פורסם

לאו דווקא, הזמנתי בחודש האחרון חבילה מstrawberry.net שעד כמה שאני יודע ממוקמים בהונג קונג ודווקא היה מעקב (הופיע סטטוס שהחבילה הגיעה לסניף הראשי בעיר ואז נשלחה לסניף שלי) וסה"כ אחרי שבועיים החבילה היתה אצלי. ממה שאני מבין מכם הכי טוב לעשות כרגע זה ללכת עם המס' מעקב לסניף ולקוות לטוב :?

פורסם

אותו הדבר אצלי חבילה שהגיעה לסניף לפי מספר מעקב ב 22.6 ולא קיבלתי פתק הלכתי פעמיים על מנת לשחרר אותה אבל הפקידה לא הייתה מוכנה לשחרר ללא פתק בטענה שהפתק יגיע. היום החלטתי לבדוק את הסטטוס של החבילה באינטרנט ולהפתעתי רשום שהחבילה נמסרה ליעדה ב 1.7 , אליי לא הגיע כלום!!!!!

פורסם (נערך)
לאו דווקא, הזמנתי בחודש האחרון חבילה מstrawberry.net שעד כמה שאני יודע ממוקמים בהונג קונג ודווקא היה מעקב (הופיע סטטוס שהחבילה הגיעה לסניף הראשי בעיר ואז נשלחה לסניף שלי)

אתה אומר לאו דוקא ואז חוזר בדיוק על מה שכתבתי. המעקב אמור לכלול מסלול כמו: הגעה לישראל - מכס - דואר מרכזי - דואר עירוני - סניף דואר - נסיון מסירה/הודעה ראשונה - הודעה שנייה. בפועל הדואר מדלג על השלבים הראשונים (ומבחינת ציר הזמן החבילה "נעלמת" בחו"ל ו"מופיעה" אחרי הרבה זמן בעיר מגוריך).

היום החלטתי לבדוק את הסטטוס של החבילה באינטרנט ולהפתעתי רשום שהחבילה נמסרה ליעדה ב 1.7 , אליי לא הגיע כלום!!!!!

כמה אפשרויות: המוכר נתן לך מספר מעקב ששייך לחבילה של מישהו אחר (בטעות או בכוונה). הדוור מסר את החבילה שלך למישהו אחר (בטעות או בכוונה...). לך לדואר לנסות לברר.

אני בודק את המעקב יום יום ומזנק לסניף כשהחבילה מופיעה שם. לא מחכה לפתק שמגיע או לא מגיע.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

אתה אומר לאו דוקא ואז חוזר בדיוק על מה שכתבתי. המעקב אמור לכלול מסלול כמו: הגעה לישראל - מכס - דואר מרכזי - דואר עירוני - סניף דואר - נסיון מסירה/הודעה ראשונה - הודעה שנייה. בפועל הדואר מדלג על השלבים הראשונים (ומבחינת ציר הזמן החבילה "נעלמת" בחו"ל ו"מופיעה" אחרי הרבה זמן בעיר מגוריך).

אוקיי, בכלל לא הייתי מודע לעדכון שלבי הביניים של מכס וכו', הייתי בטוח שהעדכון היחיד שהם עושים הוא כשהחבילה מגיעה לסניף המרכזי בעיר. אם ככה אז יכול להיות שהחבילה תקועה במכס (ובכל מקרה לא בסניף אם אין עדכון שהגיעה לסניף המרכזי בעיר)?

פורסם

התופעה של חוסר עדכון היא לא רק מהמזרח, הזמנתי פריט מגרמניה נשלח בDHL, האיתור הופיע רק בעיר היעד, בגרמניה המעקב היה תקין, בארץ הפסיק.

בנוסף נתקלתי במקרה מעניין שטלפון נייד נשלח חזרה לסין ע"י המכס.

מישהו נתקל פעם בדבר כזה?

פורסם (נערך)
הדוור מסר את החבילה שלך למישהו אחר (בטעות או בכוונה...). לך לדואר לנסות לברר.

אמנם אני לא בכיר\בקיא כמו השאר,אבל כל פריט שיש לו מעקב מחו"ל\מהארץ,חייב להגיע לסניף ואז לזמן אותך לאסוף אותו.

אין דבר כזה שפריט עם מעקב יגיע לתיבה שלך,כי הם רוצים שאתה,עם הת"ז שלך,ורק אתה,תקבל אותו.

עריכה - (לא בריא להגיב אחרי חצות) - דוור לא יכול למסור,אבל פקיד בדואר כן עלול למסור חבילה שלך (עם מעקב) למישהו אחר (בשוגג או מזיד..) :oops:

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...