Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישנם ישובים בהם הדוור לוקח איתו את הדואר הרשום ומוסר אותו בבית הנמען. במקומות אחרים בהם יש תאי חלוקה, הדוור שם בתא (הנכון או לא) הזמנה לקבל את החבילה בסניף, ושם הפקיד ימסור את החבילה.

:turn-l:
פורסם

חבר'ה, נראה לי שיש עוד מטוס שהלך לאיבוד.

"הפריט נשלח משבדיה ב 25/06/2014"

ומאז לא נודעו עקבותיו. כולה מצלמה ב40$. מה נסגר איתם.

פורסם
25/6 ואתה מתלונן? אתה לא רואה שיש פה תור, חוצפן?!? אל תדחף, יש הרבה לפניך! :wink:

באמת חוצפה ישראלית במיטבה! :lol:

בברכה,

הפריט נשלח משבדיה ב-17/05/2014.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

מדהים הדואר הזה,בחיי.

פריט שנשלח מהונג קונג בתשיעי ליוני,לפני כמעט חודש (ללא מעקב,מעטפה קטנה-יעני אמור להגיע מהר בגלל שאין מעקב) - עדיין לא הגיע.

לעומת זאת,פריט אחר עם מעקב (דואר סינגפור) שעזב את SG ב25-6,היום השתנה הסטטוס שהוא בעיר ואקבל פתק היום (כנראה)

בשביל לאזן את המצב הוזמנו אתמול מאנגליה נעלי ספורט לאחיין (עם מעקב),נראה כמה זמן זה ייקח.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הזמנתי שלט למזגן מסין, כנראה יגיע רק בחורף?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הזמנתי טלפון מאמאזון. הגיע כל הדרך עד למוקד דואר שליחים בפ"ת. אחרי שלא היה לו זכר במשך שבוע, וקבעתי איתם הפצה והשליח לא הגיע, הייתי צריך להגיע פיזית פעמיים למוקד דואר שליחים בפ"ת כדי שיודו סוף סוף שהם איבדו את המכשיר.

לאחר מכן ביקשתי מהם מכתב באנגלית המאשר שהם איבדו את החבילה, כדי שאמאזון ישלחו לי חדש. שבועיים אני רודף אחרי כדי לקבל את המכתב, ועדיין לא קיבלתי כלום. גם שירות הלקוחות בפייסבוק לא עושה כלום חוץ מלכתוב מבררים לך.

פשוט ביזיון לא נורמלי. דואר שליחים הוא כבר לא פעילות הפסדית - הוא שירות רווחי. אז אם שם מתנהגים כך...

פורסם

ראוטר מהונג קונג שנשלח ב-24.6 הגיע ב-1.7. נראה לי זמן שיא למשלוח מסין

היום אספתי מקווה שהשתית של בזק לא תעשה לי בעיות(מעל 15 מגה)

פורסם

כבר כתבתי בשרשור מקביל - הזמנתי טלפון מאמאזון UK במוצ"ש - הגיע לדלת ביתי אתמול בבוקר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מיועד לכל מי שמאמין שכל המוכרים הם אנשים תמימים ישרים והגונים, ואולי תבינו גם למה לא תמיד מתווכחים איתכם כשמוצר עם "מספר מעקב" לא מגיע:

הזמנתי ב 3/6 מוצר מאלי אקספרס בעלות 1.5 דולר,

כעבור מספר ימים המוכר מסמן ששלח את המוצר ומספק מספר מעקב, כשהחבילה הגיעה לארץ קיבלתי התראה באפליקציה בלי לבחון לעומק מה כתוב.

הגעתי לדואר והתפלאתי למצוא את החבילה מונחת בתא הדואר. בלי שאצטרך לחתום על כלום.

גם בחנתי את החבילה ולא מצאתי עליה את המדבקה עם מספר המעקב.

רק למחרת, כשקיבלתי התראה נוספת מהאפליקציה שהפריט נמסר ליעדו, שמתי לב שכתוב שהוא נמסר על ידי יחידת הדואר במודיעין. ואני בכלל מבאר שבע.

אז מה קרה? המוכר לא היה מעוניין לספק מספק מעקב על מוצר בדולר וחצי. נתן מספר מעקב של מוצר אחר שנשלח לארץ כדי שאם אבדוק באתר של דואר סין אראה שזה אכן מיועד לישראל. ובסוף בצירוף מקרים מדהים, זה מחכה לי בתא הדואר בדיוק באותו יום שמתעדכן הסטטוס לחבילה האמיתית בארץ.

באותה מידה יש גם מוכרים שמפברקים מספרי מעקב, ולא מתווכחים איתכם אם תטענו שהמוצר לא הגיע.

אם המוכר אכן שלח עם מספר מעקב הוא לא ימהר להחזיר את הכסף.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

קרה לי לא מעט פעמים על מוצרים של דולרים בודדים באליאקספרס.

בגלל שהאתר מחייב אותם לספק מספר מעקב, המשלוח יוצא להם לא משתלם, אז הם שולחים את החבילה בדואר רגיל וזורקים סתם מספר מעקב.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

13.6 נרכש mx2 מאליאקספרס. נשלח מסינגפור, עדכון האחרון בדואר סינגפור הוא מה-20.6 שהחבילה הגיעה לארץ. בדואר ישראל פשוט לא מופיע שום דבר.

ספר מאמאזון נרכש ב- 3.6 ועוד לא הגיע.

ספרים מהאוניברסיטה, נשלחו שבוע שעבר וגם לא הגיעו, וזה דואר פנימי :\

עד מתי דואר ישראל.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

חבילה (מכונת גילוח חשמלית) הוזמנה ביום ב', נשלחה מהרצליה ביום ג' בדואר רשום והיתה אצלי בבית ביום ה'.

החבילה האחרונה שקיבלתי מסין נשלחה ב-9.6 והגיעה שלשום (3.7).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היום הגיעה חבילה רשומה מסין תוך שבועיים :-) .

הדוור לא עלה לבדוק אם יש מישהו בבית ופשוט השאיר פתק שאני יכול לבוא מחר אחרי 10 לסניף לקחת.

התקשרתי לדוור (שדיברתי בעבר עם המנהל שלו בעבר ושטען שעליו לעלות למסור את החבילה) שאמר שזאת חבילה ולא מעטפה

ולכן הם לא מוסרים (החבילה בגודל אולי של תפוז גדול) אלא עלי להגיע לסניף לקחת אתה.

למרות זאת הביע ידע לגבי הצורה והגודל של החבילה, כך שיצא לו לראות אותה (או שהוא היה אמור למסור לי אותה).

הדוור אמר שהחבילה הועברה לסניף שלי ושהיא כבר שם אז אני יכול לגשת ולקבל אותה כבר היום (כמובן שבדואר אמרו לי שהיא לא אצלם ושאם אני יכול שאחזור אחרי ארבע).

בקיצור, המהירות אולי השתפרה אבל השירות כמו תמיד.

אגב, אולי מישהו מכיר את הנוהל לגבי דואר רשום - האם על הדוור להגיע עד הדלת ולבדוק אם יש מישהו כדי למסור (ובמקרה אפילו הייתי

בבית היום ובנוסף לדוור יש את הנייד שלי) או שהדוור יכול פשוט לזרוק לי את הפתק בתיבה ולא להטריח את עצמו?

• תוכן חדש...