Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך למה שכתבתי קודם, סופסוף מתעוררת התקשורת ומבינה שלא מדובר בבעיות מקומיות פה ושם אלא בחברה קורסת.

:turn-l:
פורסם
מה הוא פרק זמן סביר שלוקח לחבילה מבאנגגוד להגיע? הזמנתי טאבלט ב10 ביוני וכבר 17 יום החבילה תחת סטטוס "Departure from border point of origin country, Asendia Asia" :?

בנוסף, אחותי שלחה חבילה מפרו ב2.6 שכרגע נמצאת תחת סטטוס "החבילה נשלחה מפרו ב4.6", עד היום אין שום זכר ושום עדכון מאז, כשאנשים אחרים ששלחו איתה באותו יום חבילה דומה כבר קיבלו אותה בארץ. יש מה לדאוג?

בשעה טובה שתי החבילות הגיעו אתמול לסניף שלי :-)

פורסם
מה הוא פרק זמן סביר שלוקח לחבילה מבאנגגוד להגיע? הזמנתי טאבלט ב10 ביוני וכבר 17 יום החבילה תחת סטטוס "Departure from border point of origin country, Asendia Asia" :?

התעדכן לי סופסוף הסטטוס (הטאבלט אמור להיות פטור ממכס):

הפריט התקבל משוויץ ב 08/07/2014 ונמצא בתהליך מכס

פורסם (נערך)

סוף סוף על הטאבלט של yuvk

אני קיבלתי חבילות מדרום קוראיה בתוך שבועיים.

ועוד אני גר בקיבוץ שהדואר לא מגיע כל יום.

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם
התעדכן לי סופסוף הסטטוס (הטאבלט אמור להיות פטור ממכס):

הפריט התקבל משוויץ ב 08/07/2014 ונמצא בתהליך מכס

מוזר, אצלי הסטטוס ישר דילג ל"הפריט הגיע לסניף הדואר המרכזי בעירך" או איך שזה לא מנוסח, והוא דווקא כן אמור להיות חייב במכס (650 ש"ח), אבל אני מניח (בטוח) שהסינים כתבו ערך נמוך יותר :razz:

פורסם

לא מוזר, לרוב זה מה שקורה. הפעם הראשונה שהפריט מופיע במערכת הוא כשהוא מגיע לדואר בעירך. דוקא המקרה שלי הוא החריג - זו פעם ראשונה בהרבה זמן שחבילה שלי מופיעה במערכת בשלב מוקדם יותר בשרשרת (ואני בודק מספר פעמים ביום).

פורסם (נערך)
(ואני בודק מספר פעמים ביום).

מה שנקרא,מרפרש למוות :lol:

חבילה מHK (ללא מעקב) שנשלחה (מחר) לפני חודש,עדיין לא באופק :(

אבל חשבונית מכביש 6,הגיעה גם הגיעה :evil:

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)
מה שנקרא,מרפרש למוות :lol:

יש לי BOOKMARK על

http://www.17track.net עם כל מספרי החבילות ש"באויר" אז זו לחיצה בודדת.

ובאותו עניין. אחרי תקופה ארוכה של התעלמות יחסית של התקשורת מתחילה להווצר מאסה קריטית של סיקור עיתונאי - מקווה שזה יזיז משהו.

החבילה נמסרה לאחר; הדואר: "בקשו פיצוי מהשולח"

עריכה אחרונה על ידי yuvk
פורסם

פנס בעלות של 3$ שנשלח ב18/6 הגיע. כמובן שלא היה מספר מעקב.

ורק המצלמה לא מגיעה. אוטוטו סוגר חודש המתנה.

פורסם

פריט עם מעקב מאנגליה (נעליים) שנשלח ב5 ליולי,הגיע היום לסניף (מאוחר יותר אאסוף את הפתקית ומחר אגש לקחת)

שבוע +/- לאירופה - ככה צריך להיות :)

לעומת זאת הפריט מ HK (ללא מעקב) עדיין לא הגיע (חודש היום כבר)..

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
יש לי BOOKMARK על

http://www.17track.net עם כל מספרי החבילות ש"באויר" אז זו לחיצה בודדת.

ובאותו עניין. אחרי תקופה ארוכה של התעלמות יחסית של התקשורת מתחילה להווצר מאסה קריטית של סיקור עיתונאי - מקווה שזה יזיז משהו.

החבילה נמסרה לאחר; הדואר: "בקשו פיצוי מהשולח"

לצערי המנהל צודק, הייתה לי בעיה דומה מול USPS עבור חבילה ששלחתי לארה"ב וזה מה שנאמר לקונה אחרי ששלחתי אותו לדרוש מהם הסבר איך החבילה מסומנת כ"נמסרה" מבלי שהוא קיבל אותה.

למזלי יום למחרת הגיע שליח עם החבילה, אין לי מושג איך הייתי מוציא כסף מדואר ישראל על משלוח שאבד.

פורסם

חוקית המנהל צודק לחלוטין. הפיצוי לפי אמנת הדואר מגיע לשולח החבילה שהוא המשלם על המשלוח.

מעשית, ראוי שעובדי הדואר יתנהגו על פי הכללים הברורים (זיהוי באמצעות ת.ז.). צריך להתנהג בכבוד כלפי לקוחות הנפגעים (ולא לגרשם מהסניף אלא להתנצל ולסייע להם באישור פורמאלי שהחבילה נמסרה לנמען לא ידוע). בנוסף יש לפתוח בדין משמעתי ובחקירה פלילית כלפי העובדים שמסרו חבילה ללא זיהוי כנדרש (שמא הם מסרו את החבילה במקרה לעצמם).

פורסם (נערך)

לא טענתי שאין כשל בהתנהלות הדואר, רק רציתי להבהיר שהמנהל לא הטעה את הלקוחה.

בלי קשר, אני מתאר לעצמי שהגברת לא בידיוק הגיעה למנהל עם צרור פרחים, במיוחד אם בסופו של דבר הוזמן שוטר בשביל לפנות את אותה גברת נחמדה מהסניף, אולי הייתה סיבה ליחס שקיבלה. וזה כבר מעבר לזה שלא צוטט שום דבר חריג שהמנהל אמר, זה שצירפו לציטוט את המילה "הטיח" לא אומר שהוא דיבר בתוקפנות.

יש הבדל גדול בין סטיה מנהלים לבין חקירה פלילית על מעילה וגניבה, ניחוש פרועה שלי, ידרש המון לחץ ציבורי בשביל שחקירה כזאת אכן תצא לפועל וגם אז היא תסגר מחוסר עניין לציבור או ראיות.

עריכה אחרונה על ידי kookoo
  • תוכן חדש...