Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בעל הבית השתגע, טסתי לפחות משבוע וכשחזרתי חיכו לי יותר מ10 חבילות,

אחת מהן עם הפאואר באנק של שיומי שהגיע סופסוף :-)

כך שכרגע החבילה הכי וותיקה שלא הגיעה עדיין היא בת פחות מחודש...

פורסם
הלכת לזונה (EMS) שילמת אתנן.

זה עוד זול לעומת זונות צמרת (חברות השילוח)

אכן זונה.

לצערי לא הייתה שם אופציית שילוח אחרת.

במדינה מתוקנת

כן. לא אמרת כלום.

פורסם

אני עדיין ממתין לחבילה מ4.4 . הקטע המוזר שחבילה אחרת מאותו מוכר נשלחה באותו רגע והיא הגיע לפני חודש , עברו מזמן ה45 יום . לא רק זה אלא שסגרו סניף של הדואר בארלוזורוב ויש עומס כפול על הסניף שלי. עכשיו מה אפשר לעשות עם הליצנים האלו נמאס !:evil:

פורסם

מקרה הפוך ומדהים בפני עצמו:

חבילה שהוזמנה מיפן (eBay) ביום חמישי 5/June הגיעה אתמול ביום רביעי 11/June

7 ימים ברוטו לחבילה מיפן עד לסניף הדואר המקומי

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

דווקא כעת שאין להם מקום להעמיד חבילות חדשות הכל מגיעה בפחות משבועיים לרוב,

גם היום קיבלתי מעטפה קטנה עם קורא כרטיסים שעליו מדבקת דואר של 30/05 :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אמרתי קודם שהגיעה החבילה שלי אבל הייתי צריך לקחת אותה מהדואר עם מספר מעקב, היות והפתק עוד לא הגיע.

רק שלושה ימים אחרי שהחבילה הגיע לסניף, מצאתי את הפתק בתיבת הדואר. למה זה צריך לקחת כל כך הרבה זמן? הסניף נמצא שתי דקות הליכה מהבית שלי (לא שזה אמור לשנות, אבל עדיין).

"ai motoare capul doare"

פורסם

תאורטית,ביום שהחבילה מגיעה לסניף שאתה הולך אליו קבוע,באותו יום הדוור צריך לספק לתיבה שלך את הפתקית.

מעשית - נו אתה יודע..

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

2 הזמנות נפרדות מויטה קוסט יצאו מארהב ב 22.5 הגיעו אליי היום 12.6 :)

"החיים קשים. הם קשים יותר אם אתה טיפש"

פורסם

אני רואה שיש כאן 900 הודעות שעוסקות בתלונות על האיטיות בדואר ישראל.

מההזמנות שלי מחו"ל, במיוחד האחרונות, אני יכול להעיד שמכל דואר שאינו צ'יינה פוסט, יש זמן הגעה סביר + -.

גם מהתגובות עליהן עברתי בשרשור אפשר ללמוד שכך אצל רובכם.

המסקנה המתבקשת היא שדווקא דואר סין הוא זה שתוקע את החבילות שלכם.

אז נכון שדואר ישראל הוא לא הגוף הכי יעיל בעולם, אבל האשמה שלו נמוכה לעומת זאת של דואר סין.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

דואר סין ומיקום סניף הדואר של הלקוח. לא קרה מעולם שחבילה לא הגיעה אלי לסניף בת"א, אך כן קרה שלקח לחבילה חודש~, אבל זה לפעמים צפוי.

פורסם

עוד סיפור הזוי תוצרת דואר ישראל.

הזמנתי פריט מארה"ב. שלושה שבועות עברו והפריט עדיין לא הגיע כמובן.

היום אני מקבל את ההודעה הבאה באיביי:

This item came back today in the mail. It says " Return to sender - Unable to Forward"

The address is correct for what you have posted on EBAY. I also have Israel on the Envelop. Your country returned it back to us.

Did you move or have a change of address?

Please let us know.

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם
ו"ר ועד עובדי המכס והמע"מ, רן סופר, אמר כי העובדים "יעבדו 'לפי הספר' ובמסגרת זו יבדקו בדקדקנות כל מטען המיוצא או מיובא וכן את כבודת הנוסעים הנכנסים לנתב"ג. לא נסתפק בבדיקות המדגמיות שאנו עורכים בימים רגילים, אלא נערוך בדיקה יסודית של כל מטען או חבילה, כך שהטיפול בטובין יתארך הרבה מעבר למקובל", הוא אמר.

יופי.... כל הכבוד :roll: .

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...