Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
שיא הביזיון שאי פעם קרה לי בדואר ישראל, אין לי דרך לתאר אפילו את זה.

חבילה שרשום בבירור נתיב המזלות מגיעה לרחוב מזל אריה, מזל שעדיין נשארו אנשים טובים במדינה הזאת.

לפי מה שהוא רשם לי על החבילה, לא בפעם הראשונה.

לא יודע מה ערך החבילה שהוא החזיר לך, אבל אני הייתי ניגש ומניח לו בתיבה מכתב בנוסח של "אדוארד היקר, תודה לך על שהחזרת לי את החבילה, והסבת את תשומת ליבי למחדלים של הדוור. טוב לדעת שיש לי שכנים כמוך." ומצרף לו חב' שוקולד/זוג כרטיסי קולנוע או כל שי צנוע אחר.

רק כדי שיהיה לו חשק להחזיר גם את החבילה הבאה. (כי הרי עד שהדוור יתאפס על עצמו, אתה עלול לפספס עוד דואר חשוב/יקר)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם
לעזאזאל !

הטאבלט שהוזמן ב 8.4 מבנגגוד עדיין לא הגיע !!!!

באתר של 17track מופיע שהוא בארץ מה 7.5 [ATTACH=CONFIG]383572[/ATTACH]

באתר הדואר המזופת שלנו כלום 1

אוףףף - זו הייתה מתנת יום הולדת לאישתי שחגגה ב 8.5 ! היא בטוחה שאני עובד עליה ושכחתי לקנות לה מתנה :mm_mad:

אני כבר ממש מיואש - ראו את תגובת הדואר בשירות לקוחות בפייסבוק :

Untitled.png

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

גם אני כבר מיואש.

קיבלתי בדיוק את אותה התשובה מפניות הציבור של הדואר.

אני ממתין לגלגל שיניים למשאבת מים שנחת בארץ כבר ב-17.5 ובינתיים האופנוע שלי כבר חודש מושבת :-(

את האיחולים שלי לדואר ישראל עדיף שאני לא אעלה על הכתב :evil::evil::evil:

פורסם

מה שהולך שם זה פשוט הזוי.

יש לי 2 חבילות שנשלחו דרך דואר שוודיה אחת מה25.4 ואחת מה30.4, שתיהן מסומנות כlocal mail tracking

לעומת זאת, לחבילה שהזמנתי רק ב20.5 דרך שוויץ חיכה לי היום כבר פתק בתיבה לבוא לקחת(פחות משבועיים!!!)

איך אתם מסבירים את זה? אולי בכל זאת הlocal mail tracking זה אומר שזה במכס? (יש לי שם טאבלט בפחות מ75 דולר ו2 פאוור בנק גם בפחותמ75)

פורסם
שיא הביזיון שאי פעם קרה לי בדואר ישראל, אין לי דרך לתאר אפילו את זה.

חבילה שרשום בבירור נתיב המזלות מגיעה לרחוב מזל אריה, מזל שעדיין נשארו אנשים טובים במדינה הזאת.

לפי מה שהוא רשם לי על החבילה, לא בפעם הראשונה.

מזל שחוץ מהכתובת יש גם מיקוד, שמבטיח שטעויות כאלו לא יוכלו לקרות לעולם.

:shock:

דני

פורסם
אני כבר ממש מיואש - ראו את תגובת הדואר בשירות לקוחות בפייסבוק :

מה אתה מתלונן? קיבלת תגובה עניינית שאיננה תגובת ה COPY - PASTE הרגילה שלהם. ואפילו תשובה כנה ומדוייקת.:evil:

:turn-l:
פורסם

חבילה קטנה שהוזמנה מסין ב-5.5 והוצהרה כנשלחת ב-6.5 הגיעה היום. הפעם הדוור הגדיל ראש - צרף את החבילה הזו לעוד חבילה קטנה שמוענה לאחד הבנים שלי, ושתיכן הועברו על מספר YY אחד. לא יודע אם להתיחס כחיובי או כשלילי. וקיבלתי עוד הודעת YY, וכאן כבר מדובר בחבילה שנשלחה באמצע מאי, אבל איני יודע אם מנגליה או מסין (אלה 2 החבילות האחרונות שלהן אני מחכה כעת).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מזכיר לי שחבילה שהייתה אמורה להגיע לבני ציון לתא דואר הגיעה לאותו תא דואר ב...ראשון לציון.

כמו שנאמר מעליי, מזל שיש מיקוד :-P

אנשים טובים יצרו איתי קשר דרך אחי שהגיעו אליו דרך ספר טלפונים, אבל לצערי לא יצא לי להגיע לאסוף את החבילה אז כנראה היא עדיין שם מחכה...

פורסם

היום קיבלתי 4 פריטים: 15/4 19/4 3/5 22/5

האחרון נשלח מיוון, היתר מסין.

נראה שהחבילות מאפריל משתחררות בימים אלו.

אני עדיין ממתין לחבילה סינית שנשלחה רשום דרך דואר שוודיה (SE) והמעקב באתר דואר ישראל מדווח:

הפריט נשלח משבדיה ב 20/05/2014

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
חבילה קטנה שהוזמנה מסין ב-5.5 והוצהרה כנשלחת ב-6.5 הגיעה היום. הפעם הדוור הגדיל ראש - צרף את החבילה הזו לעוד חבילה קטנה שמוענה לאחד הבנים שלי, ושתיכן הועברו על מספר YY אחד. לא יודע אם להתיחס כחיובי או כשלילי. וקיבלתי עוד הודעת YY, וכאן כבר מדובר בחבילה שנשלחה באמצע מאי, אבל איני יודע אם מנגליה או מסין (אלה 2 החבילות האחרונות שלהן אני מחכה כעת).

מניסיון, חבילות מאנגליה נשלחות הרבה יותר מהר, הסיכוי שהחבילה הזאת מסין הוא לא גבוה במיוחד, בעבר זה היה זמן סביר ואף רחוק למשלוח מסין, כיום זה בלתי אפשרי במצב של דואר ישראל.

Miata ND2

פורסם

החבילה מאנגליה היא ספר, אחותה (מפת דרכים שהוזמנה באותה הזמנה) הגיעה כבר לפני כשבוע לתיבת הדואר, עם סמלים של הדואר ההונגרי.

מדובר בהזמנה מאתר bookdepository.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני עדיין ממתין לחבילה סינית שנשלחה רשום דרך דואר שוודיה (SE) והמעקב באתר דואר ישראל מדווח:

עוד מעט זה "ישתחרר" לך,לי זה לקח רק 16 ימים ;) (משום מה האתר דילג על סטטוס ה LOCAL TRACKING וישר השתנה ל"הפריט הגיע לסניף *** שבעיר ***)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

קיבלתי היום פתק אפור. מה הסיכוי שמחר (ערב חג) החבילה תהיה בסוכות הדואר?

פורסם

כשאתה מקבל פתקית ברוב המקרים החבילה כבר בסניף (ניסיתי פעם לאסוף באותו יום,פטרו אותי בתירוץ שזה לא שם עדיין)

גם אני קבלתי היום את הפתק האפור המיוחל ומחר על הבוקר ב"ה נאסוף את המצלמה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

הדואר בבאר שבע זה ביזיון ועל אחת כמה וכמה הסניף בנווה זאב!

שכונה של 40-50 אלף תושבים, מגיע לסניף היום קצת לפני הזמן כדי להיות חמישי בתור, יש רק פקידה אחת, הפקידה השניה מגיעה רק כחצי שעה אחרי הפתיחה כשיש כבר עומס.

היום הגעתי לקחת משם חבילת דואר שהגיעה עליה הודעה לפני כשבוע לביתי. הם טוענים שהפתק נשלח אליי באפריל! המצחיק זה שבאפריל לא קיבלתי שום דבר ואני עוד לא כזה סנילי כדי לשכוח מתי קיבלתי משהו בדואר. חוץ מזה שלא הזמנתי כלום.

את ההזמנה האחרונה באיביי ביצעתי לפני כחודש. אחת מהן עם מספר מעקב ולא הYY המגעיל של הדואר.

שיחה ל171, לא הועילה ורק עשתה אותי יותר עצבני.

הם טענו שזה הוחזר לשולח וזהו, לא יודעים מי השולח וכו'.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...