Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום אספתי מהדואר שלוש חבילות שהזמנתי ב 9.4 (באנגגוד), 5.5 ו- 10.5 (איביי)

אחד הפתקים הגיע היום והחלטתי לנסות את מזלי. החבילה מבאנגגוד הייתה עם פתק ורוד והפקידה בדואר אמרה לי שפתקים וורודים מגיעים לסניף למחרת. שתי החבילות האחרות היו עם פתקים אפורים והיא אמרה שברוב המוחלט של המקרים חבילות עם פתק אפור נמצאות בסניף עוד לפני שהפתק מגיע אליי.

ספריאל - בהתחשב במה שהפקידה אמרה לי, סיכוי גבוה שהחבילה כבר בסניף. א-ב-ל! מחר ערב חג ואני מציע לך לבדוק אם הסניף פועל. הסניף שאליו אני מגיע (חיפה מערב, צומת דולפין - תחנה מרכזית ישנה) סגור מחר ומחרתיים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני בסוכנות בחורב - אם להסיק מימי שישי הם אמורים לפעול.

הסניף שלך סגור בימי ו'.

בכל מקרה - גם כך יש לי מספיק סידורים מחר בבוקר. בעקר טיפול שנתי לרכב של האשה). אם התורים לא יהיו ארוכים מדי החידה תפתר מחר לפנה"צ. אם לא - אאלץ להמתין עד יום חמישי. בכל מקרה לא מדובר במשהו דחוף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נו ספריאל? מה ניזגר? :D

הדואר עבד פה כרגיל (כמו יום שישי),אספתי את המצלמה (הוצהרה בערך 18$,הסינים האלה..)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

ובכן, אחרי ביקור במוסך (עלה לא מעט - הגיעה שעתן של צלחות הבילום הקדמיות) ואצל הוט מובייל (יעילים מאד) הגעתי לדואר קצת לפני 10, עמדו לפני איזה 15 איש. כובם עם פתקים ורודים ואפורים, אבל גם לא מעטים שבאו לשלם חשבונות. די הופתעתי שאנשים בני 30+/- עומדים בתור בדואר ומשלמים בצ'קים במקום לשלם בזמנם החופשי ברשת או בטלפון. ולהזכיר - מדובר באיזור אמיד, לא באיזו שכונת עוני.

מכל מקום - כצפוי - הגיע הספר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
חבילה שנשלחה מאנגליה ב10 במאי בדואר רשום נמסרה ליעדה בחיפה היום.

מסתבר שגם מעטפה עם כמה גומיות שנשלחה באותו הזמן מאנגליה בדואר לא רשום הגיעה באותו יום האתמול ליעדה, חאפר עבר מהפורום השוכן בהתנחלות נידחת בתוך הקו הירוק. אלא מאי, החבילה נפתחה בדרך ע"י המכס.

דווקא בחבילה שנשלחה לחיפה היה נקסוס 4, ולא היו בעיות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
רק אצלנו הדואר סגור היום?

גם אצלי סניף הדואר היה סגור. קיבלתי פתק אדום לאסוף דבר מה (על הטופס כתובה רק מילה אחת שהיא שם המשפחה שלי, אז לא ברור לי אם מדובר בחבילה או מכתב, מהארץ או מחו"ל ובכלל למי במשפחה הוא מיועד. לא מפתיע, מספר המעקב המופיע על הטופס לא מוכר על ידי המערכת של הדואר).

:turn-l:
פורסם (נערך)

מישהו שם לב להחמרה החדשה של מישלוח סוללות מסין?

לא מיזמן חבירם שמו לב שבאנג פיתאום מחרי המישלוח בחלק מהמוצרים כבר לא בחינם וכעת מיתברר שזה נובע מהחמרת המישלוחים של מוצרים המכילים סוללות ונוזלים, הזמנה של סוללות ליתיום בילבד כבר לא אפשרית לישראל ומבדיקה קטנה אכן גם אתרים אחרם כולל הוביקינג אין משלוחי סוללות במחיר הנמוך אלא רק בפדקס וכו'.

אין יותר אפשרות לקנות סוללות ספייר לצעצועים :-(.

http://forum.banggood.com/forum-topic-21132.html

Dear valued partner,TEMPORARILY RESTRICTED SHIPPING OF PURE BATTERIES WORLDWIDE; FREE SHIPPING CHANGES

As of recent changes in Aviation policy we have been forced to adjust our shipping rules, this affects all orders from our Chinese warehouse. Our UK and USA warehouse are not influenced by this change.

NO SHIPPING – PURE BATTERIES. Currently we can only ship pure batteries to; Austria, Belgium, Denmark, Finland, France, Germany, Greece, Ireland, Italy, Luxembourg, the Netherlands, Portugal, Spain and Sweden.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

עדכונים לגבי חבילות:

- הזמנה מפולין הגיעה היום, תוך 7 ימים.

- הזמנה מסין שבוצעה בתחילת אפריל, הגיעה היום לאחר 62 יום.

- הזמנה מסין שבוצעה ב-27.4, הגיעה גם היום.

- הזמנה מויטה קוסט שבוצעה ב-2.5 הגיעה היום (באותו יום הזמנתי עוד משהו כמה שעות לפני ההזמנה הזאת, וקיבלתי את החבילה לפני שבועיים בערך).

עדיין יש מספר חבילות שהוזמנו מסין בתחילת/אמצע אפריל שלא הגיעו ולא נראות באופק.

משלוח EMS מסין נעצר במכס לאחר 3 שבועות (ולזה הם קוראים שירות משלוח מהיר בין-לאומי. כן בטח)

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

אל תשתמש בEMS מאף מקום (אם כמובן יש לך אופציה לא להשתמש)

זה איטי כמו דואר רגיל,ויקר כמו אקספרס.

ויטה קוסט זה DHL "רגיל" לא? יענו איטי (לא מהיר בשום אופן)

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

לא השתמשתי וגם לא שילמתי על זה. מישהו שאני מכיר בסין שלח לי דוגמאות לכמה מוצרים קטנים כדי שאני אתן חוות דעת על האיכות, והחליט לשלוח את זה ב-EMS (מדובר על חבילה יחסית קטנה, לא שוקלת הרבה וגם הערך שלה לא עובר את ה-50$).

בקשר לויטה קוסט, זה אכן DHL "רגיל". לפעמים איטי ולפעמים פחות. את החבילה הראשונה (כמו שרשמתי, הזמנתי 2 באותו יום) קיבלתי אחרי 14 יום.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

מכנסי ריצה שהזמנתי לאחי ב-EBAY (סין). נקנו ב-5.4, קיבלתי פתק מהדואר ב-2.6 (לפני זה לא הופיע תיעוד בשום אתר), אספתי אותם מסניף הדואר ביום שישי האחרון (6.6).

מילה טובה: בניגוד למצופה, הגעתי לסניף (סניף הדואר המרכזי בכפ"ס) קצת אחרי 11:00 ויצאתי עם המוצר ביד אחרי פחות מ-10 דקות.

היום קיבלתי פתק למצלמת ה-G1W שהזמנתי מ-באנגטוב ב-4.4 (דואר שבדיה).

סבלנות!

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

פשש חודשיים משבדיה (כן,זוכר שיש לדואר שלנו אשם תורם כמעט בלעדי בעניין) - ממש צריך לעשות פה מצעד :lol:

הזמנתי אתמול מהונג קונג פריט זול (25ש"ח כולל משלוח) ללא מעקב - מי פותח הימור כמה זמן יגיע לתיבה? :oops: (קטן מספיק להכנס בה,וכאמור ללא מעקב)

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם
פשש חודשיים משבדיה (כן,זוכר שיש לדואר שלנו אשם תורם כמעט בלעדי בעניין) - ממש צריך לעשות פה מצעד :lol:

הזמנתי אתמול מהונג קונג פריט זול (25ש"ח כולל משלוח) ללא מעקב - מי פותח הימור כמה זמן יגיע לתיבה? :oops: (קטן מספיק להכנס בה,וכאמור ללא מעקב)

שבועיים מקסימום.. עם שיטת ה"מחסנית" החדשה של הדואר.

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

• תוכן חדש...