Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כח אדם שמועסק בשכר לא הולם ובעבודה קשה יהיה חסר מוטיבציה, ולא יתמיד בעבודתו (ולא בהכרח אפילו יהיו מספיק אנשים שיהיו מוכנים לעבוד). בסניף הדואר המקומי שלי תלויה מודעת "דרושים" לחלוקת הדואר כבר זמן רב. מכאן לעיכובים במיון וחלוקה, חבילות שהולכות לאיבוד או "הולכות לאיבוד" או סתם מגיעות ריקות, הדרך קצרה.

:turn-l:
פורסם

המצב נהיה עגום מיום ליום, לא נראה שזה משתפר.

נכון לרגע זה לא חילקו אצלנו בשכונה דואר כבר מיום רביעי בשבוע שעבר.

בקרוב תגמר התקופה הזו של החודשיים שהם הבטיחו לעבוד, ואם לא יהיה הסדר כלשהו הם ישבתו שוב... התסכול בשמיים.

פורסם

דרך איזו חברת עבדים מציעים את זה? (כתוב חברת השמה,למה שדואר ישראל עצמו לא יקלוט אוטומטית את העובדים?)

משלמים נסיעות,מעניין אם אגיע מהצפון כל יום ישלמו דלק מלא :p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
דרך איזו חברת עבדים מציעים את זה? (כתוב חברת השמה,למה שדואר ישראל עצמו לא יקלוט אוטומטית את העובדים?)

משלמים נסיעות,מעניין אם אגיע מהצפון כל יום ישלמו דלק מלא :p

למה כן?

לעיתים קרובות לתפקידים כאלו עדיף שלא להתעסק עם קליטה לחברה אלא לתת לחברות כוח אדם לעשות את העבודה השחורה.

מי שטוב , נקלט לאחר מכן

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

תריץ חיפוש,לא חסר סיפורי זוועה על כל חברת כוח אדם בישראל,שרק מחפשים לקצץ לך בשכר על כל שטות\לעכב תשלום מסיבה כזו ואחרת.

ואני בכלל לא מדבר על התרגיל המלוכלך של לפטר לפני תום שנה,בשביל למנוע פיטורים\שאר זכויות.

לפחות אם הייתי עובד בתור עובד דואר(מדינה) אז יש משכורת בזמן,ועם כל הביקורת הרעה על הממשלה \ מוסדות מדיניים בפרט,מעדיף את התנאים שלהם מאשר חברה פרטית שתחפש איך לחסוך וכמה שיותר.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

היום אספתי מהדואר חבילה רשומה שנשלחה דרך סינגפור עם חברת סוויס פוסט, לטענת המוכר הוא שלח אותה מסין עוד ב 19.4.

יש עוד הרבה חבילות בדרך (גם מתאריכים קודמים).

בנוסף שלחתי מעטפה רשומה מפתח תקווה לתל אביב, המחיר אגב 10 ש"ח :shock:.

בטח גם יקח לה לעבור את ה 15-20 ק"מ האלו כמה ימים :|.

הזויים לגמרי המחירים של דואר ישראל לשילוח בארץ.

פורסם
וכמובן שהדואר חייב להרוס איכשהו, והחבילה השלישית (שלהזכירכם הוזמנה באותו יום ומאותו מקום כמו השתיים האחרות) לא הגיעה עד היום :roll::roll::evil:

עדכון: הפתק הגיע היום :-)

פורסם

מדהים אותי כל פעם מחדש העובדה שמכל חור שמזמינים ממנו חבילה,החבילה יוצאת ממדינת המוצא תוך כמה ימים ספורים גג שבוע,לפעמים עוברת מאות ואפילו אלפי ק"מ בתוך המדינה,כמה תחנות מיון ועולה על מטוס.

מגיע לישראל מדינת מטר על מטר והופ נתקעת פה שבועיים עד שמגיע הפתק המיוחל...:?

Renault Clio TCe 120 EDC

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זהו, החבילה מאמצע מרץ הגיעה,

מה שאומר שנשארו רק כמה חבילות סיניות מאמצע אפריל,

מה שאומר ש(כנראה, אני מקווה)המשבר הנוכחי מאחוריי.

הלאה לשביתה הבאה! :-P

פורסם

איזה מאחורינו ואיזה נעלים.

יותר מ-7 חבילות שנשלחו בתחילת אפריל עדיין לא מופיעות באתר של הדואר.

עד מתי דואר ישראל עד מתי?!

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

חבילה שהוזמנה ב12/5 מארה"ב וחבילה שהוזמנה ב14/5 מהונג קונג הגיעו ביחד אתמול ונאספו היום.

לאחר קריאת השרשור הכנתי את עצמי לכך שייקח לפחות חודש עד שיגיעו החבילות, אך במקרה שלי דואר ישראל "הפתיעו" ועבדו במהירות (2 החבילות הגיעו לארץ לפני 3-4 ימים).

עכשיו אני שוקל האם להתגרות בגורל ולהזמין משלוחים נוספים.

פורסם

זה קורה כניראה כי חברת דואר ישראל המתקדמת עובדת בשיטת LIFO במיון והפצת הסחורה :?

במקום לפנות קודם את מה שהצטבר בזמן השביתה ולפניה הם מוציאים קודם כל את מה שרק הגיע.

• תוכן חדש...