Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה קורה כניראה כי חברת דואר ישראל המתקדמת עובדת בשיטת LIFO במיון והפצת הסחורה :?

במקום לפנות קודם את מה שהצטבר בזמן השביתה ולפניה הם מוציאים קודם כל את מה שרק הגיע.

כן זה בדיוק מה שהם עושים.

כבר התיישאתי לחכות לחבילות ממרץ.

כל מה שהוזמן באפריל ומאי כבר הגיע.

פורסם (נערך)

אם כבר- כניראה העובדים הממורמרים מצעו נחמה חדשה-(לכאורה):

הביזיון ממשיך!!

אחרי המתנה של יותר מחודש וחצי, קיבלתי הודעה באפליקציית הדואר שהחבילה הגיעה לנהריה, אך כעבור יומיים עדיין לא הגיעה לביתי. התקשרתי לדואר בנהריה והם אמרו שהחבילה הגיעה ריקה!! כלומר, מישהו פתח אותה ולקח את התוכן!! היא אמרה שמכיוון שלא רצו לשים לי חבילה ריקה היא שלחה את החבילה חזרה לתל אביב.

מישהו יודע מה אני אמור לעשות עכשיו?!?!?!

http://iandroid.co.il/forum/topic170920.html

מה יהיה בסוף??

עכישו אני צריך לשבת עם היד על הדופק שאם וכאשר אחרי אין ספור ניסים החבילה תגיעה-אז יש מצב הא כבר תיהיה ריקה???

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

עדכון ושאלה,

הסמארטפון שרכשתי ב28-3 מבאנג-טוב הראה סוף סוף קולות חיים מהקופסה השחורה מהמטוס המלזי (באמת נשלח ממלזיה).

והינה בתמונה שהעליתי מראה שעבר או תקוע במכס?

תודה

8578978.jpg

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

פורסם

איזה סמארטפון מדובר והאם הוצהר ערך אמית בפועל?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
הדואר לא מקבל כסף על דואר נכנס, וזו הבעייה (של הדואר).

USPS מפסיד, אבל ממשיך להתקיים ולתת שירות טוב, כי זה שירות לאזרח. מישהו שאל כמה כסף מפסיד צבא ארה"ב, מכבי אש, משטרה? המון, אה (אפס הכנסות) אבל אלו שירותים חיוניים. גם דואר. גם תחבורה ציבורית צריכה להיות ברמה סבירה (ומסובסדת = מפסידה). לא מפתיע.

הדואר מקבל (מרשות הדואר השולחת) בסביבות 3$ לקילוגרם דואר נכנס. כעשרה שקלים.

זה אומר בממוצע חצי שקל לפריט קטן של 50 גרם.

המיון הוא אוטומטי כמעט לחלוטין (הכתובת מודפסת עם מיקוד, הכי טוב למכונות) אבל עדיין אני לא לגמרי בטוח איך כאלו סכומים מצליחים לכסות אפילו את שכר הדוורים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

זה מדפוק-טוב,הוא לא יידע מה הוצהר עד שייראה את החבילה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

כל עוד יש לו תיעוד שביקש הצהרה אמיתית אז זה הכ חשוב כי המכס לא יכול להטיל עליו קנסות.

בשבוע האחרון דיברתי ארוכות בנושא עם החנות וכעת לפי מה שאמרו לי העבירות את ההנחיה לגבי הסמארטפונים שנישלחים לארץ למחלקה הרלוונטית ולא אמורה ליהיות בעיה עם ההצהרה האמיתית שתבקשו.

פורסם

doogee pixels dg350 זה הפלאפון שהוזמן בעצתך ובעזרתך עוד 5% קופון הנחה,

אני לקחתי סיכון ואמרתי לרשום ''אביזר לפטופ 49$''. היות ונשלח בדואר רגיל הסיכוי שיתפס קטן מאוד, לא חשבתי שתהיה שביתה וכל הבלגן.

לא נורא כך או כך אני ישלם את הכנס לפחות ניסיתי :) . השאלה מה באמת רשום והאם באמת נתפס או שמע רק עבר סריקה במכס.

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

פורסם

זה אי אפשר לדעת, אבל המכס עוד יכול להיכנס בך כי אתה מיוזמתך ניסית לרמות..

היכן רשמת להם את הבקשה? האם בפייפל? כי אני מקווה שלא כי זה יכול להופיעה בחשבוניות שאולי תיתבקש לישלוח להם.

מי שלא היה אשם ולא ביקש הצהרה שקרית חטף 77% מס, אז אם יראו שניסית לקמבן... לא נעים.

מקווה שמקסימום הם יוסיפו את ה35% מס ותקבל את המכשיר בשלום ותהנה.

פורסם

2 חבילות מבנגוד הגיעו לארץ כבר לפני 10 ימים (נשלחו ב25.4) ואני עדיין מחכה לעידכון באתר של הדואר.. פשוט מייאש.

פורסם

טאבלט שהוזמן בבנגגוד ולפי רישומי הדואר השוודי הגיע לארץ ב 7.5 לא מופיע עדיין באתר של הדואר בכלל :x

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

אההם, העיקר אנחנו מעצמת הייטק, המדינה הכי מיתקדמת במיזרח התיכון והנמלים הכי מסודרים ללא שום קומבינות של סחיטות ואיומים :-).

פורסם

יוסי,איך אתה יודע שזה הגיע? (לפי הדואר השבדי)

לי יש רק סטטוס (שמופיע גם באתר הדואר הישראלי) שזה נשלח,אין סטטוס שזה פה

(2014-05-17 00:00, The item was sent from Sweden on 17/05/2014)

מצד שני אין שום סטטוס אחר אז נדע רק כשנקבל את הפתקית המיוחלת.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)

ממש מתוך תקווה נואשת בדקתי את המספר מעקב של הסמארטפון בדואר ישראל, מסתבר שהוא מחכה לי בסניף כבר מאתמול. אפילו פתק שהתחבא בתיבת דואר כבר יש.

החבילה קיבלה מספר מעקב ב13/5 ויצאה מסין ב15/5, ב28/5 הגיעה לסניף דואר. יכול להיות ששברתי שיא?

אני יודע שהצהירו מחיר שקרי, אם הוא כבר בסניף זה אומר שאני אצטרך לשלם קנס?

עריכה אחרונה על ידי kookoo
  • תוכן חדש...