Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מבין מה הם מתבכיינים, הרי הם גרמו לשביתה הזאת מבלי לחשוב בכלל מה יהיו ההשלכות. מה הם ציפו? שמנכ"ל הדואר יבוא למיין

חבילות כשהם שבתו?

באופן כללי, אני רואה התנהלות פשוט גרועה ועלובה מצד הדואר כבר שנים רבות, יונת דואר יותר מתקדמת מהם.

רישומי חבילות במחברות... תורים ארוכים... סניפים שצריכים להיות מקוטגלים כאתר היסטורי (גם הפקידות לפעמים).

אבל אני משתדל לראות בכל דבר רק טוב, וגם כאן, אני רואה אך ורק דבר טוב. עצם זה שהם שובתים, עצם זה שיש רעש ובלגן סביב

כל עניין הדואר, זה אומר שדברים קורים, ומי יודע - אולי בקרוב איזה אוליגרך או יזם יקנה את הדואר ויהפוך אותו ל-USPS הישראלי?

מסכים שזה מעצבן שאין דואר, ויש הרגשה ששום דבר לא זז (וגם אני חווה את זה), אבל אולי זה לטובה.

פורסם

Mr Z - גם ה-USPS שהוא רשות ממשלתית, ולא סתם אחת, אלא כזו שהפסידה שנה האחרונה 5 מיליארד דולר. לא בדיוק משהו שאיזה טייקון ירצה לקנות (שלא לדבר כעל כך שהפרטת הדואר בארה"ב תצריך לא פחות משינוי בחוקה, עניין מורכב שאף אחד לא מתכוון לעשות). אבל מה - עד כמה שהבנתי הדור האמריקאי, למרות הצמצומים הקשים שעבר בשנים האחרונות - מצליח לשמר גאוות יחידה בין עובדיו. ההפך מהדיכוי שמתרחש בארץ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כשהצגתי את USPS כדוגמא, התכוונתי לאיכות השירות שלהם ומה שהם מציעים. לא ידעתי שהם בהפסדים כאלו.

בכל מקרה, זה שיש הפסדים לדואר ישראל זה ברור וידוע, אבל עם זאת, יש לדואר הרבה פוטנציאל ועם הנהלה יעילה ומישהו רציני

שיודע את העבודה שלו מאחורי המושכות הם יפילו את FEDEX ו-UPS כאן בארץ.

עם כמה שאני עצבני ומבואס על החבילות שלא מגיעות לי, אם לא השביתה והבלגן עכשיו, סביר להניח שהדואר היה ממשיך

לפעול באופן שהוא עבד בו עד עכשיו (שזה גרוע), ועכשיו אולי יקרו קצת שינויים לטובה.

פורסם

תראה - אם תרצה לשלם מחירים של פדקס - אהלם וסהלן. החברותמרויחות כיון שהם גובות מחירים גבוהים. אז אם שתפסיקו לקטר על כל העמלות שגובים מכם בחברות השילוח, או שתתרגלו לאיכות של שירות מסובסד. אי אפשר לאחוז במקל בשני קצותיו.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

משהו שמסקרן אותי-

האם על דואר נכנס הדואר המקומי מקבל כסף, או רק על הבולים והמשלוחים שיוצאים מהסניף?

הרי על הבול משלמים פעם אחת, האם יש הסכם דואר בין המדינה ממנה שלחו את הפריט שמתחלקים חצי חצי?

פורסם

הדואר לא מקבל כסף על דואר נכנס, וזו הבעייה (של הדואר).

USPS מפסיד, אבל ממשיך להתקיים ולתת שירות טוב, כי זה שירות לאזרח. מישהו שאל כמה כסף מפסיד צבא ארה"ב, מכבי אש, משטרה? המון, אה (אפס הכנסות) אבל אלו שירותים חיוניים. גם דואר. גם תחבורה ציבורית צריכה להיות ברמה סבירה (ומסובסדת = מפסידה). לא מפתיע.

:turn-l:
פורסם

כנראה שלממשלת ארה"ב חשוב לתת שירות דואר איכותי. לממשלת ישראל - לא. כך גם לגבי הרבה שירוים, והרשימה של יובק היא רק קצה קצהו של מה שהממשלה צריכה לספק לאזרח.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
הדואר לא מקבל כסף על דואר נכנס, וזו הבעייה (של הדואר).

ועכשיו זו גם בעיה שלנו :\

מי הגאון שהפריט אצלנו את הדואר? ואיזה גוף פרטי הסכים לעבוד 99% מהזמן על דברים שהוא לא מקבל עליהם כסף?

פורסם

הגוף ממשלתי - אבל עמצאי. לא מדובר במכירה לבעלים פרטיים. הבעיה היא שמחררים את השירותים הרווחיים לבעלות פרטית, ואילו את המספידים השאירו לרשות הדואר (או, כיום, חרת הדואר).

פורסם

חידוש נוסף של דואר ישראל - עכשיו הפסיקו לסרוק את קודי המעקב גם כשהחבילות כבר בסניפים!

חבילה שיצאה ב12/05 מאוסטרליה, עדיין מופיעה במעקב כ"הפריט נשלח מאוסטרליה" כשהיום הגיע הפתק לתיבה.

Aprilia Shiver 750

פורסם

אני נרגש !!! חבילות הגיעו היום לתיבת הדואר בביתי ! כולם ממרץ - תחילת אפריל , ממש כריסמס, אני כבר נרגש לפתוח ולראות מה יש בפנים, בטוח שכבר שכחתי מה אני אמור לקבל !!!

10401896_10152524006854497_5863275328319311261_n.jpg

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

מי הגאון שהפריט אצלנו את הדואר? ואיזה גוף פרטי הסכים לעבוד 99% מהזמן על דברים שהוא לא מקבל עליהם כסף?

אני אישית הייתי משלם 5ש"ח לכל חבילה רק כדי שהדואר יגיע עד הבית והכל יהיה מהיר וטוב .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם
בטוח שכבר שכחתי מה אני אמור לקבל !!!

:lol: lolz

אני אישית הייתי משלם 5ש"ח לכל חבילה רק כדי שהדואר יגיע עד הבית והכל יהיה מהיר וטוב .

נשמע טוב,גם אני בעד (אבל שיילך לכיס של העובדים,ולא מנהלים למיניהם)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

הדואר עדיין לא הופרט, הוא חברה ממשלתית, אבל ככזו הוא צריך להיות רווחי.

בניהול נכון, דואר יכול להיות רווחי. לא מחלוקת דואר כנראה לא ממשלוח דואר, אבל ממגוון שירותים אחרים. לדואר יש נכס יקר ביידים - מאות סניפים שבהם עוברים מיליוני לקוחות שבויים שבאים למסור או לקבל דואר, לשלם חשבונות ושאר פעולות. ללקוחות האלו אפשר למכור שלל שירותים ומוצרים ולהרויח היטב. דוגמה דומה היא "חנויות הנוחות" של תחנות הדלק, המספקים הכנסה נאה.

:turn-l:
פורסם

yuvk, דווקא מוכרים בסניפים סוללות וכל מיני דברים, אבל אף אחד לא באמת מתעניין בזה ולא ממש ראיתי מישהו שקונה את זה.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

• תוכן חדש...