Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

locus, אתה צודק. אני משתדל לא לפתוח קייסים למוכרים, אלא אם כן מדובר במוצר יקר ויש חשש לאבד הרבה כסף עבורו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

טוב לדעת שיש תקווה.

חבילה מגרמניה שנשלחה ב15.12 עדיין לא הגיעה. מספר המעקב לא התעדכן מאז היציאה מגרמניה.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

עוד מנפלאות הדואר,

הודעה המפגרת הבאה (SMS "ל"ריכוך" או לשד יודע מה):

"שלום חולגי... מכתובת XXXXX.

הודעה 1 על דבר דואר YYYYYYYYYCN

שנשלח מחו"ל, מפאת גודלו יועבר ליחידת דואר

עם הגעת דבר הדואר ליחידה תשלח אליך הודעה נוספת.

(רק לאחר ההודעה הנוספת יש להגיע ליחידת הדואר)"

alfa 156 2.5.

פורסם

רגע אחד !

אחרי מס' שעות ספור, הגיעה ההודעה שהפריט ממתין ביחידת הדואר.

אה, - ותתקשר 171 (ויש להם עומס לדבריהם, איזה יופי) שלוחה 15 - שליח אצלך עד הבית !!!

שירות פיצוץ.

C4 ( הוא חומר נפץ פלסטי, והרכבו הכימי המלא נקרא ציקלוטרימיטלין-טרינוטרימין) זה כלום לעומת הדואר,

ולא סתם סיטרואן, מה כבר חשבתם...

alfa 156 2.5.

פורסם

חולגי - שירות עד הבית עולה כ-20 ש"ח. מובן שינסו למכור לך אותו.

את הסיפור של ההודעה המקדימה ששעתיים עד יום אחריה מגיעה הודעה סופית אני מכיר כבר כמה חודשים. דווקא היום פשלו - שלחו לבן שלי לפני מספר ימים הודעה מקדימה, אבל לא קיבל את ההודעה עם מספר המדף. היום התקשר ל-171, נתנו לו מספר מדף אבל גם מסרו שהחבילה נמצאת במחלקת הדוורים. למזלנו היא היתה על המדף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בידיוק מה שקורה אצלי!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?508360&p=5331423&viewfull=1#post5331423

הבעיה שזה נישאר יותר משבוע תקוע בסטטוס של מחלקת הדוורים:

[TABLE=class: searchresulttable, width: 572]

[TR]

[TD]25/01/2017[/TD]

[TD]מחלקת דוורים ראשון לציון[/TD]

[TD]ראשון לציון[/TD]

[TD]נוכח מידותיו/משקלו הושארה הודעה והפריט יועבר למסירה ביחידת הדואר[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

תתקשר ל-171. יש סיכוי טוב שהוא יושב וממתין לך על מדף ד משהו בפיצוציה הקרובה.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מוזר, כי הייתי כבר בסניף הדואר והם בדקו במחשב וזה לא היה אצלם ושהוא בדרך מהסניף המרכזי, בינתיים שלחתי הודעה גם בפייס ומחר אנסה 171.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

והצד השני - שלשום שלחתי חבילה קטנה לארה"ב עם פדקס ליעד בעיר שדה בארה"ב. לא עיירה, משהו בגודל של ראשון. הזמן מהרגע שהשליח יצא מהדלת שלי עד הרגע שהחבילה נמסרה היה בדיוק 50 שעות

פורסם

שיא אישי חדש בדואר ישראל,

חבילה מויטקוסט שנשלחה ביולי 16 הגיע אלי היום, לפי כמות המדבקות שיש עליה עושה רושם שהיא הוחזרה לארה"ב ונשלחה לארץ שוב למרות שהכתובת שם ברורה ומלאה.

פורסם

המוצר לא פג תוקף?

פורסם

קיבלתי היום חבילה שנשלחה בתחילת נובמבר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

וכרגיל דואר אוויר מיפן- נשלחב ב27.1 הגיע למח' דוורים ב2.2 בדיוק 6 ימים מהמשלוח עד למיון המקומי.

הדואר השולח משלם אקסטרא עבור טיפול מהיר (התפרסמה טבלה בצינור פעם), אז הכול דופק כמו שעון.

פורסם

דואר ישראל דואר ישראל..

קיבלתי בשישי האחרון SMS שממתינה לי חבילה מסין ( הוזמנה לפני חודשיים ) .

מה שמעצבן אותי בכל הסיפור הזה, זה לא זמן ההמתנה לחבילה, זה שאני צריך לנסוע כמעט רבע שעה ברכב כדי להביא אותה.

קיים אצלי סניף דואר ובעלי עסק שכן מקבלים חבילות והפעם האיסוף של החבילה רחוק .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
  • תוכן חדש...