Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט קובו - מישהו מכיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

חבר מתעניין ברכב הנ"ל ושוקל לרכוש אותו. המחיר אטרקטיבי אבל מעלה חשד כלשהו באשר לאיכות ואמינות הרכב.

מישהו יכול לחוות דעה לכאן ולכאן?

תודה.

פורסם

מישהו קנה כאן את ה 1.4,לפי המסקנות שלו הרכב לא הכי זריז,אבל מאוד פרקטי,אני ישבתי בו כמה פעמים מאוד אהבתי,הוא לא מאוד חסכוני כ 1/12 בערך,אם זה לצורך עבודה והוא יהיה עמוס,לשעתי הוא יהיה חלש מידי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
שיקח בחשבון שמבחינת בטיחות הוא לא ממש מצטיין, אם אני לא טועה קיבל 3 כוכבים.

הוא לא נבחן לפי מה שראיתי אבל הדובלו קיבל 3 אולי מזה אתה מסיק.

פורסם
מישהו קנה כאן את ה 1.4,לפי המסקנות שלו הרכב לא הכי זריז,אבל מאוד פרקטי,אני ישבתי בו כמה פעמים מאוד אהבתי,הוא לא מאוד חסכוני כ 1/12 בערך,אם זה לצורך עבודה והוא יהיה עמוס,לשעתי הוא יהיה חלש מידי.

הרכב מיועד לשימוש פרטי יום-יומי ולא לצורכי עבודה.

1/12 בתוך העיר או מחוץ לעיר?

איכות החומרים? תחושת נהיגה? מחירי חלפים?

פורסם

פיאט קובו(פיורינו) זה פרוייקט משותף בין פיאט לבין פיג'ו-סיטרואן לא ראיתי הרבה נימו וביפר על הכבישים אבל פיורינו קיים לכן חלפים אני מתאר היהי מספיק במידה ותוכל להשיג מחיר טוב על גרסת דיזל תרוויח גם חיסכון בדלק

פורסם

אבא שלי מתנייד על אחת כזאת כחצי שנה.

ההתרשמות שלי היא שאיכות תא נוסעים מאוד נמוכה, למשל יש מרווח של סנטימטר בין תא כפפות לדש כאשר התא סגור. איכות הפלסטיק עצמו די ירודה .

הרכב נורא חלש במיוחד בסל"ד שנמוך מ 3K.

צריכת הדלק הממוצעת בנהיגה שרובה בינעירונית 1-12 .

פורסם
פיאט קובו(פיורינו) זה פרוייקט משותף בין פיאט לבין פיג'ו-סיטרואן לא ראיתי הרבה נימו וביפר על הכבישים אבל פיורינו קיים לכן חלפים אני מתאר היהי מספיק במידה ותוכל להשיג מחיר טוב על גרסת דיזל תרוויח גם חיסכון בדלק

פיאט פיורינו ופיאט קובו אלה דגמים שונים. נכון ששניהם מבוססים על אותה פלטפורמה אך יש שוני בדלתות ובאבזור הפנים. לא יודע לגבי איכות החומרים וכו', אבל מניח שיש שוני.

פורסם

בסופו של דבר זה רכב שבבסיסו רכב עבודה לכן אין דש בורד רך ודברים כאלו,מה שכן הוא פרקטי,1/12 ממוצע בערך.

החלפים לא צריכים להיות יקרים,הרכב די פשוט,מה שכן כולם אומרים שהוא חלש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה יש להתלבט? מתקשרים לחברות השכרה ומבקשים רכב כזה ספציפית. בטוח תמצא מישהו שמשכיר.

לוקחים השכרה לסופ"ש, בודקים את הרכב טוב טוב, האצות, האטות, במפרים, כבישים משובשים, עליות, ירידות...

אחרי כל זה כבר תדע בוודאות אם מתחשק לך לנסוע על אחת.

עשיתי את זה פעם עם פיאט פונטו ומאז אני לא זז מהפיאטים.

פורסם

החבר כבר נסע נסיעת מבחן בכזו ודי התלהב. אבל מנסיעה של כמה דקות (ואפילו כמה ימים) אי אפשר לקבל חוות דעת "מושלמת".

לכן עדיף להתייעך עם אנשים שמכירים את הרכב היטב.

• תוכן חדש...