Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחדר המדרגות שבתוך הבית בסמוך לדלת הכניסה אני מחזיק 2 ארונות נעליים (מה שלא מונע מאישתי להפוך גם את חדר השינה לארון נעליים אחד גדול אבל זה כבר לשירוש אחר) לא מגיע לשם אור שמש ומתג ההפעלה של הנורה נמצא במקום מאוד מעצבן, יש צורך לחזור לאחור על מנת לכבות אותו בגלל שהוא אינו נמצא ליד הדלת.

נכון שמדובר ב2 צעדים אבל מאז שהתקנתי את הנורה עם החיישן לא נגענו במתג המקולל או הדלקנו את האור, זה לגמרי עושה את העבודה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 1.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
גברים אמיתיים לא צריכים בשביל זה תאורה, הם משתינים מהמרפסת.

:roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
אם אתה קונה אוזניות כאלה לספורט לדעתי תימצא את הדגמים עם התופסן בתוך האוזן שלא ילו, זו הייתה אחת הסיבות שמעולם לא היסתדרתי עם אוזניות INEAR, אף אחת לא התאימה וכום נפלו לאחר דקה.

שלום,

את האוזניות עם התופסן אני מכיר,זה לא נוח לרכיבות וגם לא נכנס טוב בין האוזן לקסדה. ואם יש לי משקפי שמש אז בכלל הן לא ישבו טוב. תודה על ההמלצה!

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

אני חושב שאנחנו מדברים על משהו שונה, אני מיתכוון למשהו כזה:

securetips-keeps-your-apple-earphones-in-your-ears_1.jpg

$_3.JPG

ראיתי כמה כאלה, אבל במחשבה שניה יש מצב שהן עלו הון יחסית..

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
אני מבקש שתפסיקו להטעות את ציבור הקוראים. (פונה לאו דווקא אל שני הג'נטלמנים המצוטטים, אלו פשוט תגובות מייצגות.)

ברור לי שכרגע אתם באקסטזה של "איך לא ידעתי על זה קודם" ומכאן מבול הסופרלטיבים, אבל מרוב התלהבות אתם יוצרים פה רושם שגוי למי שלא מכיר את המוצר. מציאותית הרי לא מדובר בתחליף אמיתי לשום דבר. בבית של אחותי יש אחד כזה כבר שנתיים לאחר שנרכש מסיבות דומות (לא להעיר את הילדים בלילה), ולפחות אצלה הלדים האלה חלשים מדי כדי להאיר אפילו חדר שירותים קטן באופן הולם. באותה מידה אפשר היה לקנות פנס סיני על סוללות AA ולהחזיק אותו ליד המיטה, הוא גם היה עושה עבודה טובה יותר.

להאיר את החור של המנעול בדלת? אולי. להאיר פינה חשוכה בארון? בלחץ. להאיר חדר ארונות או חדר שירותים? ביץ' פליז.

אשמח להתבדות אם מישהו מכם רוצה להציג תמונה של איך הדבר הזה נראה בחושך. (בלי שימוש בפלאש)

בוא לא נגזים "אקסטזה" סה"כ 8 לדים סיניים,המוצר נבדק בחדר שיש בתוכו גם מקלחת וגם שירותים וכיור(משמע גדול יחסית) הוא נתלה לא על התקרה אלא על הקיר כדי שיאיר יותר טוב והוא בהחלט מספק ללילה,אתה צודק שהוא לא מאיר כמו נורה ובגלל זה השימוש שלו הוא בדיוק ללילות חשוכים שבהם צריך לקום להשתין והמרפסת סגורה ואתה לא רוצה להעיר את שאר הבית.

אכן רשמתי בתקרה ולאחר מכן החלפתי את מקומו לקיר שיתן תאורה יותר טובה וממוקדת-בזה אתה צודק.

Miata ND2

פורסם

בנוסף- הדבר האחרון שאני רוצה זה להיתעורר באמצע הלילה שהעיניים חצי עצומות ולחטוף תאורה לבנה וחזקה לעיניים שרגילות לחושך.

האור החלש יהיה נעים לעין ויתן מענה לצורך של תאורה מספקת להיתמצאות בחדר.

פורסם
אני מבקש שתפסיקו להטעות את ציבור הקוראים. (פונה לאו דווקא אל שני הג'נטלמנים המצוטטים, אלו פשוט תגובות מייצגות.)

ברור לי שכרגע אתם באקסטזה של "איך לא ידעתי על זה קודם" ומכאן מבול הסופרלטיבים, אבל מרוב התלהבות אתם יוצרים פה רושם שגוי למי שלא מכיר את המוצר. מציאותית הרי לא מדובר בתחליף אמיתי לשום דבר. בבית של אחותי יש אחד כזה כבר שנתיים לאחר שנרכש מסיבות דומות (לא להעיר את הילדים בלילה), ולפחות אצלה הלדים האלה חלשים מדי כדי להאיר אפילו חדר שירותים קטן באופן הולם. באותה מידה אפשר היה לקנות פנס סיני על סוללות AA ולהחזיק אותו ליד המיטה, הוא גם היה עושה עבודה טובה יותר.

להאיר את החור של המנעול בדלת? אולי. להאיר פינה חשוכה בארון? בלחץ. להאיר חדר ארונות או חדר שירותים? ביץ' פליז.

אשמח להתבדות אם מישהו מכם רוצה להציג תמונה של איך הדבר הזה נראה בחושך. (בלי שימוש בפלאש)

זה גאוני לא כי זה מאיר בעוצמה של פלורוסנט, זה גאוני כי זה קטן זול צורך קצת חשמל נדלק ומתכבה אוטומטית ומאיר באופן נקודתי לנקודות חשוכות רק כשחשוך. מי שאין לו נקודות חשוכות כאלו לא צריך את הפנס הזה.

הועלתי בטובי לצלם ולעלות 2 סרטונים :)

http://tinypic.com/player.php?v=219ccoi%3E&s=5#.UtlXhtLA5Eg

http://tinypic.com/player.php?v=2s8miy9%3E&s=5#.UtlYLtLA5Eg

צולם מאייפון 4, מבטיח לך שבמציאות זה נראה הרבה יותר מואר בהיר וחד מאשר בצילום.

פורסם

ואם כבר בעניין הסרטונים, סרטון נוסף שצילמתי.

http://tinypic.com/player.php?v=2wh2h4p%3E&s=5#.UtlavdLA5Eg

עובד על אותו העקרון, נדלק לבד ורק בחושך. ההבדל שזה הרבה יותר עוצמתי ועובד על השמש, מתחברת אליו פלטה סולארית שמותקנת לה שם על הגג.

פורסם

תודה על ההשקעה. :mm_yeah:

בסרטונים הראשונים זה נראה כמו תאורת רצפה של מטוס - אחלה אם אתה מתרסק ומחפש את יציאת החירום אבל ממש לא כיף כתאורת אווירה או לכל מטרה אחרת שלוקחת יותר משלושים שניות. בסרטון האחרון זה כבר פאקינג אילומינציה, כמו שאני אוהב!

כנראה שבסופו של דבר זה עניין של טעם, אישית לא הייתי טורח להצטייד במנורות כאלה חלשות מלכתחילה.

פורסם
ואם כבר בעניין הסרטונים, סרטון נוסף שצילמתי.

http://tinypic.com/player.php?v=2wh2h4p%3E&s=5#.UtlavdLA5Eg

עובד על אותו העקרון, נדלק לבד ורק בחושך. ההבדל שזה הרבה יותר עוצמתי ועובד על השמש, מתחברת אליו פלטה סולארית שמותקנת לה שם על הגג.

איזה מוצר זה?

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

קישור

Derish - זאת בדיוק המטרה של המנורות הקטנות, מטרה של 3 שניות. להכניס את המפתח של הבית לדלת מבלי להשתמש בטלפון (אין תאורה בבניין) וללכת להשתין, וגם זה קורה רק כשאני נכנס מאוחר לבית וכולם ישנים, כי האור בשירותים מגיע לחדרי השינה בבית. וזאת המטרה של המנורה, לא להפריע לישון לדיירי הבית =]

ולגבי המנורה בגינה, לא הייתי ממליץ על שימוש כתאורה קבועה (ישיבות ממושכות וכו) התאורה לא מספיק חזקה בשביל זה.

זה נמצא שם בשביל לצאת לעשן סיגריה או להתאוורר, או סתם לתלות כביסה בחוץ או דברים בסגנון.

פורסם

הגיע אלי כבל OTG לסמסונג גלקסי S3 שלי,הוא עובד מעולה.

קישור עולה 4 ש"ח.

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
רק מה זה otg?

כבל שמתחבר למכשיר מצד אחד ומצידו השני אפשר לחבר DOK / דיסק חיצוני.

שימושי בעיקר למי שאין לו יכולת הרחבה במכשיר.

פורסם
רק מה זה otg?

on the go, כבל המאפשר חיבור של התקני usb לפלאפון זכרון נייד, מדפס ועוד. את הכבל מחברים לחיבור הusb של המכשיר.

• תוכן חדש...