Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה רואה, כשאתה רוצה, אתה יכול.:-)

זו חדשה (יותר נכון, ישנה) מ-2010, שאומרת שכל מה שצריך זה שינוי תוכנה. מזה אפשר להסיק, בהתייחס לבעיה הזו, שמנוע שהותקן ברכב ב-2013 יהיה תקין (שוב, מבחינה זו).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

שבת שלום, והרי העדכון:

אתמול (שישי) הלכתי לאוטודיל אחרי שהוצאתי תדפיס הסטוריה של הרכב בצ'מפיון (מזל שזה קרוב האחד לשני).

מנהל החנות מיד הוסיף לחוזה אחריות לשנתיים על המנוע (זה בנוסף לאחריות של 5 שנים על הגיר כך ששתי התקופות יסתיימו בערך בעוד שנתיים). בנוסף, הוא התחייב בחוזה לרכוש את הרכב בעתיד (ללא הגבלת זמן) במחירון פחות 5% (זה מעט יותר גבוה מן הרגיל שלהם).

אפשרות שנייה היא להחליף את הרכב בכל רכב אחר בחנות.

עכשיו לך תחליט: שנתיים אחריות על רכב בן שנתיים (חריג לטובה), או להחליף לרכב אחר בלי בעיות שאולי עוד יצוצו.

חוץ מזה, הרכב מצוין: מאיץ בטרוף ויש לו צליל בריא ועוצמתי (המנוע החדש שהורכב במוסך מורשה בפ"ת לא התפרק מן הרכב :wink: )

שמחתי שהצלחתי לעניין אתכם בחג הארוך.

אחרי החגים שמח,

P

פורסם

חוץ מזה, הרכב מצוין: מאיץ בטרוף ויש לו צליל בריא ועוצמתי (המנוע החדש שהורכב במוסך מורשה בפ"ת לא התפרק מן הרכב :wink: )

אחרי החגים שמח,

P

אני בעלים של ג'טה עם אותו המנוע ואני מאוד אוהב את הרכב הזה, אבל הצליל זה הדבר האחרון שאפשר לציין ברכב הזה לטובה. אין למנוע הזה שום נוכחות אאורלית.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
שבת שלום, והרי העדכון:

אתמול (שישי) הלכתי לאוטודיל אחרי שהוצאתי תדפיס הסטוריה של הרכב בצ'מפיון (מזל שזה קרוב האחד לשני).

מנהל החנות מיד הוסיף לחוזה אחריות לשנתיים על המנוע (זה בנוסף לאחריות של 5 שנים על הגיר כך ששתי התקופות יסתיימו בערך בעוד שנתיים). בנוסף, הוא התחייב בחוזה לרכוש את הרכב בעתיד (ללא הגבלת זמן) במחירון פחות 5% (זה מעט יותר גבוה מן הרגיל שלהם).

עכשיו לך תחליט: שנתיים אחריות על רכב בן שנתיים (חריג לטובה), או להחליף לרכב אחר בלי בעיות שאולי עוד יצוצו.

אחרי החגים שמח,

P

אני שמח שהסתדר לך .

בסופו של דבר, יצא לך יותר טוב מאשר היית קונה רכב שלא הוחלף בו מנוע.

הרווחת, אחריות מורחבת ומנוע חדש.

(להפתעתי) אוטודיל היו איתך יותר מבסדר, אם כי מצערות מעט הנסיבות בהן נתגלה לך עניין ההחלפה.

לדעתי, אחריות של שנתיים והתחייבות לרכישה עתידית זה לא פחות ממעולה.

מקסימום, תמכור להם בעוד שנתיים את האוטו בחזרה אם אתה רוצה "ראש שקט".

אני מאוד ממליץ, כי תוודא שברכב עודכנה גרסת תוכנה.

ואכן הוספת מעט עניין בחג הארוך.

פורסם

בדיוק בשביל בעיות כאלו (טעויות בהרכבה) נתנו לו שנתיים אחריות וטרייד אין מובטח (שזה סוג של ביטוח).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

על פניו נראה כמו פיצוי הולם לדעתי.

שב עם עצמך ותחליט אם אתה רוצה להשאיר אותו או להחליף.

באם הרכב נשאר אצלך אז תתחדש ותהנה ממנו.

לא לשכוח ולו לרגע קט , בקש את "הרחבת האחריות" בכתב.

SCANSPEAK

פורסם
על פניו נראה כמו פיצוי הולם לדעתי.

שב עם עצמך ותחליט אם אתה רוצה להשאיר אותו או להחליף.

באם הרכב נשאר אצלך אז תתחדש ותהנה ממנו.

לא לשכוח ולו לרגע קט , בקש את "הרחבת האחריות" בכתב.

שבת שלום, והרי העדכון:

אחרי החגים שמח,

P

הרחבת האחריות הוספה לחוזה (אני מאמין שהחוזה לא היה בע"פ).

על פניו - גם לי נראה כמו פיצוי הולם.

alfa 156 2.5.

פורסם

הרחבת האחריות פותרת את נושא האמינות.

התחייבות לטרייד אין פותרת את נושא הסחירות העתידית.

סע לשלום, לדעתי הנושא הסתיים על הצד הטוב ביותר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

סליחה אבל אני לא מתרשם "מהפיצוי" שניתן, זאת מאחר והוא ניתן לאחר שהלקוח מצא כי הסוכנות לכאורה עברה על החוק במודע ובמכוון (ככל הנראה).

במצב כזה, בו הלקוח תפס אותם בשעת מעשה עם המכנסיים למטה, הם סה"כ הגיעו איתו לפשרה בכדי שלא יפנה לרשויות החוק.

יכול להיות שאני טועה, אך זה הרושם שאני קיבלתי.

כל הפשרה לא גורעת אפילו לרגע מההתנהלות הלקויה של אוטו-דיל.

לגבי הפשרה עצמה, זו אכן מספקת ללקוח שנתיים של שקט מבחינת המנוע.

יחד עם זאת, אני אישית הייתי חושב על להחליף את הרכב ברכב אחר עם מנוע אמין יותר (אם ניתן, סה"כ הוא מוגבל למלאי הקיים בסוכנות). למיטב ידיעתי (על פי פרסומים של חברי הפורום) כל המנועים האחרים של VAG אמינים יותר מהמנוע האמור, אך מצד שני הם מגיעים עם גיר DSG7 (הבעיתי) במקום DSG6 (האמין?) שיש לפות"ש (אם הבנתי נכון) ולכן יש כאן מלכוד..

אפשרות נוספת היא כמובן להחזיק את הרכב שנתיים ולמכור אותו, אך לא בטוח שזה מה שפותח השרשור התכוון לעשות מלכתחילה וזה משנה את עלויות אחזקת הרכב באופן משמעותי.

בכל מקרה שיהיה בהצלחה.

פורסם
בדיוק בשביל בעיות כאלו (טעויות בהרכבה) נתנו לו שנתיים אחריות וטרייד אין מובטח (שזה סוג של ביטוח).

כתבתי את זה כדי להראות למה אני לא מוכן לרכוש רכב שהוחלף בו מנוע.

בהחלט יתכן שברכב נשוא השרשור המנוע הוחלף בצורה מושלמת, ואם לא אז כמובן שהאחריות המורחבת סוגרת את הפינה הזו.

פורסם
כתבתי את זה כדי להראות למה אני לא מוכן לרכוש רכב שהוחלף בו מנוע.

בהחלט יתכן שברכב נשוא השרשור המנוע הוחלף בצורה מושלמת, ואם לא אז כמובן שהאחריות המורחבת סוגרת את הפינה הזו.

לא רק בהחלפת מנוע הייתי חושש, אלא גם מטיפולים אחרים, ברכב שהיה לי פעם, נקרעה רצועת טיימינג שגרמה לנזק לשסתומים וראש המנוע.

הטיפול לא בוצע היטב וזמן קצר לאחר מכן נקרעה שוב רצועת הטיימינג.

ובכלל מי שראה פעם מנוע שהוצא מרכב יבין שלהחזיר אותו בחזרה כמו שעושים במפעל זו משימה כמעט בלתי אפשרית.

אבל במקרה הנדון הוצעה לפותח השרשור הצעה מעולה שאפילו מטיבה עם המצב הרגיל. הוא מקבל אחריות לעוד שנתיים ועוד התחייבות לרכישה חוזרת בהפחתה של 5% ממחיר המחירון בלבד (וזה אפילו לא טרייד אין שמחייב אותו לרכוש רכב אחר).

כמו כן החזרת הרכב ולקיחת רכב אחר תהיה בתנאים פחותים יותר.

הייתי מחזיק את הרכב שנתיים וגם נהנה מרכב מצוין (כשהוא תקין :wink:) וקצת לפני כן מממש את האופציה הנ"ל של הרכישה החוזרת.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
לא רק בהחלפת מנוע הייתי חושש, אלא גם מטיפולים אחרים, ברכב שהיה לי פעם, נקרעה רצועת טיימינג שגרמה לנזק לשסתומים וראש המנוע.

הטיפול לא בוצע היטב וזמן קצר לאחר מכן נקרעה שוב רצועת הטיימינג.

ובכלל מי שראה פעם מנוע שהוצא מרכב יבין שלהחזיר אותו בחזרה כמו שעושים במפעל זו משימה כמעט בלתי אפשרית.

.

במקרה הזה, הדוגמא לא רלוונטית.

היות ובפולקסווגן מתקינים מנוע סגור ומושלם כולל ראש שרשרת טיימינג וכו'.

לו היו מחליפים רק בוכנות, אזי המצב באמת היה גרוע מאוד.

אני מסכים, כי מנוע "שנפתח" כבר לא יחזור להיות חדש.

• תוכן חדש...