Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מחזק את הנ"ל.

אלעד - אם החלפת מנוע ברכב חדש מהווה יתרון כל כך גדול, אתה מוכן להסביר לי למה המוכרים ניסו להצניע זאת ככל יכולתם?

כולם מטומטמים? כולם חלק מעדר שלא מבין את היתרון האדיר שטמון במנוע חדש?

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• אחראי פורום
פורסם

כי את הקונה הסטנדרטי יטריד מאוד לפגוש רכב בן שנתיים עם הסטוריה כזו.

האם התעללו ברכב ואז יש מחשבה שכל תחזוקת הרכב היתה חאפרית?

האם מדובר בכשל מולד (מה שנכון) ואיך זה יבוא לביטוי בהמשך?

קונה כזה לרוב לא יחשוב שיש פה איפוס של מחלת ילדות ושהוא בעצם רק הרוויח.

וזאת מבלי להוריד מ״מ מההתנהלות של אוטודיל, בהנחה ו...לכאורה ו... וכו׳.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

העניין הוא שהמנועים הלו נוטים למות טרם עת וגם החלפת מנוע לחדש משאירה את הרוכש עם פצצה מתקתקת של מוות כמעט ודאי בטרם עת.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
העניין הוא שהמנועים הלו נוטים למות טרם עת וגם החלפת מנוע לחדש משאירה את הרוכש עם פצצה מתקתקת של מוות כמעט ודאי בטרם עת.

נדרשין סימוכין.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

זה לא סימוכין.

סה"כ, מסמך שמדבר בכלליות על הבעיה (הידועה ממילא).

נדרש סימוכין לכך, שלאחר עדכון תוכנה נשבר שוב מנוע - היות ואני בעל עניין

(יש במשפחה גולף 160 שהוחלף לה מנוע), חרשתי את הרשת, ולא מצאתי.

פורסם

קונה כזה לרוב לא יחשוב שיש פה איפוס של מחלת ילדות ושהוא בעצם רק הרוויח.

או שהוא יחשוב על ה"מכונאי" עם המברג הגדול שפירק מנוע ומי יודע איך הוא הותקן בחזרה.

פורסם
זה לא סימוכין.

סה"כ, מסמך שמדבר בכלליות על הבעיה (הידועה ממילא).

נדרש סימוכין לכך, שלאחר עדכון תוכנה נשבר שוב מנוע - היות ואני בעל עניין

(יש במשפחה גולף 160 שהוחלף לה מנוע), חרשתי את הרשת, ולא מצאתי.

אתה צודק

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לא.

נדרשין סימוכין לכך שהמנוע הינו (ואני מצטט) "פצצה מתקתקת של מוות כמעט ודאי בטרם עת".

אני מזכיר שייעוץ לא מבוסס הינו עבירה על חוקי הפורום.

לעניין, מה שמשנה כאן זה האם הלקוח יכול להוכיח כי הוטעה במעמד רכישת הרכב. אם כן, הוא יכול לפעול לביטול העסקה, מכל סיבה שהיא, בהתבסס על הטעייה זו. אם מדובר במנוע עם בעיות אמינות נפוצות ומוכרות, אז אולי עדיף לפותח השרשור לפעול לביטול העסקה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני ממליץ לך בנוסף לכל ההמלצות שכבר נרשמו, לגשת למוסך רון בת"א ולבקש בדיקה מקיפה. תספר לו את כל הסיפור ותבקש לבדוק מה מצב המנוע ושאר החלקים. אם תקבל תשובה שהכל תקין, כנראה שהרווחת. אחרת - תעבוד על ביטול העסקה והחזרת הכסף.

פורסם
אני ממליץ לך בנוסף לכל ההמלצות שכבר נרשמו, לגשת למוסך רון בת"א ולבקש בדיקה מקיפה. תספר לו את כל הסיפור ותבקש לבדוק מה מצב המנוע ושאר החלקים. אם תקבל תשובה שהכל תקין, כנראה שהרווחת. אחרת - תעבוד על ביטול העסקה והחזרת הכסף.

מצטרף להמלצה, לעניות דעתי הבדיקה של מוסך רון אכן טובה יותר משל המכונים.

גם אני בדקתי אצלו, כמה אקזמפלרים טרם קנייה.

• תוכן חדש...