Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהחלט בקטע של פיצה וגם המבורגרים וגם מסעדות רגילות.

אגב, האם בטיול של 4 ימים שווה לבזבז יום שלם על קרלובי וארי? זה ישאיר לי 3 ימים לפראג עצמה. זה סביר או שיהיה צפוף?

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא רק שלא יהיה צפוף, יהיה לך הרבה זמן פנוי.

אני עשיתי את זה בטיול של 72 שעות - טיסת בוקר, יום סיור מאורגן בעיר העתיקה וברובע היהודי (עם הדרכה בעברית), יום סיור עצמאי בעיר החדשה, ערב אחד תאטרון אור שחור ועוד ערב באופרה (צריך לשים גם על זה וי פעם בחיים), ביום השלישי סיור מאורגן לקרלובי-וארי ואחרי החזרה לפראג התארגנות ונסיעה לנמה"ת.

עם זאת - ככל הנראה שב-9 השנים מאז שביקרתי בפראג התפתחו הרבה אתרים, בעיקר מבחינת מסחר (שווקים וקניונים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מלון סגרת בסוף?

אנחנו היינו באיביס אולד-טאוון: http://www.booking.com/hotel/cz/ibis-praha-old-town.he.html?sid=1471d6814d325f3fe2966768dd9a6d36;dcid=1

מלון מצוין, יש WIFI, חדר אוכל כמובן, והכי חשוב - מטר ממרכז העיר! אתה יוצא מהמלון ממשיך 50 מ' במדרכה ואתה נכנס לקניון פלאדיום הענק של פראג.

חרשנו 5 ימים ברגל, שום צורך באוטובוסים או רכבות, אתה ממש במרכז.

ממליץ לא לוותר על התיאטרון השחור, יש כל כך הרבה מה לראות בפראג אם אתם באמת חורשים מהבוקר עד מאוחר בערב אז אפשר לצאת יום אחד לקרלוביווארי (נסיעה של איזה שעתיים באוטובוס) עיר יפהפיה גם כן.

ברובע היהודי יש 2 מסעדות ישראליות, אחת של ערסים ואחת חרדית\חב"דניקית מאוד מאוד אותנטית ונחמדה - האוכל שם יותר טוב וממליץ לבקר אצלם.

כמובן שיש את המבצר וכל הגשרים...עיר מדהימה, ביקור אחד לא מספיק.

תבלו!

פורסם

תודה על ההמלצות.

עוד שאלה ליודעים.. האם יש אפשרות להשתמש ב GOOGLE MAPS בחו"ל על מנת לקבל הוראות ניווט ברגל במצב אופליין כדי שלא אצטרך להשתמש בחיבור סלולרי?

או שהדרך היחידה היא רק לקחת מפה מהמלון ולשבור את הראש?

• חברי המעגל הראשון
פורסם
תודה על ההמלצות.

עוד שאלה ליודעים.. האם יש אפשרות להשתמש ב GOOGLE MAPS בחו"ל על מנת לקבל הוראות ניווט ברגל במצב אופליין כדי שלא אצטרך להשתמש בחיבור סלולרי?

או שהדרך היחידה היא רק לקחת מפה מהמלון ולשבור את הראש?

אתה יכול להוריד את המפה אופליין ולהסתדר איתה, אבל בשביל הוראות ניווט אתה חייב אינטרנט.

בשביל לנווט רגלית מומלץ להוריד TRIPADVISOR

תוכנה מאוד שימושית עם המלצות, אמנם אין שם בדיוק ניווט אבל יש אפשרות של POINT ME THERE, תעקוב אחרי החץ ותגיע :-)

פורסם

לאנדרואיד אני ממליץ על Maps with me - מפות מצויינות + צמיון המיקום לפי GPS, אבל בלי הוראות ניווט. סה"כ בדיוק מה שאתה צריך לניווט רגלי או כדי לדעת באיזה תחנה לרדת מהאוטובוס\טראם. השתמשתי בליסבון על טאבלט "7 והיה ממש מצויין, ועם העיניים הצעירות שלכם גם סמארטפון יספק את הסחורה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אני גם מתכנן חופשה בפראג בחודשיים הקרובים.

תודה לכולם בנוסף על ההמלצות :)

כל מיני ארמונות ופארקים יש גם בtrip advisor ?

שאלה נוספת שלא מצאתי תשובה, האם ניתן להשכיר רכב בגיל 19? לא משנה מהי העלות.

בפראג כמובן.

יהיה נוח להשכיר רכב ליום אחד.

עריכה אחרונה על ידי Danix60

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• חברי המעגל הראשון
פורסם
כל מיני ארמונות ופארקים יש גם בtrip advisor ?

יש שם את כל האטרקציות התיירותיות שאתה יכול לחשוב עליהן, מסודרות בסדר פופולריות.

פורסם

שאלה נוספת שלא מצאתי תשובה, האם ניתן להשכיר רכב בגיל 19? לא משנה מהי העלות.

בפראג כמובן.

יהיה נוח להשכיר רכב ליום אחד.

ממש לא.

אין מה לחפש עם רכב בפראג

פורסם (נערך)

זה לא בשביל פראג, אני צריך לסוע לאנשהו שיהיה מאוד מאוד נוח אם יהיה אוטו.

זה כלול בנהיגה על רכב סופר ספורט :-)

עדכון : דיברתי עם חברת budget ואני יכול להשכיר רכב , ליום יעלה לי 35 יורו כולל תוספת לנהג צעיר.

סקודה סיטיגו.

נחמד מאוד :)

עריכה אחרונה על ידי Danix60

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

אז חזרנו מפראג ורציתי שוב להודות על ההמלצות ועל העזרה. זה בהחלט תרם לטיול והמסעדות שהומלץ עליהן היו באמת אחלה.

מזג האויר שתפס אותנו היה מעולה וחוץ מפעם אחת שהיה מעונן רוב היום, כל שאר הימים הייתה שמש חזקה כאילו שאנחנו כבר בקיץ.

אז מה למדתי...

שהעיר באמת מדהימה כמו שאומרים.

שהאוכל זול כך שאפשר אפילו להרשות לעצמינו לאכול פעמיים ביום במסעדות בחוץ,

ולא פחות חשוב, אין לי מושג איך הם עושים את זה, אבל הבירה באמת יותר זולה ממים.

כשאני חושב על המחירי בירה כאן בארץ בפאבים או מסעדות וחושב פעמיים אם להזמין שליש בירה מסכנה בבקבוק ב 30 שח, שם אני מזמין חצי ליטר במחיר של פחית שתיה.

נשאר רק לקנא ולהתגעגע עד לפעם הבאה

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אני יודע שכבר חרשו פה את הנושא, קראתי את כל מה שמנוע החיפוש פה העלה ובכל זאת נשארתי עם כמה שאלות.

אני מתכנן לטוס עם החברה בסוף מרץ ל4 לילות, לפי שעות הטיסה כרגע זה יוצא 5 ימים שלמים.

יש מה לעשות בפראג 5 ימים?

יש טעם להשכיר רכב (לכל התקופה או ליום-יומיים)?

מחיפושים פה בפורום ובגוגל הבנתי שכדאי לבקר במקומות הבאים:

1. גשר קארל

2. קתדרלת סנט ויטוס (מצודת פראג)

3. כיכר העיר העתיקה

4. שדרות ואצלב (מה יש שם?)

5. הבניין המרקד

6. הרובע היהודי

7. הקיר של ג'ון לנון

8. גן חיות

9. תאטרון אור שחור

יש אתרים מומלצים נוספים שכדאי לבקר בהם? אטרקציות שונות..לאו דווקא מוזיאונים

חיפשתי המלצות לפאבים ומועדונים ולא מצאתי איזו המלצה מיוחדת, אבל הבנתי שפאבים נסגרים ב11 בלילה(?)

הבנתי שהמחיה די זולה, תקציב של 2000₪ יספיק לדעתכם להנות במסעדות, טיולים ואולי קניות בקטנה?

תודה :)

• תוכן חדש...