Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים יקרים!

אני מעוניין לרכוש זוג רמקולים קדמיים 6.5" לפיג'ו 206, יש לציין שאני לא קונה מגבר ומתכוון להשאר עם הרדיו דיסק המקורי של הרכב, כך שאין צורך בקומפונט.

התקציב הוא בסביבות 250-300 שח.

הבנתי שעדיף שהרמקולים יהיו 3WAY עד 45 RMS ומעל 88db.

מה אתם מציעים?

הונדה סיוויק ES 2002

פורסם

לא יודע אם הרדיו דיסק המקורי של הפיג'ו יספיק להם, אבל אני קניתי קומפוננט של מורל מדגם טמפו (קומפוננט זול יחסית - 450 שח)

לפיג'ו 206 שלי ואני מרוצה מאוד מהם, בקרוב הולך להשתדרג במגבר וסאב.

אתה מתכוון לשדרג את המערכת לאט לאט?

אם כן ממליץ לך להגדיל את התקציב לקומפוננט של מורל טמפו

פורסם

השאלה אם הקומפוננטים יהיו אפקטיביים במידה ואני יישאר עם הרדיו דיסק המקורי של הרכב ובלי מגבר? מה בכל זאת אתם מציעים? חשבתי כבר לשים רמקולים נוספים במגשים 6x9 . אני מוכן להשקיע בסך הכל לרמקולים קדמיים ואחוריים סכום של 600-650 שח ולא לחרוג מהתקציב. Any suggustions?

הונדה סיוויק ES 2002

פורסם
השאלה אם הקומפוננטים יהיו אפקטיביים במידה ואני יישאר עם הרדיו דיסק המקורי של הרכב ובלי מגבר? מה בכל זאת אתם מציעים? חשבתי כבר לשים רמקולים נוספים במגשים 6x9 . אני מוכן להשקיע בסך הכל לרמקולים קדמיים ואחוריים סכום של 600-650 שח ולא לחרוג מהתקציב. Any suggustions?

תשמע בנתיים אני בתחילת הפרויקט שלי וקניתי רק רדיו דיסק וקומפוננט וזה עובד מצוין

• תוכן חדש...