Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני חייל משרת בתפקיד יומיות (כל יום חוזר הביתה) ואני מחפש לקנות אוטו פשוט וקטן לעשות איתו נסיעה של משהו כמו 10 קילומטר הלוך וחזור כל יום.. אני גר בישוב עם תחבורה ציבורית מאוד מועטה והנסיעה הזו לפעמים מעקבת אותי 3-4 שעות בבסיס בחוסר מעשה בגלל שאין לי דרך להגיע לישוב ובכלל הביתה..

זהו הרכב הראשון שאני קונה, התקציב לא בשמיים אבל אני יודע שאפשר להסתדר איתו...

אין לי דרישות גבוהות כלכך.. גם התקציב שלי לא כלכך גבוה בגלל המשכורת המגוכחת שלנו בתור חיילים (350 ש"ח לחודש)

אני מחפש רכב אמין, שלא כל שבוע יצטרך לקחת לטפל באיזה שטות כזו ואחרת..

עדיפות לרכב בעל שרשרת טיימינג ולא רצועה אך זה יותר זניח..

בנוסף רצוי שיהיה כמה שיותר חסכוני, אין לי שום בעיה עם גיר ידני ואפילו מעדיף עקב הוזלת הוצאות מכל הבחינות כמעט..

דבר נוסף שאני יודע שיכול קצת להוות בעיה בתקציב זה שהרכב יהיה כמה שיותר נוח לנסיעה.. ולא שארגיש שאני נוהג בבימבה עם גלגלי פלסטיק.. זה טיפה פחות חשוב לי מאמינות הרכב אבל גם רצוי שיהיה כמה שיותר נוח..

בנוסף הגה כוח זה דבר שלא אוכל להתפשר עליו.. לכן דייצו שרייד למשל פסול מבחינתי וכל רכב אחר שאין לו..

קיבלתי הרבה המלצות ושמעתי המון על הפונטו ספייס.. וחייב להגיד שגם אישית יצא לי לראות את הרכב מספר פעמים והוא מאוד נחמד ודי אהבתי אותו.. אבל עם כל ההמלצות גם שמעתי על אין ספור בעיות עם התחממות שבשניה מובילה לראש מנוע.. וזה דיי מרטיע אותי כיוון שראש מנוע זה לא הוצאה קטנה ובכללי בעיות התחממות כאלו ואחרות זה לרוב לא עסק זול.. אשמח לשמוע בנושא הזה עוד קצת דעות..

בנוסף שמעתי גם על פורד פיאסטה, נאמר לי שזה רכב אמין עם טיפולים זולים יחסית וצריכת דלק טובה.. אבל אני אישית לא מכיר כמעט כלל את הרכב וגם כאן אשמח לשמוע קצת דעות..

מעבר לכך אני פתוח להצעות לכל דגם כל עוד הוא עומד בתקציב ויוכל לשרת אותי כמו שצריך..

כמו שנאמר בכותרת, התקציב עומד על 8K לרכישת הרכב.. בנוסף יש לי עוד משהו בסביבות ה1000 שקלים לישור קו עד כמה שניתן..

תודה מראש.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

קליאו 99-02 בשנת 01 הרכב עבר שינוי במנוע, וההספק עלה מ75 ל90 (אני מדבר על נפח 1.4) המנוע הישן אמין ופשוט יותר, המנוע החדש חזק יותר אך סובל ממחלה יקרה (קויילים שעלותם כ350 ליח' - יש 4 ) הרכב אמין (בניגוד לסטיגמות), לא סובל מבעיות חשמל (בניגוד לדור הקודם) חזק ונוח כמו כל הצרפתיות.

חפש אחת עם קמ כמה שיותר נמוך, רובן היו בהשכרה אך זה זניח וזה היה לפני יותר מ10 שנים, רצוי לתת עדיפות לאחת עם היסטורית טיפולים של חלפים מקוריים.

החזקתי כזו במשך שנה ועשיתי איתה בתור חייל נתניה - תל השומר כל יום והוא היה פשוט מעולה, לא נהגתי על הדגם הישן אלא על ה90 כ"X

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

איך אתה מתכוון לממן רכב מ-350 ש"ח לחודש? ההוצאה המינימלית היא 1000-1500 ש"ח, לא כולל תיקונים (שצפויים להיות רבים ברכב מהסוג שאתה מחפש. רד מהסיפור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מעולה, כך המחירון כמושמשת תמיד ישאר נמוך ואני נהנה מכך :-D

חפש סוזוקי סוויפט, דייהטסו שרייד נכנס לך בתקציב שנתון 96 +/- לפרט יותר מכך אינלי כי לא ממש מכיר את הרכבים

עריכה

לענין הכספי, אם השיקול הוא לאכול מהחסכונות כל פעם קצת בכדי לממן את הרכב בשוטף את תיכנס פה לברוך שבבלאי היקר הראשון שיגיע (וזה מגיע שלא תטעה) אתה תגמור את הכסף שלך, עשה לעצמך טובה, או שתגדיל את ההכנסה של משמעותית או שרד מהסיפור, ההחלטה היא בסוף שלך אבל היינו בעצמנו כבר בסרט הזה

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

זה מעט מאוד כסף. חבל שיעבור למוסך. כל רכב ישן שתקנה עלול לעלות הרב מאוד בדיקונים, ומדובר בהוצאות לא צפויות. חשוב על חזקה בסיסית - סט צמיגים, מצבר והחלפת שמן ו-אופס, הלכו 2000 ש"ח. לא בדיוק מתאים לכיס של חייל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מבין את הכאב שלך עם אטובוסים כאחד שהיה תקוע בבסיס שהדרך היחידה לצאת זה טרמפ למרות שלהגיע הבייתה היה לוקח

קרוב לשעתיים.אבל בכל זאת ,למרות המרחק הקטן בין הבסיס לבית ושעות האוטובוסים רכב זה לא רק דלק ודלק זה הבעיה הכי קטנה שתהיה לך כשמדובר ברכב.

רכב בתחזוקה שוטפת זה לא קצת כסף כך בחשבון גם ביטוח.

לא עדיף כבר לבזבז את הכסף על יציאות בסופי שבוע עם חברים מאשר על הרכב.

פורסם

טיפולים וכו יש לי קרוב משפחה בעל מוסך שעושה לנו במשפחה גם ככה חינם שזה לא בעיה. צמיגים, חלפים וכל השטויות שניתקל בהם בדרך אני אסתדר. אני מכניס לכיס בחודש בסביבות ה1500 ש"ח ופעם ב3 חודשים סכום יפה של סביבות ה7 אלף ש"ח. מימון לא יהיה בעיה. אני רק צריך לבחור את הרכב כי בכל זאת אני לא רוצה להשקיע את רוב הכספים שלי רק בטיפולים תיקונים וכו. לכן חשוב לי בכל זאת לחפש רכב שהוא אמין ולא לקנות סתם לכן פניתי לפורום. לא בשביל יעוץ כספי\כלכלי ולשמוע על עלויות של טיפולים כי אני מודע לנושא ואוכל להסתדר בלי בעיה כלכך.

תודה בכל זאת :)

מחכה לשמוע הצעות נוספות :)

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

פורסם

זה רכב גדול, לא כלכך חסכוני ולא הכי פשוט להכניס אותו לתקציב הזה כמו שזה נראה.

עוד הצעות?

פורסם

זה רכב חסכוני אפילו בגרסת אוטומט לעומת רכבים אחרים מן הסתם מדובר בגרסת דור ראשון תוכל לעשות 1:14 בנהיגה רגועה ואפילו יותר טוב והוא עם שרשרת תזמון כמו שציינת

פורסם

אני יבדוק את זה קצת יותר לעומק אבל נראה כאילו יהיה לי די קשה להכניס אותו לתקציב. תודה.

אשמח לשמוע עם למישהו יש נסיון עם הפונטו ספייס. ראיתי גם כאן בפורום המון המלצות עליה (כמובן אחת שמורה עד כמה שאפשר) אני יודע שהיא מאוד חסכונית ואם אשים יד על הELX עם ה80 כוח סוס היא גם תיהיה מאוד זריזה. ראיתי את הרכב בעבר והוא מאוד לטעמי. הבעיה שבגללה אני די מתלבט עליו זה בגלל המון סיפורים ששמעתי שהיא רואה הרבה מוסך בגלל התחממות וראש מנוע. אם יש פה למישהו קצת נסיון או פרטים על הרכב הזה אשמח לשמוע כי די אהבתי אותו.

גם לגבי הפיאסטה.. נכנס טוב בתקציב שמעתי עליו דברים טובים. מישהו שמכיר את הרכב יכול לפרט קצת? תודה.

פורסם

אז אתה מחפש רכב שהוא אמין חזק חסכוני זול לרכישה ולאחזקה, שהוא לא צרפתי כי הוא בעייתי ושהוא לא פיאט כי הוא מתחמם ומשנתון גבוה, מממ... אם מישהו מהפורום כאן מכיר דבר כזה נשמע לשמוע, כי זה לא קיים, חבר בנה לך סדר עדיפויות שעל פיו אתה הולך וכל דבר שתבחר בא על חשבון משהו, לא רוצה אירופאיות כי הן בעייתיות ? מקובל זו החלטה שלך אבל תבין שאתה "מסתפק" ברכב ישן יותר, הבנת את העיקרון ?

ברור לי שיש סיבה שהמחירון של פונטו/206/קליאו יהיה זול משמעותית מזו של גולף (ולא בצדק, אבל ללוי יצחק הפתרונים) אבל זה בא על חשבון משהו אחר.

תחשוב עם עצמך מה אתה רוצה ואז תתמקד ברכב, סיפורי אלף לילה ולילה יש על כל רכב, כן גם לי היה פולו והיא אכילה אותי ככ הרבה מרורים שזרקתי אותה לאלף עזאזל בהזדמנות הראשונה שהיתה לי, אני עדיין לא רץ ומספר שפולקסוואגן זה חרא נכון ?

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

מאזדה 121

רכב אמין מאוד ששירת אותי (גם בתקופת היותי חייל) וללא שום תקלות!

הרכב לא התקלקל פעם אחת מלבד משאבת מים שנזלה לה והוחלפה.

כמובן שמומלץ הגיר הידני שהוא חסכוני מאוד ואפילו כייפי :)

• תוכן חדש...