Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי אבא שלי לא מסוגל לתפעל קלאץ' בגלל בעיה ברגל שמאל. הרכב הספציפי נדיר בגרסת אוטומט ורוב הרכבים שנמכרים ברשת הינם ידניים ולכן כאשר ראיתי מודעה זו קפצתי עליה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מבלי לפגוע באף אחד, מנתניה או מלוד אחרי כל הסיפורים בפורום לא הייתי רוכש רכב מסוחרים.

אני איתך אבל אני חייב את הרכב! לכן אני חוקר אותו בשבע עיניים...אני מקווה שבדיקת משטרה+מוסך יונדאי+קומפיוטסט ראשל''צ+בדיקת שעבוד ינקו את הרכב מכלל חשש ואני יוכל לקנות אותו בשקט.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
מבלי לפגוע באף אחד, מנתניה או מלוד אחרי כל הסיפורים בפורום לא הייתי רוכש רכב מסוחרים.

חזרנו לנק' ההתחלה .. :roll:

חברים יש סטיגמות שיהיה קשה לשנותן אבל נראה לא לעניין , גם אני לא הייתי קונה רכב מסוחר , אבל מכל סוחר . לא משנה לי

מאיפה הוא בארץ , כי אני לא מאמין לסוחרים .

אבל להגיד "לא הייתי קונה מסוחר בנתניה .." למה הסוחר בנתניה מועד לפורענות יותר מסוחר בתל אביב ?

איתן בר 8)

פורסם

נתניה ידועה כעיר של קומבינות עקב קרבתה לערים הפלסטיניות. בנתניה הם המומחים ברכישה של רכבים גמורים אחרי תאונה, שיקום שלהם בזיל הזול במוסכים פלסטיניים, בין היתר הרכבים מתוקנים בחלקים גנובים - ונמכרים אח"כ בשטחי ישראל, במגרשים של הסוחרים בנתניה.

לפני חוק רישום הק"מ ברישיון, היו גם דואגים לסובב אחורה את הק"מ.

פורסם

קריאה בפוסט של דוגמאות לרמאויות בקניית רכב יד 2 לא מספרות,שבחולון/חיפה המצב טוב יותר.

זה לא אומר שאי אפשר לקנות רכב מאדם פרטי בערים האלו.

בכלל,לא מומלץ לקנות רכב מסוחרים,שאינם טרייד אין של יבואן/חברת ליסינג מוכרת.

אי אפשר לדעת איזו בעיה תצוץ: מכאנית,משפטית (רישום כזה או אחר של הרכב) ועוד.

היום כל חברות הליסינג נותנות מימון באחוזים נאים (לא חייב להתפתות ל- 100% מימון במגרש הפרטי)או מציעות עסקת ליסינג פרטי שבה התשלום על הרכב מחולק לחלקים (אני קניתי בהרץ את הרכב שבסמלון בעסקת "בלון" (מקדמה, 36 תשלומים חודשיים ובסוף העסקה אצטרך לשלם 40% שנשארו מהעסקה או לחילופן לשדרג את הרכב אם ארצה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לקנות מסוחרים זה לחפש בעיות, כמה אנשים ראיתי קונים מסוחרים ואף פעם זה לא נגמר טוב, תמיד הייתה מתגלה מרמרה כלשהי כגון הרזייה (הורדת ק''מ), תאונות ואף קצה שלדה שהתגלו כאשר הרכב הועמד למכירה ועוד הרבה ברכות שכדאי לאדם הבריא להמנע מהן. איך אומרים, פראיירים לא מתים.

פורסם

I800 הינו רכב עבודה אשר מיועד לגמוא ק"מ בתנאים קשים.

ברכב הספציפי הק"מ בעיתי , אלא אם כן הרכב שימש נכה , אני הייתי מתעקש לראות ספר רכב מסודר ואו לדבר עם הבעלים הקודמים של הרכב.

בכל מקרה צריך פה משנה זהירות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

כפי שאמרתי אני אבחן את הרכב בשבע עיניים,שכחתי לציין שהרכב היה של נכה שהורכבו מושבים חדשים.

פורסם

חברים יש לי עדכון.

אחרי בדיקה במחשב מוסך יונדאי ע״י חבר של אבי התברר שהרכב לא עבר טיפול במוסך יונדאי אף פעם. כמו כן הוא עבר שתי תאונות אשר כללו החלפת חלקים ( התיקון נעשה ע״י יונדאי).

ירדנו מהרכב לאור המצב, שבוע טוב.

פורסם

אישית אני חושב שאזור מקום עבודה של הסוחר לא משפיע כלל על רמת האמינות שלו.

אין בעיה שסוחר מעיר מסויים יעביר את הרכב למכירה לסוחר חבר בעיר אחר, והם עושים את זה כל הזמן, אז אם הסוחר מירושלים ואז הכל בסדר? לדעתי זה לא משנה כלום.

מהמעט נגיעות שהיו לי עם סוחרי רכב (ואולי יש ביניהם טובים, אני אישית לא פגשתי...) הייתי מציע לך לחפש בחברות השכרה. יש ביקוש מצד תיירים לרכב גדול אוטומטי, הם נותנים אחריות, מימון ואתה יכול לקחת את הרכב לבדיקה באיזה מכון שחפץ ליבך והם מסדרים את הליקויים על חשבונם.

אולי תשלם קצת יותר אבל יהיה לך הרבה יותר שקט נפשי.

עוד עצה, תבדוק עם "כולמוביל" סניף ראשי בפ"ת, הם היבואנים של יונדאי והם גם מוכרים מכוניות משומשות יד 1 בלבד עם אחריות פלוס מימון ויש סיכוי טוב שתמצא שם מה שאתה מחפש.

בהצלחה.

פורסם
ראשית כל מאוד נפגעתי מהסטיגמה.

ערב ראש חודש אלול אני יקבל את סליחתך.

בתור תושב נתניה, נפגעתי מזה שנפגעת.

אין עשן בלי אש והמוניטין הזה יצא לערים שלנו לא במקרה, אז נא לרדת מהעץ.

בגלל שהיום ה-11.8 אני אקבל את סליחתך, אבל דיר באלאק, זו פעם אחרונה!

פורסם
נתניה ידועה כעיר של קומבינות עקב קרבתה לערים הפלסטיניות. בנתניה הם המומחים ברכישה של רכבים גמורים אחרי תאונה, שיקום שלהם בזיל הזול במוסכים פלסטיניים, בין היתר הרכבים מתוקנים בחלקים גנובים - ונמכרים אח"כ בשטחי ישראל, במגרשים של הסוחרים בנתניה.

לפני חוק רישום הק"מ ברישיון, היו גם דואגים לסובב אחורה את הק"מ.

עקב קרבתה לערים הפלסטיניות?! אני משער שגאוגרפיה לא היה השיעור האהוב עליך 8)

כפר סבא ופתח תקווה הרבה יותר קרובות לערים פלסטיניות, גם הן לדעתך 'ערים של קומבינות' ?

הסטיגמה של נתניה נובעת מכך שפשוט יש שם הרבה מגרשי רכב (של סוחרים) לעומת ערים אחרות, סטטיסטית יותר אנשים יפגעו מהם.

אני באופן אישי קניתי בצעירותי רכב ממגרש בנתניה ששירת אותי נאמנות במהלך לימודיי.

פורסם

שורה תחתונה אל תקנו מסוחרים,אני ניצלתי מלהיות אחד מאלה ש"נדפקו" בזכות קומבינות וקשרים...אבל לא כל אחד יכול לבדוק את הפרטים האלה אז היזהרו.

נ.ב הבחור שייעץ לי לבדוק בחברות ההשכרה-יש רק בחברת אלבר כ 5 רכבים והם לא מוכנים לשחרר למכירה עד סוף הקיץ (אוקטובר) בגלל ביקוש בהזמנות.

• תוכן חדש...