Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גיר אוטומט.

גיר משופץ, טורבו חדש. מנוע עובד פיקס, הוחלפו ציריות ועבר יישור קו לפני טסט.

הרכב מקרוב משפחה שאני סומך עליו ב 100%

השאלה שלי האם צפויה ירידה דרסטית באמינות הרכב או עליה בהוצאות בק"מ הבאים?

מיועד להיות רכב משפחתי שיעשה בסביבות 15000 ק"מ בשנה. מחיר ביטוח ואגרת רישיון אינו קריטי כיון שאני מקבל החזר

מהעבודה.

מה דעתכם?

תודה מראש לעונים.

סקודה סופרב 2006, 570k ק"מ. ז"ל

סיטרואן סקסו 2000, 180k ק"מ. ז"ל

סוזוקי בלנו 1998, 200K ק"מ

פורסם

איזה שנה הרכב?

אני משאר שזה לפני הצורה הנוכחית.

אם זה גיר אוטומטי 5 הילוכים - אני לא הייתי נוגע ברכב הזה אפילו במקל.

מעבר לזה רכב מדהים ומנוע אמין מאוד. אם טופל כראויי, אני מאמין שעוד 200K יחזיק ללא בעיה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

עיקר שכחתי. מודל 2006

פורסם

דיזל אוטומטי בשנים האלה - רק מרצדס. סופרב דיזל ידנית - מהממת.

אני מכיר נהג מונית שכל 100K שיפץ לרכב כזה גיר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

העניין שהוא עבר שיפוץ גיר לאחרונה. עד שאגיע איתו ל100K ק"מ כבר אוכל לגרוט אותו.. :).

מעבר לגיר, שאר מכלולי הרכב אמינים?

פורסם

מעבר לגיר, אם הרכב טופל כראויי - אמין למדי במכלולים העיקריים שלו.

אני לא יודע מי ואיך שיפצו לך גיר. אם שיפוץ היה לא מי יודע מה - הוא עלול להתפגר לפני 100K.

פורסם

תודה.

נראה לי שאני אקח אותו. מה גם שהוא מגיע במחיר מצוין.

הגיר הוחלף במשופץ ע"י מוסך א.א. באשקלון.

• תוכן חדש...