Jump to content

Assael

  • הודעות

    25
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי Assael

  1. בדקתי עכשיו עם השכנים בעלי אורלנדו 2015 בנזין. תא המטען בהחלט לא קיים. גם בתצורת 6 מושבים הוא עדיין קטן. גם מושבי הנהג והנוסע מרגישים צפופים הרבה יותר מאשר בגלאקסי. חוזר להתלבט על רודיוס... החיפוש שאינו נגמר...
  2. המשפחה מתרחבת בקרוב ל6 נפשות. אתה אומר שהיתרון היחסי של הפורד הוא רק בגודל הבגאז'? כי אז ל6 נוסעים האורלנדו אופציה טובה יותר.
  3. בגלל זה אני שואל. 2 עגלות אני בספק אם ייכנסו גם בגלאקסי. הרי בכל מקרה אני במקסימום 6 נוסעים בשנים הקרובות השאלה אם חוץ מגודל תא מטען יש יתרונות לאורלנדו (שנראה שגם שומרת ערך קצת יותר טוב)
  4. מה רמת האמינות של האורלנדו? עלויות אחזקה וטיפולים? הגלאקסי על הנייר חזקה יותר..
  5. רוב הנסיעות הן קצרות כמו שכתבתי, רק עם 5 נפשות (פיזורי בוקר של הילדים: 6,4,2 + אחד בדרך...) הנסיעות הארוכות הן בהרכב מלא, קרי 2 מבוגרים + 4 ילדים. כמובן שרצוי מזגן לכל הנוסעים, וזה קיים בשני הדגמים... חניה אינה בעיה.
  6. טורבו דיזל.. וזו עוד התלבטות, בגלל שהרוב נסיעות קצרות..
  7. גם כשהאורלנדו כמעט חדשה?
  8. החזקתי עד לפני שנה סיטרואן סקסו 1100 שנת 2000. רכב זול לקניה (אפשר למצוא דגם סביר סביב 5000 ש"ח) וזול מאוד לאחזקה. צריכת דלק נהדרת (בא על חשבון סחיבה בעליות...) אם אחי לא היה מרסק לי אותו, כנראה שהייתי ממשיך לשמור אותו כרכב שני. פשוט היה נהדר.
  9. שבוע טוב וחג שמח שני מועמדים שנכנסים לתקציב (לאחר מתיחה משמעותית...) על הפרק: פורד גלאקסי 2012 דגם טיטניום 2.0 עם 99 אלף ק"מ - פרטי שברולט אורלנדו 2012 דגם LT מסוכנות רכב, עם 26 אלף ק"מ (היה רכב נכה) רוב הנסיעות הצפויות הן קצרות, פעם או פעמיים בחודש נסיעות ארוכות. הגלאקסי זול בכמה אלפים, מצד שני האורלנדו רכב שכמעט לא נסע (יתרון?) אשמח לחוות דעתכם.
  10. לאחר תלאות וליבוטים אני מתחיל להסגר על פורד גאלקסי. הולך לבדוק אחד מודל 2011 עם 172K ק"מ, דגם טיטניום 2.3. שאלתי: האם יש בעיות מיוחדות בדגם הזה? ראיתי הרבה המלצות, אבל רובן התייחסו למנוע 2000... כמו כן, על מה לשים דגש בבדיקה? האם מכירים מכון בדיקה מומלץ באיזור מודיעין? תודה רבה!
  11. כמה טוב שיש אתכם... חבר ניסה לשכנע אותי לקנות אותו. יורד מהרקסטון. מתחיל להסגר לכיוון מזדה 5 כמו כולם ובודק אופציה גם לרודיוס, מה שאומר שאצטרך למתוח את התקציב קצת...
  12. רוב הנסיעות אמנם בכביש, אבל אם כבר רכב גדול,אז אופציית הירידה לשטח קורצת. לפי מה שאני קורא, הגרנדיס שתיין דלק לא פחות... נשארת שאלת הטיפולים והחלפים. האם יש הבדל באמינות בין הדגמים השונים (בנזין/דיזל) ובין השנתונים? (יכול להיות שכדאי לקחת דווקא דגם ישן יותר?)
  13. לאור אזהרות חברי הפורום וחוות הדעת של המוסכניק שלי ("שלא תעז להתקרב לסיטרואן!") אני יורד מהפיקאסו ומנסה כיוון חדש - סנגיאנג רקסטון. אשמח לחוות דעת - אני מבין שאיאלץ למתוח קצת את התקציב, אבל זו אופציה מכיוון שזה כבר ג'יפ ואין לי נסיון עם שכאלה, אשמח לקבל מידע על עלויות שאני לא מודע אליהן מעבר לרכב משפחתי: ביטוח, תיקונים, אגרת רשיון(?) וכל מה שעולה בדעתכם. תודה מראש! עשהאל
  14. המוסכניק שלי אומר לא להעיז להתקרב לסיטרואן... עכשיו אני לגמרי מבולבל. חושב למתוח עוד קצת את התקציב, מה האפשרויות שלי לרכב שגם ישאיר לי בגאז' עם 6 נוסעים? מזדה 5? s-max? תודה לעונים
  15. תודה על התגובות. הרודיוס יקרה ממה שאני רואה ביד 2, בשביל להכנס למסגרת התקציב שלי אני צריך לרדת לסביבות שנתון 2006 גם המאזדה לא זולה.. היתרון מבחינתי בסיטרואן שאני יכול לקבל דגמי 2012-2013 במחיר הזה עם פחות מ 100K ק"מ. האם השנתון פחות משמעותי כשבוחרים רכב?
  16. שלום. מחפש רכב למשפחה, נסועה של כ 15K בשנה. אשמח לשמוע רעיונות לרכב אמין בעיקר, ורצוי גם חסכוני (כמובן...). המליצו לי על סיטרואן C4 פיקאסו ואני קצת מבולבל לגבי שלל הדגמים שלה. הבנתי שכדאי להתרחק מהרובוטית. אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי סדר בדגמים מומלצים וכן לשמוע חוות דעת באופן כללי. בנוסף אם מישהו רכש בלובינסקי טרייד ויכול להמליץ או להזהיר. תודה!
  17. ישמש לנסיעות עירוניות בעיקר ומדי פעם נסיעה קצת יותר ארוכה מחוץ לעיר. המלצות?
  18. תודה. נראה לי שאני אקח אותו. מה גם שהוא מגיע במחיר מצוין. הגיר הוחלף במשופץ ע"י מוסך א.א. באשקלון.
  19. העניין שהוא עבר שיפוץ גיר לאחרונה. עד שאגיע איתו ל100K ק"מ כבר אוכל לגרוט אותו.. . מעבר לגיר, שאר מכלולי הרכב אמינים?
  20. עיקר שכחתי. מודל 2006
  21. גיר אוטומט. גיר משופץ, טורבו חדש. מנוע עובד פיקס, הוחלפו ציריות ועבר יישור קו לפני טסט. הרכב מקרוב משפחה שאני סומך עליו ב 100% השאלה שלי האם צפויה ירידה דרסטית באמינות הרכב או עליה בהוצאות בק"מ הבאים? מיועד להיות רכב משפחתי שיעשה בסביבות 15000 ק"מ בשנה. מחיר ביטוח ואגרת רישיון אינו קריטי כיון שאני מקבל החזר מהעבודה. מה דעתכם? תודה מראש לעונים.
  22. פוקוס שנת 2004 מתחילים ביד2 מ 24,000.. אולי כמה בודדות שעשו איזה 250K ק"מ אפשר למצוא. ידני לא ממש בנמצא. מה אומרים על מגאן II ידני 1.4L?
  23. ב"ה מחפש רכב משפחתי העונה לדרישות שבכותרת, חשיבות בסדר הזה... על נוחות וביצועים אני יכול להתפשר. (מעדיף משהו מעל שנתון 02') כרגע ברשותי סוזוקי בלנו 98' - מרוצה עד הגג, למעט הפן הבטיחותי. המחשבה הראשונה שעברה לי בראש זו סוזוקי ליאנה, אבל אשמח לקבל המלצות נוספות. תודה מראש לעוזרים!
  24. קודם כל תודה על המענה. הנזילה לא נוראית, אני ממלא חצי ק"ג פעם בחודש-חודש וחצי... חשבתי שיש קשר בין הנזילה לתקלה, כי לפי הבנתי החלפת ההילוכים מתבצעת ע"י לחץ שמן. איזה מוסך מומלץ ע"י חברי הפורום? מכירים משהו טוב גם באיזור י-ם? (למרות שגם פ"ת זו אופציה לא רעה..)
  25. שלום לכולם. לאחר ביקורים לא מעטים כאורח בפורום המצוין הזה, אני נזקק לעצת המומחים.. ברשותי סוזוקי בלנו 98 אוטומט, שעבר 150,000 ק"מ. בשבועות האחרונים נורית הover-drive off מהבהת, והגיר תקוע בהילוך שלישי. במוסך שמטפל לי ברכב נאמר לי שאם אני מסתדר איתו (מחליף הילוכים ידנית L-2-D) כדאי למשוך עוד קצת כי טיפול יעלה הרבה. אציין עוד כי יש לרכב נזילת שמן גיר קלה, ואני דואג למלא שמן מדי פעם. אני מעדיף לטפל בבעיה ולא להשאיר ככה. השאלה שלי אם למישהו יש הערכה כמה יעלה טיפול, ואיפה כדאי לטפל? (באיזור י-ם). תודה מראש. עשהאל.
×
×
  • תוכן חדש...