Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום התקשרו אל חבר בבוקר ואמרו לו שהוא מדבר עם "דואר שליחים" (אין לי מושג איזו חברה), ושיש להם חבילה בשבילו שהגיעה מחו"ל והיא תגיע אליו מחר בבוקר עם שליח.

הודיעו לו כי המחיר הוא 35 ש"ח.

איך זה שהחבר שילם על משלוח באינטרנט, לא רצה בכלל דואר שליחים, ועכשיו הוא צריך לשלם עוד 35 ש"ח על משהו שהוא כלל לא רצה?

אם מישהו יודע באיזו קומבינה מדובר הפעם...

פורסם

לא קומבינה, אילו היה עושה שיעורי בית היה יודע מראש שאלו הם חוקי המשחק ב-EMS.

מספיק להתבכיין, שיגיד תודה שלא פתחו לו את החבילה במכס אלא היא מגיעה ישר אליו.

פורסם
לא קומבינה, אילו היה עושה שיעורי בית היה יודע מראש שאלו הם חוקי המשחק ב-EMS.

מספיק להתבכיין, שיגיד תודה שלא פתחו לו את החבילה במכס אלא היא מגיעה ישר אליו.

למה צריך לשלם 35 ש"ח בנוסף ל25$ ששילם כבר, ללא כל בקשה שזה יגיע דרך EMS? זאת ללא ספק קומבינה.

דרך אגב ערך החבילה לא עולה על 75$ - אז אני הייתי יכול להבין את זה.

פורסם
זאת ללא ספק קומבינה.

כמו שאמרתי, גישה של בכיינים שחושבים שכולם דופקים אותם.

סביר להניח שהשולח הלך לדואר המקומי שלו ושם הוסבר לו שאפשר לשלוח רגיל (ללא ביטוח או מעקב וזה יקח הרבה זמן) או ב-EMS בתוספת קטנה (עם ביטוח ומעקב ויגיע תוך כמה ימים), אז הוא הוסיף כמה גרושים ושלח ככה. מה קורה בארץ זה כבר ממנו והלאה. זה למשל מה שקרה לי לפני כשהייתי לפני שבועיים בטייוואן ושלחתי לעצמי חבילה לישראל.

די כבר לחפש אשמים ולהוציא דיבה. לא שקר ולא בטיח, סתם אי הבנה. קורה.

פורסם

סביר להניח שהשולח הלך לדואר המקומי שלו ושם הוסבר לו שאפשר לשלוח רגיל (ללא ביטוח או מעקב וזה יקח הרבה זמן) או ב-EMS בתוספת קטנה (עם ביטוח ומעקב ויגיע תוך כמה ימים)

הלוואי וזה היה כך.

מניסיון של 2 דברים שנשלחו אלי בטעות דרך EMS, לא מדובר בשירות מהיר יותר.

הרי מדובר באותן חברות שהיו מעבירות את החבילה שלך ללא ה EMS.

ה EMS, זה סה"כ איזשהו "שיתוף פעולה" בין חברות השילוח הרגילות. (דואר ישראל ודואר סין לצורך העניין)

מספר מעקב אפשר לקבל גם ללא EMS.

המוכרים בעולם לא יודעים שעולה ללקוח בישראל כסף לקבל את החבילה, והם חושבים שהם עושים לך טובה שהם משתמשים בשירות הזה.

תמיד שקניתי מוצר באיביי וחששתי שהמוכר ישלח ב EMS, שלחתי לו הודעה פרטית בבקשה שישלח בדואר אויר רגיל.

לפעם הבאה: אם כבר נשלח אליך מוצר ב EMS (תוכל לזהות לפי EE בתחילת מספר המעקב) ואתה לא מעוניין לשלם את העמלה, צור קשר עם השירות של EMS בארץ ובקש לשחרר את החבילה בעצמך מהמכס. יש איזשהו טופס למלא, ואז הם לא ישחררו את החבילה ולא יביאו אותה אליך. אלא אתה זה שתצטרך לגשת למכס לשחרור החבילה.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
מניסיון של 2 דברים שנשלחו אלי בטעות דרך EMS, לא מדובר בשירות מהיר יותר.

כנראה תלוי מה שולחים. אצלי מדובר היה בקופסת קרטון במשקל 6 ק"ג וההבדל בין חמישה ימים לשלושה שבועות.

המוכרים בעולם לא יודעים שעולה ללקוח בישראל כסף לקבל את החבילה, והם חושבים שהם עושים לך טובה שהם משתמשים בשירות הזה. תמיד שקניתי מוצר באיביי וחששתי שהמוכר ישלח ב EMS, שלחתי לו הודעה פרטית בבקשה שישלח בדואר אויר רגיל.

בדיוק, ולכן אמרתי "אילו היה עושה שיעורי בית". הנושא נדון כבר לא פעם.

פורסם

לי בדואר לקחו אגרת מחשב בסך ח"י שקלים, מה גם שהאגרה היא בתנאי שהחלק עולה יותר מ-100 ש"ח - מה שמוכיח שיש מחשבים עם בינה מלאכותית...

• תוכן חדש...