Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
מערער על הטענה עם סרטון מפורט והסבר .

נכון להיום למרצדס לא נעשתה בדיקה בעניין .

הנציגה של בזק בינלאומי הבטיחה לי פעם שאצלם התקשורת היא דרך כבל תת ימי.

שאלתי אותה אם המתחרים מביאים את הביטים באוניות...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז לא התכוונת ללחוץ והוא רצה להרגיש שהוא יותר מהיר ממך וגם הצליח בזה, מה קרה? אני לא נותן לאף אחד לעקוף אותי ברמזור אדום אף פעם, גם אם זה G37 וגם אם זה נהג ליסינג רגיל, סתם כי אני אוהב להרגיש ראשון ויש לי רכב שאני יכול להתגאות במהירות שלו.. הרי בשביל קונים רכבי ספורט?

אז תפרגן לו וזהו.. לא קרה כלום

פורסם

אני מכיר את הסיטואציה.

מישהו היה על קלארק CT30 (מי שלא יודע זה כלי עם סחיבה חזקה מאוד, יש לו כל כך הרבה מומנט שהוא בקלות מתחיל בהילוך רבעי) - יש לו מצב סופר טורבו (צריך ללחוץ על הידית של דוושת גז עם העקב).

אני הייתי על פיאג'יו APE (כלי עם גיר סקוונטאלי, הנעה אחורית, מנוע מאחור כמו לרכבי על), לחיצה הגונה על דוושת הגז גורמת לווילי (ממש כמו בדראג רייסינג קלאסי).

במטרים הראשונים ההוא עם הקלארק לקח אותי (בכל זאת יש לו הרבה מומנט), אבל כאשר הכלי שלי התחיל להוריד את הכוח לכביש ביעילות, אני לקחתי אותו כבר בהילוך שני וככל שהשניות עברו, כך המרווח בינינו גדל (למזלי הרוח הייתה גבית).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

קורה הרבה למי שנוהג ברכבי אספנות, ולא משנה עד כמה הם חזקים ומהירים.

תמיד מישהו תורן ברמזור חייב להראות לך עד כמה המאזדה 3 שלו יותר מהירה מהענתיקה שלך, אפילו אם יש לה מנוע 8 צילינדר ו 370 כ"ס.

ברוב המקרים הם מפסידים, אגב.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

יצא לי, אם אני זוכר נכון, לפתוח חזק מול X5 ומול איזו קאמרי, בשתיהן יצאתי מהר יותר.

שורה תחתונה, בקרולה שלי אני יכול להאיץ כמה חזק שאני יכול שכן היא לא עוברת את ה3.5 סל"ד ואני מרוויח "פתיחה" חזקה וגם כשאני מפסיד אני לא מתבאס כי הרכב לא עובר את ה3.5 סל"ד וזה לא מדד לכח.

תצחקו, אבל אני מסתכל על חצי כוס המלאה... הרכב עגלה כי הוא לא זז מעבר לסל"ד מסויים. הוא מהיר מספיק כדי להגיע למהירות נורמלית בסל"ד נמוך.

פורסם

לפני הוויז אני ואשתי נסענו למרכז הכרמל ושאלנו ברמזור אדום

בחור צעיר להכוונה הוא אמר ''אני אסע ותסעו אחרי''.

יפה,

איך שהתחלף הרמזור נעלם במהירות כמו בסרטים המצויירים,

תוך שתי שניות כבר התנדף.

ח

פורסם
יצא לי, אם אני זוכר נכון, לפתוח חזק מול X5 ומול איזו קאמרי, בשתיהן יצאתי מהר יותר.

שורה תחתונה, בקרולה שלי אני יכול להאיץ כמה חזק שאני יכול שכן היא לא עוברת את ה3.5 סל"ד ואני מרוויח "פתיחה" חזקה וגם כשאני מפסיד אני לא מתבאס כי הרכב לא עובר את ה3.5 סל"ד וזה לא מדד לכח.

תצחקו, אבל אני מסתכל על חצי כוס המלאה... הרכב עגלה כי הוא לא זז מעבר לסל"ד מסויים. הוא מהיר מספיק כדי להגיע למהירות נורמלית בסל"ד נמוך.

אתה מאשר לי לגחך נכון? גם אני באופניים יותר מהיר בפתיחה מולם

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

פורסם

קורה לי הרבה. טני יוצא ברגוע שלי מהרמזור ופתאום קולט שמישהו לידי מנסה ללחוץ איתך.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

זו תופעה דיי ידועה שישראלים אוהבים ללחוץ ביציאה מהרמזור, זה גם עוזר להם להוציא אגרסיות מהלחץ של היום יום, בגלל זה תרבות הנהיגה שלנו נראית ככה

פורסם

גם ככה בארץ זה נגמר בסוף בהאצות מטורפות במשך.. כמה מאות מטרים עד הרמזור הבא.

ואז, כשאתה רואה את ה"רייסר" שוב ברמזור, זה נהיה ממש מצחיק :D

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

ואני אשאל אותך אם זה לא מזיז לך, למה זה מפריע לך שהשאיר לך אבק.

הוא את שלו עשה.

תלמד לקח לעתיד אם נתת מבט לצד ואתה ראשון ברמזור ואין שם זקנה/זקן לצידך תלחץ או שתצטער שיהיה מאוחר מידי.

הכל בהומור ידידי לא נורא פעם הבאה שתפגוש לבאנטה אתה תדע מה לעשות.:wink:

פורסם
אני לא נותן לאף אחד לעקוף אותי ברמזור אדום אף פעם

סתם כי אני אוהב להרגיש ראשון ויש לי רכב שאני יכול להתגאות במהירות שלו

זו תופעה דיי ידועה שישראלים אוהבים ללחוץ ביציאה מהרמזור, בגלל זה תרבות הנהיגה שלנו נראית ככה

:shock:

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם (נערך)

לחיצות מצחיקות מהעבר הרחוק: אונו 1.4 מול היילקס אוטומט 2X4. האונו ניצחה. נהג ההיילקס מופתע.

וולבו 164 71' מול אסקורט משנות ה90', הוולבו ניצחה בכמה ס"מ..נהג האסקורט המום. היה בטוח שזו גרוטאה עתיקה שבקושי נוסעת..

עריכה אחרונה על ידי אליה

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

אם כבר לחיצות מפתיעות מהעבר:

קליאו ספורט מול מונית Eקלאס דיזל, ככה במקרה בכביש 40... מפה לשם ברמזור הבא הוא כבר שאל אותי אם 'זי דורבו'.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
:shock:

מבולבלים? גם אנחנו.

אפשר להאיץ בצורה שלא תסכן אף אחד, אבל אני לא חותך, נדחף ומסכן אחרים בכביש, זאת הכוונה שלי, להאיץ ראשון ברמזור לא מסכן אף אחד אם לא משתוללים.

• תוכן חדש...