Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה היא שבזינוק מן המקום הראשון בטור לרמזור רצוי להיכנס לצומת בזחילה ורק אחרי שמוודאים שאף אחד לא הולך להתפרץ באדום - מזנקים. כאשר עושים ״פתיחות״ אי אפשר לעשות את זה. יש גם בעיה של איך זה נתפס על ידי צד שלישי, גם אם אין בזה שום דבר מסוכן כשלעצמו.

את שתי הבעיות ניתן לפתור אם עושים את זה בכביש ריק ובצומת עם שדה ראיה ומוודאים טרם התחלפות הרמזור שאף אחד לא מגיע מנגד או בדרך החוצה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אפשר להאיץ בצורה שלא תסכן אף אחד, אבל אני לא חותך, נדחף ומסכן אחרים בכביש, זאת הכוונה שלי, להאיץ ראשון ברמזור לא מסכן אף אחד אם לא משתוללים.

לא אמרתי שלהאיץ ראשון ברמזור מסכן אחרים,

התכוונתי שכל הגישה הזאת של "אני חייב להיות ברמזור" באה מאיזשהו מקום של נחיתות,

לא יודע מה זה נותן לך או מה אתה מנסה להוכיח אבל כל האגו הזה מבסיסו הוא הבעיה העיקרית בתרבות הנהיגה בארץ.

פורסם (נערך)
אז לא התכוונת ללחוץ והוא רצה להרגיש שהוא יותר מהיר ממך וגם הצליח בזה, מה קרה? אני לא נותן לאף אחד לעקוף אותי ברמזור אדום אף פעם, גם אם זה G37 וגם אם זה נהג ליסינג רגיל, סתם כי אני אוהב להרגיש ראשון ויש לי רכב שאני יכול להתגאות במהירות שלו.. הרי בשביל קונים רכבי ספורט?

אז תפרגן לו וזהו.. לא קרה כלום

אתה מודע לזה שזה מז**ן את האוטו לפתוח מעמידה כל הזמן, כן?

ועם כל הכבוד לזה שיש לך אחל'ה רכב באמת (לא ציני, באמת אחלה), יש הרבה נהגים שיכולים לשלול ממך את הזכות של להיות ראשון ברמזור. הרכב גם לא כזה מהיר. אז חבל סתם להזיק למכלולים של הרכב ולגרום לבלאי מטורף של תיבת ההילוכים, רק כדי להרגיש שיש לך "רכב שאתה יכול להתגאות במהירות שלו". כי עם הזמן, לא תהיה כל-כך מהירות להתגאות בה כי הרכב יהיה במצב על הפנים.

אני אישית יוצא מהרמזור, בד"כ כמו סבתא. מצב ECO, בקושי נוגע בגז. בד"כ מגיע למחוז חפצי באותה מהירות כמו הסובבים אותי. אם אאיץ ל-100 ב-16 שנ' במקום ב-4.6, זה לא ייגרע ממני יותר מדי זמן בהגעה ליעד.

מצחיקים אותי כל הנהגים הפוזאיסטים למיניהם שמחפשים ללחוץ ברמזור, או לעקוף אותי בכל דרך (שכוללת זגזוגים, בלימות ומלא שטויות) רק כדי להרגיש טוב עם עצמם.

עריכה אחרונה על ידי Smiro
פורסם (נערך)
לא אמרתי שלהאיץ ראשון ברמזור מסכן אחרים,

התכוונתי שכל הגישה הזאת של "אני חייב להיות ברמזור" באה מאיזשהו מקום של נחיתות,

לא יודע מה זה נותן לך או מה אתה מנסה להוכיח אבל כל האגו הזה מבסיסו הוא הבעיה העיקרית בתרבות הנהיגה בארץ.

ממש לא נחיתות, ההפך, הרגשה של עליונות עם הרבה אגו, כן.

רוב הכיף הוא לשמוע מנוע V6 מגיע לסל"ד גבוהה, ובכלל תחום אהבת הרכב גם תורמת לעניין ההאצות.

לא מנסה להוכיח כלום לאף אחד, רק לעצמי.

ועם כל הכבוד לזה שיש לך אחל'ה רכב באמת (לא ציני, באמת אחלה), יש הרבה נהגים שיכולים לשלול ממך את הזכות של להיות ראשון ברמזור. הרכב גם לא כזה מהיר. אז חבל סתם להזיק למכלולים של הרכב ולגרום לבלאי מטורף של תיבת ההילוכים, רק כדי להרגיש שיש לך "רכב שאתה יכול להתגאות במהירות שלו". כי עם הזמן, לא תהיה כל-כך מהירות להתגאות בה כי הרכב יהיה במצב על הפנים.

אני אישית יוצא מהרמזור, בד"כ כמו סבתא. מצב ECO, בקושי נוגע בגז. בד"כ מגיע למחוז חפצי באותה מהירות כמו הסובבים אותי.

מצחיקים אותי כל הנהגים הפוזאיסטים למיניהם שמחפשים ללחוץ ברמזור, או לעקוף אותי בכל דרך (שכוללת זגזוגים, בלימות ומלא שטויות) רק כדי להרגיש טוב עם עצמם.

אתה צודק, בגלל זה אני מבצע טיפול כל 5K במיטב המוצרים הטובים, וגם משתדל להחליף חלקים כטיפול מונע, בינתיים הרכב עשה מעל ל200K ועדיין נוסע כמו חדש.

דרך אגב, יש לי Super Charger :-)

השקעת הרבה כסף וקנית רכב ספורטיבי, לא תהנה ממנו? לפחות לפעמים..

עריכה אחרונה על ידי adi89
פורסם
ממש לא נחיתות, ההפך, הרגשה של עליונות עם הרבה אגו, כן.

רוב הכיף הוא לשמוע מנוע V6 מגיע לסל"ד גבוהה, ובכלל תחום אהבת הרכב גם תורמת לעניין ההאצות.

אתה צודק, בגלל זה אני מבצע טיפול כל 5K במיטב המוצרים הטובים, וגם משתדל להחליף חלקים כטיפול מונע, בינתיים הרבה עשה מעל ל200K ועדיין נוסע כמו חדש.

דרך אגב, יש לי Super Charger :-)

גם אם תחליף חלקים כטיפול מונע (שכנראה כולל שמן של מוטול במקסימום), על העומס על תיבת ההילוכים אתה לא תוכל לפצות.

והסופר צ'רג'ר שלך זה אחל'ה, אז נניח שיש לך רכב עם נניח 330 כ"ס? 400? לא יודע כמה. לא מרגיש לך מפגר "ללחוץ" עם רכבים נחותים ממך בוודאות? אני לא יודע, אולי זה אני, אבל כשבאים לידי רכבים שמחפשים את תשומת הלב שלי כדי "ללחוץ" איתם, אני מרגיש כמו ילד בכיתה י' שילך להרביץ לילד בכיתה א', זה לא כוחות.

ובנוגע לסופר צ'רג'ר שלך - היות ומדובר בהתקנה מקומית, שאין לך יותר מדי יכולת לדעת איך ישפיע העניין על אמינות הרכב לטווח ארוך, במקומך הייתי ממעיט בלחיצות סתמיות חסרות כל משמעות. יכול להיות שתזיק לאוטו הרבה יותר ממה שנדמה לך. וגם שמן יקר ואיכותי לא יעזור לך.

פורסם
יצא לי, אם אני זוכר נכון, לפתוח חזק מול X5 ומול איזו קאמרי, בשתיהן יצאתי מהר יותר.

גם x5 וגם קאמרי מאיצות הרבה יותר טוב מהקורולה שלך, לא משנה באיזה סל"ד המנוע שלך.

מסקנה- אלה שלחצת מולם לא ידעו שיש לחיצה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בסדר, אבל יש רכבים פשוטים שאני בהחלט יוצא יותר מהם מהר למרות ששתינו לוחצים יחסית חזק(שומעים את המנועם מתאמצים די דומה), העניין הוא שאני לא ממשיך את זה כי אני מרגיש לא נעים.

וכן, כיף לי לדעת שיש עדיין רכבים שיותר חלשים משלי למרות העגלתיות והזקנה שלה כבר.

יש הבדל בין רכב זריז לרכב מהיר...

פורסם

אני אישית יוצא מהרמזור, בד"כ כמו סבתא. מצב ECO, בקושי נוגע בגז. בד"כ מגיע למחוז חפצי באותה מהירות כמו הסובבים אותי. אם אאיץ ל-100 ב-16 שנ' במקום ב-4.6, זה לא ייגרע ממני יותר מדי זמן בהגעה ליעד.

נהגים פוזאיסטים זה מעצבן.

ויש דווקא משהו די כייפי בסיטואציות בהן זה רק אתה ועוד נהג על הכביש, הוא עושה מאמצים להיות ראשון ברמזור ואז אתה בורח לו.

ואני לא יודע, לי לא מזדמן לנהוג במסלול יותר מדי, אז אני נהנה לנצל גם את ההזדמנויות לנהוג שיש לי, גם כשאני סתם בדרך לאנשהו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

קורה לי כל הזמן בעיקר עם איביזות אבל גם היו מקרים עם קיה פיקנטו ואלפא מיטו - בד"כ מתעלם.

לזה שיבוא עכשיו שיצטט אותי ויכתוב שהוא נוהג על פרארי עם מנוע מליון סמ"ק, מליארד כוחות סוס וזה מעולם לא קרה לו אכתוב ש... באסה לך.

פורסם

אני זורם איתם ברמזור, לוחץ טיפה על הדוושה כדי להדליק, ואז יוצא ממש לאט בזמן שהבחור טס קדימה.

פורסם
קורה לי כל הזמן בעיקר עם איביזות אבל גם היו מקרים עם קיה פיקנטו ואלפא מיטו - בד"כ מתעלם.

לזה שיבוא עכשיו שיצטט אותי ויכתוב שהוא נוהג על פרארי עם מנוע מליון סמ"ק, מליארד כוחות סוס וזה מעולם לא קרה לו אכתוב ש... באסה לך.

ברכבים של סיאט זה כנראה פיצ'ר מובנה, איזה משהו אוטומטי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

לעשות ההפך ממי שציטטת ולצאת כמו סבתא זה הרבה יותר גרוע.

כי זה שלאנשים לא אכפת מצריכת דלק הדלק או הבלאי שלהם לא אומר שאתה צריך לחנך אותם.

הם מזגזגים ובולמים וממהרים לעקוף אותך אולי כי הם ממהרים לאסוף ילד מהגן/סבתא נשארה לבד או כל דבר אחר ואתה עסוק בלצאת כמו סבתא מהרמזור, עם כל הכבוד לצריכת דלק שלך.

בדיוק כמו שאתה מגיע באותה מהירות למעוז חפצך, כך גם צריכת הדלק לא תיפגע משמעותית.

• תוכן חדש...