Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי רנו קנגו מנוע 1.9 (ללא טורבו) שנת 2001 השבוע החלפתי פילטר שמן (מקורי של רנו) + שמן מנוע 10X40 3.75 ליטר 2 גלונים כאילו שמתי כאשר סיימתי עם הטיפול סגרתי הכל בדקתי שמן היה מלא הנעתי את הרכב ולאחר 10 דקות עבודה המנוע "פתאום" התחיל להרעיש ומייד התחיל להוציא עשן לבן בכמויות מהמנוע עצמו ומהאגזוז מייד ניגשתי לסגור את הסוויץ בכדי לכבות את המנוע זה לא עזר המנוע התחיל לצעוק בטורים גבוהים מאוד וסירב להתכבות אפילו שסגרתי את הסוויץ רק לאחר שהכנסתי להילוך 1 הקפצתי את הקלץ והרכב כבה עכשיו לוקח לרכב להתניע הרבה זמן וכשהוא מתניע שוב הוא שוב מתחיל לצעוק בטורים גבוהים... מה יכולה להיות הסיבה הכל כך מוזרה הזו ? :roll:

פורסם

עשן כחלחל או לבן?

אם כחלחל כנראה שיש זליגת שמן לתא השריפה ואז הוא נשרף בתור דלק.

בכל מקרה נשמע מוזר.

בכל מקרה אם שמת 2 גלונים זה יוצא ששמת מעל 7 קילו שמן. אולי שמת 2 מיכלים.

אם באמת שמת שני מיכלים של גלון יש לך עודף שמן מפחיד. במנוע הזה הולך באיזור 4.5 קילו שמן.

VW MK5 Golf 2.0TDI

• ספונסר פורום
פורסם

יש עודף שמן במנוע!

במנוע דיזל, כאשר ממלאים עודף שמן או כאשר הטורבו זורק שמן למנוע, המנוע ממשיך לעבוד על השמן, ז"א השמן נשרף במקום הסולר.

רוקן שמן ומלא 4 ליטר סה"כ

אורן

פורסם

3.75 X2

זה 7 וחצי ליטר, אני חושב ששמת כמות גדולה מאוד של שמן והשמן "התפרץ"

עודף קיצוני יביא להתפרצויות של אטמי שמן ומחזירי שמן.

תבדוק עם המדיד מה גובה השמן וככה תקבל יותר אינדיקציה לנזקים.

זה טיפול ראשון שלך ברכב שאתה עושה לעצמך?

בהצלחה

פורסם

נשמע הגיוני שיש עודף שמן כי זה הוציא עשן גם מהאגזוז אז כעיקרון אם אני מרוקן את השמן ומכניס רק 4 קילו המנוע אמור לחזור לעבוד טוב או שניגרם נזק בלתי הפיך ?! תודה אגב לכולם :)

פורסם

יתכן שעקב סיבובי יתר נגרם נזק למנוע, למשל שסתום או טלטל התעקמו.

מנוע זה לא בנוי לעבור 4500 סל"ד, במקרה הנ"ל יתכן והגיע ל 6000-8000 סל"ד, ונזק כזה או אחר יכל להגרם.

• ספונסר פורום
פורסם

לא בדקת כמה יצא? רוקנת שמן בכלל?

אני באמת מקווה שרוקנת שמן לפני שמלאת 7 וחצי ליטר שמן..

אורן

פורסם

BUKI יש לי שאלה רוקנתי את השמן למצב תקין הנעתי הרכב בהתחלה עוד פלט מעט עשן אך לאחר נסיעה של כמה קילומטרים הרכב הפסיק לעשן וחזר לנסוע כמו שצריך ללא פליטת עשן ... השאלה היא האם לפי מה שאתה מתאר המנוע היה אמור לא לעבוד כמו שצריך גם לאחר הריקון שמן ? מה הסימפטומים שאמורים להופיע לי בעקבות מה שאתה מתאר ?

פורסם

אם הרכב נוסע רגיל, הרווחת.

אם היה מתעקם שסתום או טלטל, נראלי הייתה פגיעה בסחיבה\גמגום\עבודה לא עגולה.

מה גרם לך למלא 7L שמן?

בוקי, שאמרת שהמנוע עבר את הסלד עבודה, אין במקרה למנועים כאלה את המנתק-הצתה?

פורסם

מה גרם לך לחשוב שנכנס במנוע הזה 8 ליטר?

אם אתה לא יודע מה אתה עושה לא כדאי לגעת,זה כמו שאני יקום בבוקר ויחליט לעשות טיפול 10000 לF16,זה לא יגמר טוב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
הסולר נדלק מעצמו איפה תנתק?

זה כמו להגיד תחבר מנתק הצתה למדורה את מה בידיוק תנתק? :?

זה לא הסולר שנדלק, הסולר דווקא לא נדלק כי סגרת סוויץ' ומדומם מנוע שיושב במשאבת הזרקה ניתק את הספקת הסולר.

מה שנדלק זה השמן מנוע, וגם אם יש מגביל סל"ד במערכת - הוא חסר משמעות ולא יכול לעצור את התהלך.

רק כיבוי על יד זריקת קלאץ' או חסימת צינור יניקת אוויר יכולים לכבות מנוע במצב זה.

• תוכן חדש...