Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפעמים כל מה שצריך בחיים זה קצת מזל. זה יכול להיות ההבדל בין ששון לאסון.

נסיעת סופ"ש רגועה, את הרכב מאכלסים בת הזוג והילדים. הכביש פתוח, שני נתיבים, רכב נהדר ומהירות שיוט נינוחה של 90 -100 קמ"ש. תענוג. משאית בנתיב שלצידי 40 מטר לפני ...

פתאום אני קולט אבן בגודל 10-15 ס"מ, מתנתקת מהמטען של המשאית , פוגעת בכביש, קופצת -מקבלת תאוצה - וטסה ישר אלי למרכז הרכב!

שבירה שמאלה בנסיון לחמוק מהאבן - קול נפץ גדול מקדימה ודופק בשמיים!!!

החדשות הטובות - האבן לא פגעה בשמשה וכולם בסדר.

החדשות הפחות טובות - מכה בפגוש ופנס קדמי מרוסק.

מה אני אגיד לכם - סעו בזהירות!

ולחלק הפרקטי של ההודעה - האם יש למישהו עדשה (זכוכית בלבד) מקורית (bosch או Hella), צד ימין למרצדס W123 (שנת דגם 81-85)? גם פנס שלם יתקבל בברכה...

אורן

20130628_155659.jpg

20130628_155750.jpg

פורסם

כל הכבוד על הערנות ומזל שאין פגיעות בנפש, אבן כזו יכולה בשקט לשבור שימשה ולפגוע בנוסעים..

הצלחת לרשום את המספר של המשאית?

פורסם

תודה לאל כולכם בריאים ושלמים וזה העיקר.

לפני שבוע בדיוק חבר עבר חוויה דומה. הוא נסע בהונדה אקורד 05' מאחורי משאית נהוגה בידי אחד מבני דודנו, כזה שמאמין בגורל יותר מאשר בהקפדה על הוראות הבטיחות או לפחות על חוקי הפיזיקה.

במהירות של כ-80 קמ"ש בכביש דו- סיטרי התעופף לו בול עץ כבד מארגז המשאית ופגע במכסה המנוע, החליק אל השמשה הקדמית ועלה לגג ההונדה. בול העץ לא נעצר ופגע גם ברכב שנסע אחריו.

התוצאה: נזק כבד למכסה המנוע, שמשה קדמית מרוסקת, נזק לגג ובעיקר נהג מבועת שהלך לבית הכנסת לברך "הגומל".

נהג המשאית המשיך בנסיעה כאילו כלום. החבר עקף אותה וניסה לסמן לנהג לעצור. קדחת. למזלו, לאחר מספר קילומטרים עמד סיור של צה"ל שעצר את המשאית והזמין משטרה למקום.

הנהג נלקח לתחנה ושם התברר שהוא כנראה גם לא מאמין בטסט ובביטוח. כך או כך, בסיטואציה שנוצרה הוא הסכים לשלם במזומן על תיקון ההונדה במוסך מקומי מפוקפק. חברי הסכים לכך בלית ברירה, לאחר שהשוטרים המליצו לו אוף-דה-רקורד לקפוץ על ההצעה בשתי ידיים. נהג המשאית שוחרר לביתו כמובן, ומן הסתם כבר חזר לדרכים על תקן רולטה ניידת.

פורסם
לא לקחת פרטים של המשאית?

לא - לא לקחתי. נסעתי לידו וצפרתי בנסיון להתריע אבל לא חשבתי באותם רגעים לקחת פרטים...

פורסם

העיקר שאתם בסדר זה הכי חשוב,חוץ מהנזק יכולתם לאבד שליטה ולהתהפך לא עלינו.

בכל אופן יצאת "בזול",טוב שלא נשברה לך השמשה שזה כבר נזק הרבה יותר גדול.

פנס לרכב הזה אפשר להשיג בלי בעיה ואם יתמזל מזלך אז תוכל להשיג רק את הבקלית מזכוכית.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

פנס לרכב הזה אפשר להשיג בלי בעיה ואם יתמזל מזלך אז תוכל להשיג רק את הבקלית מזכוכית.

איך בקלית מזכוכית?

פורסם
אם יש ארנק עור מפלסטיק, כנראה שיש גם בקלית מזכוכית.... :wink:

למה להיות קטנוניים? יש אונדה של סוזוקי, יש פריג'ידר של אמקור, יש פלאפון של אורנג' ויש בקליט או מפלסטיק או מזכוכית :-)

פורסם

קרה לי דבר דומה בדרך חזרה מאילת ליד באר שבע אבן עפה ממשאית ופגעה במכסה המנוע ומשם לשימשה. יש שני שקעים במכסה המנוע ושריטה בשמשה:-(

לכל אלה קוראים "סיכוני הדרך".

שלמה דן גדרון

פורסם

תודה לכל המתעניינים,

היום הכל חזר לשגרה. טלפון ל"ספק" שלי בשטחים ( המשפט הזה נשמע רע ... :lol: ) ויש עדשה חדשה.

מה שכן חסרה לי הפחית שיושבת מעל הנורה ומחזירה את האור אל הרפלקטור. אם בכ"ז יש למישהו פנס לפירוק אשמח לשמוע.

אורן

פורסם

אורן אני יבדוק אם יש לי את הפחית הזאת אתן.לך אותה.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...