Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מיני וואן 2013 ידנית מוגבלת להספק של 90כ"ס לאומת ה120כ"ס של הקופר.

כרגע מותקנת על הרכב צנרת שבנה לי "בני אגזוזים" מראשון לציון עם אגזוז של דרגון וסט ג'אנטים עם צמיגים מפורטל של dunlop 9000 205\45\17 שיש לציין לא מספקים אותי מבחינת אחיזה וחשבתי להחליפם בtoyo 888 מה אתם אומרים, כמה ק"מ הם מסוגלים להחזיק מעמד?(לא משנה לי נוחות ורעש אלא רק ביצועים)

הרכב מאוד חלש לי ואני מעוניין להוציא את המיטב ממנו, אני מתכוון להוסיף פילטר K&N ולמצוא מקום טוב לעשות בו צ'יפ שיוסיף את ה30+ כ"ס שמוגבלים ממנו.

בנוסף אשמח להמלצה על מקום שיודע להדביק פסים לרכב :)

אשמח להמלצות והצעות!

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

העניין הוא שהמנוע במיני וואן (90כ"ס) זה בעצם המנוע שבמיני קופר (120 כ"ס) רק מוגבל, כך שע"י צ'יפ מסירים את ההגבלה ומקבלים את ה30כ"ס החסרים...

פורסם

מי אמר לך שזה אותו מנוע?

המיני קופר מוגדשת עם טורבו.

עריכה:

רק המיני קופר S מוגדשת, המיני קופר הרגילה היא אטמוספרית. אתה צודק.

פורסם

לא,הקופר S זה מנוע גודש הקופר אטמוספרית וגם הוואן,אכן המנועים זהים למעט התוכנה המוגבלת בוואן.

צ'יפ יעלה את ההספק להספק זהה לזה של הקופר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ה-120 כ"ס זה אותו מנוע 1.6 ליטר שיש בפג'ו 207 וכו'.

בטוחים שזה רק הבדל של תוכנה? מה האינטרס מאחורי זה? בידול בין הדגמים? תקני זיהום? מס ועלויות ביטוח בגרמניה? צריכת דלק?

בקשר לצמיגים, R888 יספיקו לכ-5,000 ק"מ אבל זה מאוד תלוי באופן השימוש שלך. רמות אחיזה מטורפות.

אם זה כבד עליך, יש גם TOYO R1R שיספיקו לכ-15,000 ק"מ, שוב תלוי בנהיגה שלך.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

כן רק הבדל תוכנתי,אני מאמין שזה נטו בידול בין הדגמים הוואן זו הגרסאה הכי פשוטה עם האיבזור הכי דל והמנוע הכי חלש.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הדוד של דראגון מוריד לך דווקא.

כמה צול הצנרת שלך?

הגדלתה גאנט ואתה טוען לחולשה של הרכב?

מיני הוא רכב מדהים בעח אחיזה והתנהגות יוצאות דופן, חסר לך הצמיגים שיש לך כרגע?

אגב אולי פשוט לתת הזרקת כוח כלשהי? בטוחים שרק תוכנה?

נראה לי שגם זה לא יספיק לבחור שלנו כאן, על כן מציע משהו יותר רציני שיוסיף לו סוסים.

פורסם

שמע אני יודע מכל הרכבים האטמוספרים שלי, שדוד פתוח מודיר מומנט בטורים נמוכים עד בינוניים.

לדוגמא אני ימליץ לך אולי דוד של רכב ספורטיבי ולא איזה דוד מפגר ופתוח, אתה בהחלט תרגיש התקדמות בלחיצה על הדוושה את השינוי, הרכב כאילו ירצה בעצמו לעלות טורים.

• תוכן חדש...